0 oy
1,237 göst.
Diğer kategorisinde (880 puan) tarafından
Ayy ilk kez bugün izledim izlemez olaydım yaa off 

17 Cevaplar

0 oy
(880 puan) tarafından

En İyi Cevap
Ayy adamı öldürüp kıyma makinesinden geçirmişler 
tarafından
Okudum öğğ kemikleri napmislar bunlar
(880 puan) tarafından
İnan ki daha fazla dinlemek istemedim kapattım
tarafından
Haklısın valla
tarafından
Ciddi mi
(880 puan) tarafından
Malesef gerçek
-Reklam-
0 oy
(83 puan) tarafından
Hangi olay ? 
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Kıyma makinesinden geçirmişler anasını satayım ya
(9,082 puan) tarafından
yaaa offg yumurtaya bile demeyeydin iyiydi bi ara bende tiksindim sonra yumurtayla barişmistim.  karin yumurtayi kiriyordu icinden   yumurtanin sarisi kadar killi tuylu civciv cikiodu  bocek gibi bi degisik gagali magali vivciv cenini. tiksinmistim yumurtadan her yumurta kirinca korkarak kiriyordum.  

aynn bende etini diye anladim kiyma seklinde cekip . ama o sira netim kopti sayfayi yenileyene kadar akti canli yayin.
(6,296 puan) tarafından
Breaking bad mi izlemiş bunlar ya? İyice canileşiyor insanoğlu
(2,385 puan) tarafından
Valla bilmiyorum artık ne seyrediyorlar ama ruh hastaları bunların yatması gerekiyor
tarafından
Sağol denisimsi elimde az birsey ekmek salam yiyordum gittim kustum:( midem kalkti
(6,296 puan) tarafından
Ay izledim biraz da vahim olan o kıyma makinesi ile biber salçası yapmışlar ve yaşlı kadın evine sokmamış yemem ben deyip sattırmış. Pazardan oradan buradan salça almam bundan sonra hiç almam
0 oy
(1,493 puan) tarafından
Bugün bakmadım nolmuşş
0 oy
tarafından
Ne olmuş ki ya
0 oy
tarafından
Hangi birinden bahsediyon ki. Ben açmıştım baktım adamı kıyma makinesinden geçirmişler kapattım..
tarafından
Neeee  ayy iğrenç neden ki
tarafından
Ay valla o kadar karışık ve saçma ki midemi alt üst etti yani. Bir tane kadın var adamlarla oynuyo neyse bu kadın biriyle beraber iken kaçmış. Adamda onu aramaya gelmiş. Yayına kadının yigeni geldi o söyledi dedi ki " babaannem(kadının annesi) halam ve bir kişi dah hep bir tane adamla oynadıklarını parasını yediklerini anlatmış. Adam belalı çıkmış bunlara musallat olmuş onlarda adamı öldürüp kıyma makinasından geçirmişler. Sonrada ay ne iğrenç kokuyordu diyip gulusuylrlar miş"
tarafından
Ayy daha neler göreceğiz ya kıyamet kopacak kıyamet
0 oy
(19,557 puan) tarafından

Ay izlemedim yeni olay mı kızlar bilen banada anlatsın lütfen 

(19,557 puan) tarafından
Googlede öyle okudum da ne bilim bunlar nerdenmis
(880 puan) tarafından
Aynı az önce maraş dediler o güllünün yeğeni söyledi işte
(19,557 puan) tarafından
Ay evet aynı olaymış canım tekrar baktım da dün ne kadar ahlaksızlar diye konuştuk ama cinayete kadar gidebilecek bir konu gibi gelmemişti zaten hiç sevmem buranın insanlarını kadınları da çok tehlikeli parayı aşırı seven insanlar para için yapamayacaklari şey yok gibi yapmışlar da iğrenç p.slikler
(105 puan) tarafından
Mirastan konteyner kentte Mehmet Ali cinayeti de vardı kapattılar olayi
tarafından
Eşim marasta i demisti Maraş'ın insanı cidden çok pis şimdi dediğini daha iyi anladım...
0 oy
tarafından
Şuan izliyorum hayretler içindeyim kadına ne demeli peki kunlayıp.kunlayıp duruyor yazık değilmi o çocuklara
(880 puan) tarafından
Ayyy hiç sorma psikolojim bozuldu.
0 oy
(22,857 puan) tarafından
Ay Allah'ım tövbe. Ne okudum ya 
(880 puan) tarafından
Ayy hiç sorma canım psikolojim bozuldu gerçekten
0 oy
(29 puan) tarafından
Daha sonra da o kıyma makinasından biber çekip salça yapmışlar hepsinide satmışlar. Babaanne asla eve sokmam hepsini satın demiş. Biber salçasına da elveda
(880 puan) tarafından
Çok şükür ki annemin yaptığı salçayı alıyorum yoksa kafayı yerdim
0 oy
(1,318 puan) tarafından
İzledim iğrenç olay midem kalktı ne insanlar varya kanım dondu resmen izlerken olay nerden nereye geldi 
(880 puan) tarafından
İzlemez olaydım
0 oy
(5,749 puan) tarafından

Sus kız hamileyim sabah duydum istifra ettim vallaha ya aklıma geldikçede midem bulanıyor:(

(880 puan) tarafından
Bende sabahtan beri çok kötüyüm
(5,749 puan) tarafından
Eşim dur bı bakayım diyor kapat diye yalvardım resmen yıllardır izlerim ilk kez böyle biseye denk geldim.
(880 puan) tarafından
Normalde izlemem bugün öyle bir açtım izlemez olaydım
(5,749 puan) tarafından
Ayy bende düşünmüyorum uzun bir süre.
0 oy
tarafından
Evet ya kanım dondu resmen
(880 puan) tarafından
Hiç sorma
0 oy
(523 puan) tarafından
Hatırlayan var mıdır bilmiyorum arka sokaklar dizisinin çokkk eski bölümlerinde buna benzer bir olay olmuştu, insanların nereden aklına gelir böyle şeyler dememek lazım hergün hepsini tv'de izliyoruz
(880 puan) tarafından
Benim direk aklıma o geldi dahada kötü oldum
(523 puan) tarafından
İnan benimde ilk aklıma o olay geldi kaç yılındaydı acaba
0 oy
(3,553 puan) tarafından
Psikolojim alt ust oldu ya guvenlik aistemi kurdurmayi dusunuyorm yeni tasinacagm yere simdi de elimle yapmad8gim biseyi yeyip icmeme nokfasina geldim 

Keske esim becerse de kucukbas alip kes9p dolaba atsak kimseye en ufak guvenim yok

Biri koy yymurtasiyla ilgil8 yorumubu okudum almam daha marketten alirim daha iyi of ya ne ki 

Kimi insan diskisini gubra yapar inaan jiyma yaapr insan insanliktan cikti hayvanlara gipta edilecek donemdeyiz haysiyet ahlak yoksunlari yuzunden
0 oy
tarafından

iyi ki fakirim kıyma alacak gücüm yok :angel:

fakirligimin bı gün ise yarayacağını hiç düşünmemiştim 

(880 puan) tarafından
İnsan artık kimsenin evindede yemek yiyemez kafamda deli sorular olur
0 oy
tarafından
Gün gectikce daha dehşet verici olayla karşılaşıyoruz topluma kötü örnek bir program ülkedeki adalete zaten sözüm yok 
(880 puan) tarafından
İnsan herşeye şüpheyle bakıyor artık
tarafından
Evet evime misafir çağırmaya korkar oldum yeni biriyle tanışmaya

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 1,166 göst.
12 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Butterffly- (568 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 253 göst.
0 oy
11 cevap 804 göst.