Evet küçükken oldum ay iğrenç bisey hep kafam kaşınıyor bide okulda ayy ne utanç verici bisey inanmıyorum o günleri hatırlamak bile istemem annem tarakla tarayıp tek tek eliyle öldürürdü sonra da benzin döktü saçıma canım ne yanmıştı benim saçlarda o zamanlar çok gür olduğu için annem yazık 1 ay uğraştı ya gitsin hiç gelmesin bitler
Ben hiç bitlenmedim
Geçen yıl köye gitmişdim eşimin amcasının kızından geçdi bana da biliyorum neyse dönüyoruz eve yoldayken aman allah ım başım kaşınıyo bir attım elimi bit içim içimi yiyo ama hemen geldim gittim bit şampuanı aldım da öyle kurtuldum adını bile duyunca tahammülüm yok
İlk okuldayken btlnmştm saçım çok uzun ve gürdü erkek saçı gbi kesmişti annem 2 ay okula gidememiştim
Ben geçenler de desem hatta yazacaktım buraya utandım oğlanlar okuldan getirdi okulumuzda bit salgını vardı
Eşim bana yaklaşma diyordu 4 tane böcek çıktı saçımdan saçım da belimde çok zorlandım temizlerken
Bitlenmez olur muyum hem bebekken 4 5 aylik falanken bitlenmisim annem anlatırdı 9 tane bir görmüş kafamda çoğalmadan temizlenmiş. Hem de ortaokulda falanken bitlendim o da teyzemin kızı bitlendi kendi okuduğu okuldan geldi hepimize bulaştırdı annem saçımı çamaşır suyuyla yıkamıştı bit sirke ne varsa hepsi öldü gitti. Saçlarımın rengi de rengarenk oldu çamaşır suyu sayesinde sarı mi desem kızıl mi desem kestane rengi mi desem ne renk ararsan var
Evet ilk okulda ve saclarim upuzun ve bol bi sacti anacim temizleyene kadar perisan oldu tabi dövdü de kirli cocuklarin yanina gidersen olacagi bi derdi
Ay cok bitlendim ben ya
1,486,354 soru
24,300,105 cevap
344,021 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın