0 oy
103 göst.
Diğer kategorisinde (0 puan) tarafından
Ben liseyi okumadım maalesef ki okusaydım suan üniversiteden mezun olmustum. Aklım basıma geldi geç mi bilmiyorum bılgı edınmek ıstıyorum. Aranızda bılgısı olan bılen varsa yardımcı olabılcek olan cok memnun olurum. 4 sene lise okumak bıtırmek şart tabii ki mesleğim olsun istiyorum en azından ya cocuk gelısım okumak ya da okuyabılcegım kolay ve dusuk puanlı ne varsa bılgım yok. Açıktan 4 sene nasıl okucam nasıl ılerlıyo hıc bılgım yok sıfır yani. Ve dıyelım ki açıktan liseyi bitirdim mezun oldum cocuk gelısım seçtim diyelim kac yıl okumam gerekıyo acıktan okuyunca o bolumu secebılıyo muyum ve tahmını ne zaman mezun olup meslegımı yapabılırım acaba

2 Cevaplar

0 oy
(2,140 puan) tarafından
Önce liseyi bitirmen lazım. Sonra herkes gibi yks'ye girebilirsin. Ordan da açıktan bölüm yazıp okuyabilirsin.
(0 puan) tarafından
Peki cocuk gelısımı 4 yıllık 2 yıllık okuyabılcegım hangı meslekler var bılıyomusunuz
(2,140 puan) tarafından
Nasıl yani anlamadım
-Reklam-
0 oy
tarafından
açık lise nasıl bilmiyorum ama ara ara sınavlarına giriyorsun sonra normal lise mezunu oluyorsun ve üniversite sınavına girebiliyorsun. aldığın puana göre de yerleştirsin. çocuk gelişimi 2 yıllık oluyor, 2 sene okur mezun olursun. 

zamanında o veya bu sebepten okuyamamış olabilirsin, hiçbir şey için geç değil. şimdi okursun. 

biz kayınvalideme çok dedik, pandemi zamanı sınavlar da online, gir oku, biz sana sınavda yardım ederiz en azından lise mezunu olursun diye utandı istemedi ama şimdi lise mezunu olsaydı halk eğitimde öğretmenlik yapabilirdi, o kadar çok sertifika aldı dikişle ilgili. kısmetin nerden geleceği belli olmaz, imkanın varsa oku

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 167 göst.
24 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (10,000 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 152 göst.
5 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Prensesp (10,000 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 203 göst.
15 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Prensesp (10,000 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 95 göst.