0 oy
357 göst.
Diğer kategorisinde (873 puan) tarafından
En son dert edineceğim şey bu. Ama olayı şöyle söyleyeyim. Cumartesi akşamı görümcem eşimi aradı Bi tartışma olmuş yanına gitti. Görümcemle bir senedir konuşmuyoruz. Neyse eşim gitti oraya bir sürü saymış saydırmış. Neymiş ben onun annesigile afedersiniz bir ağzına etmediğim kalmış o aynen böyle söylemiş. Onu yapmışım bunu yapmışım. Ama inanın hepsi yalan. Eşim eve saat 1 de geldi o akşam. Yarındahası gün anlattı ne kadar ağladım asla yapmam dedim. Bana kaynanam neler diyor bir kez olsun saygımı bozup da bir şey demedim. Şu hareketimi yanlış anlar kalbi kırılır dedim her attığım adımı hesaplayarak attım. Bu yalan da çok zoruma gitti açıkçası. Bir de hamileyim nasıl vebal alabiliyorsa.. Eşime de demiş sana hakkımı helal etmiyorum, sizin de Huzurunuz bozulsun aynı bizim gibi olun anneme babama da dicem onlar da haklarını helal etmesinler falan demiş.. Eşim de çıkmış gelmiş annesiyle konuşmuş. Kaynanam bir sürü ağlamış ben ne yapim ikiniz de evladımsınız niye böyle oldu falan diye. Pazartesi günü aradım hemen olay sıcakken arasam yanlış anlar dedim. O kadar soğuktu ki eskisi gibi asla değildi mesafeliydi. Kızımın üstüne çok düşer onu bile sormadı. Şu gün oldu hâlâ aramadı. Normalde her gün arar her gün olmasa da iki günde bir arar. Çok sıcak konuşur normal anne kız gibi. Aklıma hemen görümcemin onu doldurmuş olabileceği geldi. Bir sürü yalan saymıştır dedim aklımdan. Günahını da almak istemiyorum ama napıcam nasıl öğrenicem Bilmiyorum. Kendimi geri çeksem öyle olur mu onu da bilmiyorum 

5 Cevaplar

0 oy
(4,825 puan) tarafından
Görümcen sırf seni kötüleyip kocanla kavga etmek için mı arayıp çağırmış? 
(873 puan) tarafından
Yok o eşiyle olan sorunu için aramıştı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Biliyor musun çok benzer şeyler yaşıyoruz. Gorumcem ile aramız bozuldu gitti annesine babasına kardeşlerin arasına giriyor, abimle aramızı bozuyor diye konuşmuş. Sırf gorumcemle küstük diye 3 ay arayıp sormadı kaynanam ne beni ne 1 yaşındaki torununu. Ben aramadım ama en son aradım ağlaya ağlaya içimi döktüm. Aramız düzeldi gibi oldu ama ben soğudum. Eskiden anne kız gibiydik. Şimdi ayda yılda bir konuşuyoruz. Sana tavsiyem asla dert etme. Esin seni destekliyorsa mesafeyi koy. Hadi sen el kızısın ama kendi oğlunun evladına yüz çevirenden hayır gelmez. Eşim istemezdi ben hadi yanlarına gidelim diye zorlardim şimdi ben gitmek istemiyorum onlar da bize gelmiyor ama kafam rahat. 
(873 puan) tarafından
Eşim destekliyor o zaten kim olursa haklının yanında olur hep ama kendimi ispatlamak zorunda kalıyorum ya o çok zoruma gidiyor. Yalana ne gerek var ne alıp veremediğin var ki benimle
0 oy
tarafından
Ben olsam gider yüz yüze konusurdum noldu anne ne yanlışını gördün ne derdin varsa söyle ne anlattı kızın diye sorardım belliki kaynanana sorunun yokmuş durduk yere böyle bi durum benim başıma gelse gider konuşurum en azından kendimi de ben anlatırım tek taraflı dinlemesin herseyi anlattığım halde yine kızını tutuyosa kaç yaşına gelmiş kadına bişey diyemezsin kendisi bilir 
(873 puan) tarafından
Yaşadığımız olayda  kaynanam da benden yanaydı mesajlarımızı falan eşime anlatmıştı onlara. Ama araya sonradan yalan iftira girince kadının da aklını çeliyor. Bir de çocuk gibi ağlıyor o zaman kaynanam kıyamıyor
tarafından
Ya kimse çocuğuna kiyamazki kızı ne dese inanır ben 2 yaşında ki oğlum gelse babanem beni dövdü dese ben bile ona inanırım yani evladina inanabilir sen o iftiraları bi öğren bakalım
(873 puan) tarafından
İşte o yüzden elimden bir şey gelmeyecek gibi geliyor bakalım yarın da aramazsa ben arayıp açık açık söylicem
tarafından
Bence tuz yüze konuş derim
0 oy
tarafından
Benim büyük evli görümcem de biz konuşuyorduk falan 6 aylık dogum yaptım bebeğim ve benim ölüm riskim vardı kızım 2 ay yoğun bakımda kaldı görümcem aramadı beni eşim konuşmuş onunla eşim dogum yaptı kızı niye aramıyorsun demiş karın niye beni aramıyor değişik ya eşimde kız dogum yaptı o mu aricak seni demiş eşim sildi ablasını sakın ararsa açma sil numarasını dedi sildim 7 ay oldu bir kere aramadı kendi şimdi hamile asla aramam. Küçük gorumcelerim çok tatlılar onlarla konuşuyorum hergun 
(873 puan) tarafından
Aynı durumu ben de yaşadım. Ölüm riskim vardı. Eve geldim 15-20 günlük falandık. Haliyle afedersiniz tuvalet ihtiyacımı zor görüyorum bana çay yanına çekirdek getirdim diye laf etmişti. Ne yapayım evde bir şey de yoktu o zaman
tarafından
Değişik bu gorumceler iyiki eşim yanımda hep şimdi o hamile kin tutmam ama kızım dan değerli hickimse yok
0 oy
tarafından
Benim doğumun riskliydi ölüm riskim vardı ve farklı bi şehirde  doğum yapmam gerekiyordu eşim ceza evine girdi son ayımda 4 görümce bi elti ve kaynana hepsi sırt çevirdi ortada kaldım kimsem yoktu çok şükür bi şekilde atlattım Rabbim yardım etti şimdi bütün zorluklar geçti arıyorlar açmıyorum kaynanam sağı solu arayıp biletini keseyim memlekete gelsin bebekle bizde kalsın diyo oğlu çıkmaya yakın bi de bütün masraflı süreci atlattım hiçbirşey kalmadı neden en zor zamanımda sırt çevirdiler de şimdi herşey çok şükür düzene girdi de yeni mi düşünüyor gibi yapıyor anlamıyorum 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 671 göst.
21 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 485 göst.
19 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Acelyaalparslan (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 916 göst.
26 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Rozelin9 (258 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 502 göst.