0 oy
67 göst.
Diğer kategorisinde (0 puan) tarafından
2 yaş tuvalet eğitimi öğrendik geceli gunduz u arada söylüyordu.Kabiz oldu 2 buçuk yaş ta poposu çatlama oldu çok ağladı doktor da gitmk istememsi normal cnku çiş yaparken bile poposu agriyordur dedi zorlamadan diz goturun dedi cnku zorlarsaniz basur ortaya çıkablr dedi 6 aydır söylemeyi bıraktı günde 1 defa söyler anca ama kacirmamiz Yok ayda 1 bazen 2 defa kaçırır tutamazsa yada ben götürmeyi unutursan ise dalip .şuan 3 yaşında kızım 3 aylik hamileyim .Gece çiş gelirse söylüyor ama gündüz çok nadir söyler . Konuşuyorum çiş gelince söyle tmm diyo ama söylemiyor .1 buçuk ay olck kreşe yazdrdik doktor onerdi orda söyler yaz ayı için 4,5 ay gönderin dedi ama orda da ilk hafta altına çok kaçırdı ikinci hafta kaçırmadı öğretmeni götürüyor getiriyor kaçırması yok nasıl soyluck blmtrm biraz minyon bı kız pjamasini indryr ama külot tam indremiyor belki indrse kendi gider blmyrm doğum yaptgmda nasıl ilgilncm söylese cisim geldi diye bnde rahat ederdim 6 aya kadar da büyücek söyler belki

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 117 göst.
28 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Aynur236 (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 161 göst.
24 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kurabiye canavarim (701 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 106 göst.
24 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Leylakeles27 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 109 göst.
10 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Prensesannesi27 (2 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,928 soru

24,147,119 cevap

334,701 kullanıcı

...