Kızlar eşimin bu aralar rahatsızlığı var böbreklerden şüphe duydular neyse eşim de annesini aradı haber vermek için konuşuyorlar işte rahatsızm vs diye tuttu kaynanam gezerken bı şeyin yoktu dedi bı tarafına kazık giriyor biz gezince sanki .
Gezmek dediği de gecen hafta köyde kuzeninin düğünü vardı köyde alkol yok eşim de teyzesinin oglu alcakmis gençler alkol istemiş onu alıp ilçeye gitti bizim çok bilmiş kaynanayla kayınpeder bizden çıktı parası sanıyor. O gece düğün de alkol yüzünden kavga çıktı neymiş sabaha kadar uyumamislar hastaneye gitmişler abisininn arabasını taslamislar bilmem ne esim de başlarım sizin tribinize ben mi aldım içki ben ***** mıyım o kadar bedavadan vereyim içkiye para dedi kapattı telefonu suratına o diyor ben hastayım
Bundan ziyade her gezdigim gittiğimiz her yerin lafını yaparlar ben çalışıyorum annem bakıyor çocuğa bakalım demediler hiç hep bizi dışlama hep bir sorgulama peşinde yediğimiz içtiğimiz şeyler hep batıyor onlara . Eşim kredi borcu için toplu para istedi vermediler iki kişi çalışıyorsunuz diye
Bende dedim eşime işleri güçleri biz nolursa bizden biliyorlar bizjm de aklımız var bizde neyin doğru olduğunu biliyoruz.bende dedim eşime böyle yapıyorlar sonra Büşra gelmiyor aramıyor diye lafını yapiyorlar dedim neyimize destek oldular bugüne kadar ne b.k yemeye karisiyorlar herşeye dedim bide utanmadan geçen gün bayram temizliği için arıyor eşimi bu hafta sonu gelin diye dedik b.k bulur Büşra yi canımı sıkmasın bayramda da adım atmam evine gitsek bile doncez 1 akşam dedim böyle boş boş konuşuyorlar sonra aglayip bayılıp kendinj acindiriyor actirmasin ağzımı bı acarsam yüzüme bakamaz dedik oda napsan haklısın hakediyorlar dedi
O kadar sinir oldum ki bizden bu kadar nefret etmek her b.ku bizden bilmek niye ya tamam zamanında istemedin beni ama bu kin niye sonra kızdım gitmedim mi ağlıyor sızlıyor
Öyle sinirliyim ki !!! Zaten doluyum böyle sinirden aglayasim geliyor !!! Yada arayıp ağzına sı.casm geliyor kaynananın!!!