0 oy
1,051 göst.
Diğer kategorisinde (225 puan) tarafından
Eşim yurtdışına gidecek 6 aylığına arabamız var 2 çocuk  var 1,5 yas kız 5 yas erkek benim ehliyetimde var ama pratigim yok hoca tutmayı düşünüyorum neyse akşam belli olduğu için eşimi denemek için akşam arabayı napicaksn dedim satarım dedi sok oldum neden dedim nasıl suruceksn diyor ama eşim bana arabada kız durmaz nasil kullanıcaksn diyor iki tarafa da uzağım çocuklarımla yeni taşındık kimseyi tanımıyorm çocuklar hasta falan olsa kimi çağırcm anneme anlattım annemde Deli olma napicaksn diyor şaka gibi bütün modum düştü Allah aşkına moral verirmsnz 

15 Cevaplar

+1 oy
(1,345 puan) tarafından
Böyle bi zamanda asıl eşinin destekleyip ben yokken bütün işlerini halledersin acil bişey olursa biner gidersiniz diye motive etmesi gerekirken satarım ne demek ya
(225 puan) tarafından
Eltim 3 tane çocukla alıp ordan oraya gidiyor kocasıni ikna edene kadar asla konuşmadı
(1,345 puan) tarafından
Valla bacım ben küçük oğlumu da alıp anneme geldim eşim ne olur ne olmaz hastaneye falan gidersin diye arabayı bana bıraktı bende acemiyim ama sonuçta bizden kıymetli değil ya
(225 puan) tarafından
Çocukla gittin dimi eşimde bize bişey olmasından korkuyor bende napicm dedim oda istersen iki tarafta kal dedi annemle konuşunca napicaksn dedi bende evde durcagimi söyledim
(9,080 puan) tarafından
bide 6 ay sonra donecek sonucta donmucekmi? arabayi niye satioki gelince kendi de kullanmaya devam edecek hos. dursun kapida bos bis ne yapim koyup cebime goturecek halim yok ya dese satarim demesinden daha mantikli bisey yani
(225 puan) tarafından
Ya biz arabayı yükseltme düşüncesndeydik satar dönene kadar kenarda durur dedim modeli düşük bana otomatik alalım diye düşünüyorduk aniden iş çıkınca satarım belki dedi yoksa eşim benim kullanmama karşı değil sadece kendi yok diye bişey okuesa korkuyor
-Reklam-
0 oy
(4,932 puan) tarafından
Arabayi kullanmayi mutlaka bil ve pratik yap. 2 cocuk 6 ay kocansiz ne demek. Acil bir durum olur  alisverisin olur, kolay mi yaya olarak? Cocuklar icin oto koltugu olmasi lazim zaten bu yaslarda, oyle dururlar. Ama sattirma bence, ne yap et kendine guven ve kullan
(225 puan) tarafından
Oto koltuğu var cnm ama hemen satarım dedi sinirimi bozdu biraz önce ona satastim ya hagir bem kullanıcm satmiycksn diye
0 oy
(13,475 puan) tarafından

Napicakmis 6 ay yok diye arabayi satacak gelince yenisinimi alacakmis. Benim esimde yok 5 6 7 ay. Aha araba orda duruyo

image

(225 puan) tarafından
Kullaniyormsn cnm ben evde olmam diye satarm diye düşündü
(13,475 puan) tarafından
Yoo bende kullanmiyorum. Ehliyetim var ama yatiyo orda araba aylarca :D benimkide tam tersi kullan niye kullanmiyosun kursa git diyo. Insallah gidicem bi ara
tarafından
Kız bari üstünü kPatin sjsj
(13,475 puan) tarafından
Yok kiz bagaji kullaniyorum :D arada kaldiriyoruz bi benzinlige gidiyo falan :D
0 oy
(425 puan) tarafından
Bence de sattırma, dediğin gibi pratik yaparsın daha iyi kavrarsın. Benimde 10 yaşında oğlum 2 yaşında kızım var 3 ay önce ehliyet aldım fırsat buldukça ya da araba bende oldukça çıkıyorum çocuklarla dikkatli bir şekilde istediğim yere gidiyorum. Zaten geri gelecek Allah'ın izniyle 6 ay için neden satıyor ki arabayı kullanmazsan bile dursun yani ne zararı var
(225 puan) tarafından
Ben evde olmuycm onun için satarım diyor bende çıkistım hagir kullanıcm diye
(425 puan) tarafından
O evde olmayacak ama evde 3 kişi daha var. Acaba sana takılıyor mu yoksa ciddi mi söylüyor. Ciddiyse düşüncesi gerçekten çok kötü demektir ikna etmeye bak canım :/
(225 puan) tarafından
Anneme söylediğimi biliyor şimdi gel bizde kal demedi mi diyor hagir dedim belkide baktı ki kimse çağırmiyo öyle anlar
(425 puan) tarafından
Gitmesine daha zamanı varmış, bu süreçte onunla birlikte kullan sürekli pratik yap sende daha iyi hissedersin kendini. Kullanmazsan bile sattırma yazık olur bu devirde tekrardan araba almak çok zor çünkü
0 oy
(2,764 puan) tarafından
Eşimin satmak yerine tersine kalsın lazım olur sana demesi gerek ama satmayı düşünüyor konuş ikna et ağlama 
(225 puan) tarafından
Sinirlendim ben hagir diyorum oda kullandın diyelom kız arkada kemerini çıkarıp kalkıyor diyor bende sıkı baglarsin o zaman acamaz gevsek diye kalkıyor
(2,764 puan) tarafından
Bunları düşünüp kendini yipratip ağlama şöyle düşün çocuk sakince elinde oyuncağıyla oturduğu yerden kalkmıyor onunla konuşuyorsun aynada ona bakıyorsun birlikte şarkı söylüyorsunuz muhabet ediyorsunuz hem kemer öyle açılmaz küçük çocuk nerden bilecek açmayı???
Çocuk kalkma calişsa annecim otur yoksa düşersin gibi şeyler anlatma caliş yavaş yavaş surersin öyle böyle sorunlarda olmaz

Daha araba binmeden sürmeden kötü şeyler düşünüp kötü çağırma iyi şeyler düşün ki iyi şeyler olsun arabada satmayon satsaniz alamazsınız artık baya pahalı olmjş
(225 puan) tarafından
Kemerden açmıyor cnm kollarıni çıkarıp kendini hemen aradan cıkarıyor az gevşek orayı sıkılaştırınca acamaz
0 oy
(212 puan) tarafından
O nedemek yaa esin kullanırken sorun yokta bende esime diyoem ogret arabayo arabamiz var otobüs Sürünüyorum dedm cocukla neden aldik ozmaan arabayo hastaneye gitmeye kalkiyorm perisan oliyorm resmen bunu esin dusunemiyormu acaba bn burda yokum aileler uzakta bisey olsa elamin eline bakacaksim araba olsa ogrensen gider gelirsin kimseye agiz egmezsn esinin akil fikir yok sanirim dusuncesiZ  annende mi hic düşünmüyor satarken sendense onay almasi lazm ortak mal oldugu icin  sattirma 
(225 puan) tarafından
Eşim benim onayımı almadan satamaz ben baya kızdım çünkü ben burada napicm diye annem hep köstek okuyor asla bana güvenmiyor eşimde bizimkilerde yada annenelrde kal diyor sanırım bişey olur kaza  Allah korusun
0 oy
tarafından
Bu konuda asla moral veremem , sana emanet 2 çocuk var ve pratiğin yok.  Hoca tutsan ne fayda edecek ? 8 yıllık aktif sürücü olmama rağmen çocukla araba sürmekten tedirgin oluyorum Allah korusun ya kaza olursa diye   . Sen büyüklerin sözünü dinle , birşey olduğu durumda taksi çağırırsın
(225 puan) tarafından
Hayır bu sefer eşimi dinlersen eşim vermez asıl bu durumda kullanıp çocuklarla idare ettiğimi görsün istiyorm
tarafından
Tamam eşini dinleme ama arabayı da kullanma , en azından eşin gitmeden çok sık pratik yapman gerek
(225 puan) tarafından
Eşimin gitmesine 2,5 ay varmış cnm eşimi. Ya ında kullanıyorm trafik olmayan yerlerde veriyor
0 oy
tarafından
Canım boşver üzülme eşinde yokmuş bişey falan olur Allah korusun vardır bu hayır de taksi cagirirsin en kötü yapacak bişey yok da 6 ay sonra geri gelecek niye satiyo ki arabayı 
(225 puan) tarafından
Canım 6 ay ben evde tek duramam aileler 1 saat uzaklıkta hafta sonu falan giderim çocuklarımı hiç mi dışarıya çıkarmıycm
tarafından
Gülüm haklısın da simdiesini ikna etsen satmasa kullansan hadi bişey oldu kaza var bela var ya size bişey olsa Allah korusun olmasa bile düşünsene biri geldi çarptı arabaya bişey olsa eşin bi sürü laf eder pratiğin de yokmuş anliyoum ben olsam bende üzülürüm ama bence takma nolur nolmaz
(225 puan) tarafından
Eşim çarpsam bişey demez babam kardeşim  var kaynım var illa biri gekir cnm öyle biri değil zaten hemen gitmeyecek belki değil 2,5 ay var önümüzde inatla sürücem
0 oy
(1,493 puan) tarafından
Benim ehliyetim olmadığı halde arabayı kapıda bırakıp işe otobüsle gidiyor acil bişey olur yetisemem sürmeyi biliyorsun diye ne biliyim öğrenmeyi kafanıza koyduğunuzu daha tam anlayamamıs olabilir
0 oy
(40 puan) tarafından
Eşi ile konuş canım sana motive vermeli bak benim eşim yanımda olmasına rağmen aradığımda gelebilecek durumda olmasına rağmen ısrarla bana ehliyet aldırmaya çalışıyor ne olur ne olmaz acil birsey olursa diye ve her boş zamanda da araba kullanmayi öğretiyor pratikte baya gelmiştim bi sınav kaldı işte inan ki arabanın motorunun aksamlarina kadar anlatıyor ki olası bir durumda az çok fikir sahibi olayım diye hatta ben kızarım genelde arabayı kullanmak neyse de bana motoru niye anlatıyorsun sanayiye mi vereceksin beni diye ama herseyini bil dünyanın binbir türlü hali var der herzaman o uizde  eşin ile konuş ve hoca değil bizzat eşin geliştirdi merhaba pratiğini ki bizler istedikte  sonra herseyi yapabilecek varlıklarız sana önce eşin güvenmeli o güvenirse herseyin üstesinden gelir kaldı ki seni bir başına bırakıp yurt dışına gidecekse 6 ay bile olsa senin arka planda herseyi kolaylıkla yapabileceğin şartları sana oluşturmalı bence öylece bırakıp gitmesi doğru değil 
(225 puan) tarafından
Eşimde bu şekilde cnm arabayı verir boş alanda kullandirir herşeyini konuşuyorz ama taşındigimiz yer İstanbul ben öncesinde arabayı uzun yolda kullanırken yanımdan kamyon gecince tırsiyordm eşimde sanırım çocuklarla bjseh olur diye korkuyor bende şimdi eşim yok diye ona buna  ağız eğmek istemiyorum çocuklarımı alır gelirim gezerim
(40 puan) tarafından
Canım kullana kullana a öğreneceksin korkma bol pratik yap daha rahat edersin
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Arabanız yokmuş gibi düşünün satsın ne olacak.parasini sana versin acil bişey olduğunda taksiye binersin canim bukadar kendini hirpalamana gerek yok.alti ay için araba satması da çok saçma zaten 
(225 puan) tarafından
Ben ailelern yanına gidersem araba burad kalıcak biseu ömür vs. Diye öyle düşündu
0 oy
tarafından
6 ay ıcın araba satmak nasıl bir kafa??? 
(225 puan) tarafından
6 ay evde olmam bir şey olur vs. Diye
0 oy
(23,476 puan) tarafından
6 aylık yurtdışına gidip arabayı satmasi daha komik değil mi. Sanki hiç gelmeyecek gibi. Sanki kendi yoksa arabanın uzerinde senin hakkın yokmuş gibi. Neden böyle bu erkekler 
(225 puan) tarafından
Ailelerin yanında kalırim diye düşündüm araba nolucak diye sordum oda bilmiyorum durur yada satarım dedi sustum baktım ilanlara bakıyor bende çıkistım ben ama çocuklarn düzeni alt üst olur diye vazgeçtim
0 oy
(868 puan) tarafından
Arabayı surmek bir ihtiyactir bugün altı ay için surersin yarın altı yıl için  omrubillsh lazım olan birşey çocuklara oto koltuğu alırsın bağların yavaş yavaş istediğin yere gidersin nolack sanki hicmi surmeyecksin ömür boyu milletin elinemi bakacaksın beni bir yere götürsünler diearac sürmek özgürlük bence eskiden bende öyleydim eşimi beklerdim bekarken babamı beklerdim hep başkasının keyfini elini bekledim şimdi istediğim heryere gidiyorum özgürlük rahatlık varmış diyorum bir yaşında üç yaşında iki bebeğim var koltuklarına otuturuyorum hastane market AVM çarşı nere keyfim isterse kocanın görünümü bekliyecem 
(225 puan) tarafından
Çocukların oto koltuğu var cnm arkadalar hep kemerli kullanırız eşimde dahil kızım hiç durmuyor o yüzden zaptemezsn
(225 puan) tarafından
Ayy ne güzel maşallah
0 oy
(2,261 puan) tarafından
Neyine moral verelim ya bu zamana kadar o arabayı sadece neden  eşine bıraktın ki ona şaşarım çocuklarla istedin yere istedin zaman gitmek varken bir araba en çok kadına gerekli sakında sattırma satılmıyor ben kullanıcam gitceksin 2 çocukla kalacak olan benim acil ihtiyacımız olur birşey olur ben öğrencem de alınıp kenara cekilme 
(225 puan) tarafından
Şimdiye kadar eşim istediğimde veriyor öyle aman vermem şöyle böyle olur demez sadece kız durmuyor arkada bende yokum zaptemezsn eşim heo der sağ koltukta ben oturyim sen kullan artık diye şimdi aniden yurt dışı çıkınca ben annemlere gidersem araba burda nokuck napicksn dedim diye söyledi satarım
(2,261 puan) tarafından
Kızın dursun durmasın sen kullanacakken ehliyetin varken bil bile önemli değil mecbura kalinca insan neler yapıyor 6 ay için arabamı satılırmıs bir aldığını bir daha alamiyorsun  ayını fiyata bu Ülkede

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 494 göst.
11 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 378 göst.
20 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Elif6060 (294 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 859 göst.
23 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde mehal (821 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 380 göst.