0 oy
141 göst.
Diğer kategorisinde (639 puan) tarafından
Kizlar oğlum hem kulak hem boğaz enfeksiyonu geciriyo bugün 3 ncü günümüz antibiyotik kullanıyoruz ama dün geceden beri meme emmek istemiyo aşırı bağlıydı sürekli emmek isteyen bı bebekti acaba enfeksiyondan mi boyle yapiyo bide aşırı salyasi akiyo dişte cikartiyo olabilir

3 Cevaplar

0 oy
(1,746 puan) tarafından
Kulağı ağrıyıncada ememiyor ola bilir
(639 puan) tarafından
Biseyde yemiyo emmiyoda ne olucak bilmiyorum Allah yardım etsin
(1,746 puan) tarafından
Diş çıkarıyor olada bilir gecici bi durum canim neyi yiyorsa onu ver sende
(639 puan) tarafından
Teşekkürler canm
-Reklam-
0 oy
(306 puan) tarafından
Boğazı ağrıyordur annesi. Biz de hastayken, boğazımız şiştiğinde yutkunurken nasıl zorlanıyoruz hatırlasanıza. Sıcak içecekler vermeyi deneyin biraz yumuşatsın boğazını ondan sonra emzirmeyi deneyin. Doktor da ilaç vermiştir zaten. Geçmiş olsun.
(639 puan) tarafından
Sağol canm ewet antibiyotik başladı ilk defa böyle yapiyo uzuluyorum
(306 puan) tarafından
Evet insan çok üzülüyor bebekler hasta olunca ama Allah dermansiz dert vermesin annesi. Gelip geçer insallah tez zamanda, az sabır.
(639 puan) tarafından
Amin canm sagolasin
0 oy
(873 puan) tarafından
20gun önce bizde atlattık aynı hastalığı 17aylik bzidde de meme reddi oldu boğazı acıyor kulakları ağrıyor yaslaninca ağrıyor çekerken de boğaz acıyor o yüzden ememiyor canım ısrar etme hastalık geçince yapısı yolar gene
(639 puan) tarafından
Teşekkürler canm fazla ustelemiyorum ben emsin diye gelip başını göğsüme yaslayıp duruyo üzülüyorum
(873 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım valla bizde perişan olduk çok kötü bir hastalık ısrar etme su içsin iştahlarida olmuyor iyilesince beslersin güzelce
(639 puan) tarafından
Tmm canm sağolasin

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 366 göst.
8 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,518 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 188 göst.
14 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Bitanecikoglum (415 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 114 göst.
22 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Mrvgul (5,380 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 102 göst.
18 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Sedadz (1,018 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,849 soru

24,406,706 cevap

350,578 kullanıcı

...