0 oy
477 göst.
Diğer kategorisinde (3,398 puan) tarafından
Daha gecen gün okul müdürü öldürüldü öldürende iranlimi iraklimi her neyse şimdide çorumda okul müdürüne iranli bir baba şiddet uygulamış noluyor bu insanlara 

9 Cevaplar

+1 oy
(9,081 puan) tarafından
tum suc yanlislari olumsuzluklari bo.ka saplanan ulkeyi gorup hala takim tutar gibi sandiklara giden vatandaslarda. hala at gozlugu takanlarda. hala olene kadar tapinanlarda. allah benim omrümden alsin ona versin diyenlerde. neyi kimi sectigini bilmeden ezbere ezberletilen isme ezberletilen sembole ezberletile. ambleme gidio evet oyu basan kendi aklini kullanamayan. bu gidisata bir dur demeyem demeye akli ermeyen vatandasta bence. 
(9,081 puan) tarafından
ayrani yok icmeye tahteravamla gder sicmaya kendi vatandasina bakamayan kendi gencini okutamayan yonetim idare  elin iti kopugi pici sapigini doyuruyor. hemde neyle o at gozlugu takan vatandas ile akli basinda olan vatandasin cebinden aldiklariyla.
-Reklam-
0 oy
(8,176 puan) tarafından
Bu kadar olay olurken hala bir sey yapmıyorlar çok mu lazimlar bu ulkeye faydalari yok zararları var
(3,398 puan) tarafından
Aynen öyle bide koca zincir ucunda anahtar var ölümüne vuruyor birde Bi nefret kin nedir ya
(8,176 puan) tarafından
Bence bu misafirlik artık bitmeli. Kültürlerimiz tamamen farklı bize adapte olamıyorlar hatta ukraynali rus mültecileri de göndermeleri lazım mülteci yuvasına döndü ülke
(1,982 puan) tarafından
Olur mu bize olmasa da devlete faydaları çok fazla , OY veriyorlar yetmez mi :D :D
0 oy
(4,185 puan) tarafından
Evet tek suç bu ülkeye almak. Kaliteli , eğitimli olanlar avrupaya gitti. Nerede ** kopuk, serseri psikopat var bizim ülkemize dolustu. Kendi suçlumuz yetmiyor gibi bir de ithal  eder olduk. Bunu savunanlar gurur duysun şimdi bu tabloyla. 
tarafından
Bunların eğitimlisi de eğitimsizi de yerin dibine batsın ya mahvettiler güzel ülkemizi . Gerçi bunları başımızdaki insan kayırıyor.
Orası ayrı da
0 oy
(23,283 puan) tarafından
Okulda asla can güvenliğimiz yok okul değiştiren mezun olan bütün öğrenciler geliyor okula. Okul değilde yol geçen hanı veli geliyor mesela müdürle müdür yardımcısı ile sınıf öğretmeni ile.goruseceğim diyor rapor vereceğim veya izin alacağım deyip giriyor yanına. Güvenlik  yok bir şey yok 
0 oy
(2,140 puan) tarafından
Bir önlem alınması için insan canı mı gitmesi lazım diyorduk. Gidiyor da bildiğin bu ülkede görevi başında bir okul müdürü itin biri tarafından öldürüldü. Hala kardeşlik naraları atanlar var. Ben ülkemde mülteci istemiyorum. Bu ülkede yaşıyorsam bu benim en doğal hakkım.
0 oy
(22,812 puan) tarafından
Evet ne işleri var ülkemizde. Yıllarca askerlerimizin canları kanları pahasına koruduğu sınırlarımız neden elek gibi oldu. Asıl suçlu bunları ülkeye dolduranlarda. 
0 oy
(872 puan) tarafından
Tek suç seçim sandığında ki oylamada ortaya çıkan tabloydu daha çok ah vah ederiz
0 oy
tarafından
Fazla merhamet vatana İHANETTİR!!!! 
0 oy
tarafından
Olay ne biliyo musunuz benim eşim önceden demir kaplama fabrikasında calisiyo fabrikanın işçileri hep afkan ve suriyeliydi türk işçi aldıkları zaman kalite kontrol şefi olarak baslatiyolardi anında o ağır ise vermiyolardi yani ülkenin pis işlerini bunlar yapiyolar nasıl Türkler Almanya'ya gittiler ne kdar pis iş varsa yaptılar birikim yapıp ülkeye döndüler ya bunlarda şimdi aynı fikirle burdalar ülkelerinden çok kazanıyorlar o yüzden gitmiyolsr ülkenin de pis işleri yaptıracak birine ihtiyacı var o yüzden iki tarsfta birbirine çok iyi davraniyo olan arada bizlere oluyo 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 357 göst.
30 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 626 göst.
3 Kasım 2019 Aile & Aşk kategorisinde ❣BaL ♡ğLuM❣ (851 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 104 göst.
0 oy
6 cevap 236 göst.
8 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu