0 oy
285 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
Kizlar kusra bakmayin aranizdan biriyim , kendi hesabimdan sormak istemedim. 2 cocugum var normal doğum yaptım , 5aydir. Eşim cinsellikden dolayi soğuk davraniyordu, bende en son konusdum neden olmuyoruz diye , yani ben ilk yapınca bosalana kadar o coktan isni bitirmis oluyo, ama ben tatmin olmuyorum yarim sat falan sonra diyorum birdefa yine, yok diyo bende inat etim sordum genislemis diyo ben bitirmeyorum sonra hiç zevk almiyorum diyo bu biraz kırdı beni ama en azındam sorunun ne oldugunu öğrenmiş oldum sizce ne yapmaliyim buna cozum olarak sinirleniyorum mastmi yapayim ben nasıl devam eder bu boyle 

3 Cevaplar

0 oy
(16,786 puan) tarafından
Bacım kadin doğuma gidiyorsun dikiyor daraltiyor. Burda kırılacak bişey yok karsindaki de öküz degilse iki çocuk dogurmussun olacak o kadar bilmiyorum yani çocuk isterken iyi sonrasi kötü oldu paşam 
-Reklam-
0 oy
(2,386 puan) tarafından
Valla yapılabilicek birşey yok git büyüt diyeceksin ozaman ne diyeyim şimdi yani. 
(16,786 puan) tarafından
Neyi büyütsün :aD
(2,386 puan) tarafından
Şeyini :D sjsjsjjsjs hahahahha
(16,786 puan) tarafından
Tövbe kız diyo benim genişlemia :D
(2,386 puan) tarafından
Kocasına diyecek zaten şeyini büyütsün diye :d
(2,386 puan) tarafından
Ya ben böyle şeylere çok sinir oluyorum habire kadınlar bıçak altına yatmak zorundamı begenmeyen şeyini büyütsün ozaman bir kadına genişlemiş demek kolay madem
(1 puan) tarafından
Bastet öldüm kendimi bueda sıkmakdan jhkhk  konuyu açıo multaka bunu demem lazım
(1 puan) tarafından
Ama evet iştü oyle diyince psikolojik olarak kotu his ettim haklsşn ben neden biçak altına yatayumki
(2,386 puan) tarafından
Aman sıkma yeterince can sıkıntısı dolu espriyle karışık kızayım dedim gül geç aman. Benimki daralmıyo büyütebiliyorsan sen büyüt de sjsjsjsj
0 oy
(4,916 puan) tarafından
Ya bu bencilliği gerçekten anlamıyorum, senin en fazla yapman gereken şey kegel egzersizleri olmalı. Çok keyfine düşkünse çocuk istemeseydi eşin. Ayrıca zevk almıyorsa bile seni tatmin etmek zorunda, kendi işini görüp kenara çekilirken o zevki alıyor da sıra sana gelince mi almıyor? 
(1 puan) tarafından
Evet bencillik ediyo adını cok guzel verdi. Canim. Kegel egzersizi ne kadar zamanda sonuc verir
(4,916 puan) tarafından
Onlar biraz süre gerektirir ama düzenli yaparsan sonuç alırsın, zaten doğumunda yeni olmuş daha toparlanacaktır. Bu süreçte kegelle desteklersen daha hızlı sonuç alabilirsin ama dediğim gibi bu 1 2 aylık iş değil
(1 puan) tarafından
Yaa baya surecek , yapcam mecbru biçak altına yatacak değilim

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 357 göst.
9 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 12345ebe (1,069 puan) tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 1,861 göst.
0 oy
5 cevap 238 göst.
8 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Seddy (913 puan) tarafından soruldu
0 oy