0 oy
235 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (321 puan) tarafından
Tam adet günümdeyim 2 aydır korunmadik idrar testi için adet gecikmesi gerekiyor mu illa

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
İdrar testi yapacaksan yarın sabah ilk idrarla yap derim 
(321 puan) tarafından
Yok kız zaten 5 günde yumurta sperm döllenip rahime ulaşıyor o kadar erken olmaz istiyor musun gebelik
tarafından
Yani Aslında istemiyorum oğlum 2 yaşında onu bırakıp gitmek hele kaynanama düşüncesi bile korkutuyo ama geri çekilmeye korunuyorum malesef bu ay hapa baslayacaktim çocuk emzirdigim için hapa başlayana kadar yumurtama günlerini takip edeyim adet bitince bi kaç gün bi de başlarken bi kaç gün ilişki ye giriyodun zaten onda da geri çekilmeyle mecbur yani doğru düzgün korunamadin olursa da nasip sevinirim yani üzülmem zamansız gelmiş olur oğlumu da bi çaresine bakarız artık doğumda falan yapacak bişey yok
(321 puan) tarafından
Kaynanana neden birakasin doğum zamanı mı canım akışına bırak canım bu kadar düşünme herseyin hayırlısı
tarafından
Başka kimsem yok ki olursa da Allah kerim ya yapcak bişey yok üzülmem yani
(321 puan) tarafından
Aynen canım Allah dağına göre kar verir
-Reklam-
0 oy
(5,750 puan) tarafından
Yap varsa çıkar lakin en güzeli adetin en az bir hafta geçmesini beklemek.Hakkinda hayırlısı olsun inşallah.
(321 puan) tarafından
Amin canım teşekkür ederim kilomda fazla bu kiloyla da hamile kalabilir miyim o da belirsiz
(5,750 puan) tarafından
Kaç kilosun ben 89 ile kaldım şuan 13+2 yım 82 ye düştüm yemek yiyemiyorum maalesef
(321 puan) tarafından
93 kiloyum zayiflamayi düşünüyorum ama :)
(5,750 puan) tarafından
Bende düşünüyorum ama kilo veremiyorum maalesef hastalığım var aç kalmamam gerekiyor.
(5,750 puan) tarafından
İnşallah verirsin sende.
(321 puan) tarafından
Canım durumun varsa instagram da gebe diyetisyene merve Aksoy var çok iyi Bi diyetisyen hem hamile iken kilo veriyon bebeğin gelişimi de önden gidiyor
(321 puan) tarafından
Bende reaktif hipoglisemi hastasiyim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 118 göst.
0 oy
3 cevap 126 göst.
25 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kaavimsi (2,882 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 117 göst.
9 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde esrausen676 (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 176 göst.
14 Aralık 2023 Diğer kategorisinde bkulbilge (668 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,135 soru

24,164,897 cevap

335,564 kullanıcı

...