En son dert edineceğim şey bu. Ama olayı şöyle söyleyeyim. Cumartesi akşamı görümcem eşimi aradı Bi tartışma olmuş yanına gitti. Görümcemle bir senedir konuşmuyoruz. Neyse eşim gitti oraya bir sürü saymış saydırmış. Neymiş ben onun annesigile afedersiniz bir ağzına etmediğim kalmış o aynen böyle söylemiş. Onu yapmışım bunu yapmışım. Ama inanın hepsi yalan. Eşim eve saat 1 de geldi o akşam. Yarındahası gün anlattı ne kadar ağladım asla yapmam dedim. Bana kaynanam neler diyor bir kez olsun saygımı bozup da bir şey demedim. Şu hareketimi yanlış anlar kalbi kırılır dedim her attığım adımı hesaplayarak attım. Bu yalan da çok zoruma gitti açıkçası. Bir de hamileyim nasıl vebal alabiliyorsa.. Eşime de demiş sana hakkımı helal etmiyorum, sizin de Huzurunuz bozulsun aynı bizim gibi olun anneme babama da dicem onlar da haklarını helal etmesinler falan demiş.. Eşim de çıkmış gelmiş annesiyle konuşmuş. Kaynanam bir sürü ağlamış ben ne yapim ikiniz de evladımsınız niye böyle oldu falan diye. Pazartesi günü aradım hemen olay sıcakken arasam yanlış anlar dedim. O kadar soğuktu ki eskisi gibi asla değildi mesafeliydi. Kızımın üstüne çok düşer onu bile sormadı. Şu gün oldu hâlâ aramadı. Normalde her gün arar her gün olmasa da iki günde bir arar. Çok sıcak konuşur normal anne kız gibi. Aklıma hemen görümcemin onu doldurmuş olabileceği geldi. Bir sürü yalan saymıştır dedim aklımdan. Günahını da almak istemiyorum ama napıcam nasıl öğrenicem Bilmiyorum. Kendimi geri çeksem öyle olur mu onu da bilmiyorum