Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Çocuklarınısı ekrandan nasıl uzak tutuyorsunuz
0
oy
569
göst.
5 Haziran 2024
Aile & Aşk
kategorisinde
nurr001
(
3,336
puan)
tarafından
soruldu
Kızım 21 aylık ve 2 aydır ekrana resmen bağlandı. Bir sürü puzzle, bebekleri var ama o çok kısa süre oynuyor. Eşimle kaydırak, şişme havuz, salıncak falan alsak mı diye düşünüyoruz. Sizce nasıl olur, evinde olan var mı? Hemen sıkılır mı?
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
28
Cevaplar
0
oy
5 Haziran 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
Evin büyükse olur aslında ama evin küçükse çok kalabalık olur
Bir kaç gün TV bozulmuş açılmıyor deseniz kumandanı saklayın sizde izlemeyin öyle öyle unutur anca yoksa mümkün değil
5 Haziran 2024
nurr001
(
3,336
puan)
tarafından
yorumlandı
Zaten televizyona bakmıyor. Çizgi film bile açsam sevmiyor. Ama telefon konusu öyle değil. Telefonumu elimde gördüğü anda kıyamet kopuyor. Elime almadan da olmuyor, mesaj geliyor arama geliyor
5 Haziran 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Benim telefonum sessizde kızım uyuduğu zaman telefonu elime alıyorum bunu da herkes biliyor sen hayatını ona göre yaşa çünkü bu yaşlara bir daha gelmez yada bozuk telefin varsa bak bozuk çalışmıyor falan de en azindan
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
5 Haziran 2024
Melis63
(
2,117
puan)
tarafından
cevaplandı
Zor ya teknoloji devrindeyiz ne kadar izletmemye çalışsakta ilami izliyorlar
Önceden parka çıkarınca daha az izliyordu hamilyeim ağırlaştım hemde çok sıcak diye çıkamıyoruz çok bağlandı ekrana bende salıncak almayı düşünüyorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
5 Haziran 2024
iyilestirkalbini
(
2,087
puan)
tarafından
cevaplandı
Başlıkta ki soruna cevap veriyorum direkt olarak. Tv yi kurmayarak ve tablet almayarak ve telefondan bir kez bile birsey izletmeyerek uzak tutuyoruz. Bir kez izlese devamı gelir hep ister
5 Haziran 2024
iyilestirkalbini
(
2,087
puan)
tarafından
yorumlandı
Eğitimci olarak söylüyorum bir de her imkanı hepsini bir anda önüne koymayın bu sene salıncak seneye kaydırak gibi. Zaman tanıyın ki sonradan bulunca kıymeti olsun. Bir de çocuklar bazen de sıkılsın bu kötü bisey değildir hatta üretken olmaya mecbur kalırlar üretkenlikleri ortaya çıkar
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
5 Haziran 2024
Eylulervam03
(
726
puan)
tarafından
cevaplandı
Bende izletmicem dedim bi ara actim durmuyodu simdide baktim istiyo bayadir tv acmiyorum onu unuttu simdide telefon acalinca eline almak icin agliyo biriyle konusturmuyo ona ugrasiyorum vermiyorum agliyo eline baska bisi veriyorum atiyo onuda unuttursam ne guzel olucam bizde cok parkada godemiyoruz ara ara biraz uzak park evde oynatiyorum mecbur ama cok zor ya vermemek iyi bisi ama vermeyincede cok zor gercekten salincak oyun havuzi cok iyi olabilir heveslenir unutur gibi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
5 Haziran 2024
rlm
(
4,925
puan)
tarafından
cevaplandı
Bir sabah saatinde bir de akşam üzeri parka çıkartın. Şişme havuz güzel, eğlenir de ama sürekli başında durman gerekir onu bil. Kaydırak bence boşa yer kaplar zaten günde 2 sefer çıkartırsan dışarıda da kayar. Sosyalleşmesi açısından bu oyuncakları parkta oynasın evde de olursa çünkü cazibesini yitirir bebeğin için. Bence denge bisikleti al, parkta vs daha keyif alır, beraber gezersiniz hem sana da yürüyüş olur. Kask almayı unutma tabi.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
5 Haziran 2024
E.Cansu
(
5,841
puan)
tarafından
cevaplandı
Birak etrafi karistirsin, havuz, sulu oyuncaklar vs cok oyalayici oluyo. Istese de verme biseyle oyala unutur zamanla. Agliyo diye veriyim dersen aglar her seferinde hatta siddetini bile arttirir. Benim oglumun sulu araba setleri, havuzu vs var suan 6 yasinda ama o zaman baya oynardi balkonda.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
5 Haziran 2024
Heidi nin koylusu
(
3,554
puan)
tarafından
cevaplandı
Ev islerinde yardim isteyin bir fisfis sisesine bos su eline bez verin sizle birlikfe toz alsn ne biletim supursun camasir makinesi doldurun bosaltin camasir asin mutfak tezgahinda beraber calisin beraber kahve yapin
24 saat ogun olmaz yapilandirilmis etkinliklerin cocuga katkisi vardir ama.onlarda fazla ezberci egitim gibi geliyo coxuk bi yerde ezberliyo oyunu bence gunluk hayatin icindeki seyleri oyuna cevirin etkinligi cok abartmaya gerek yok bence
Durumunuzu bilmiyorm ama benim suan imkanim olsaydi ahsap tirmanma denge tahtalari pikler tahtasi diyr boyle cesit cesit metaryaller var onlardan da alin
Oyuncak araci clcukla.birsz egitici pyuncak.alip birlikte vakit gecirebilirsiniz
Yasi.kucuk diye dusunmeyin haftada bir gun kutuphane etkinligi.yapin odunc kitap alin jem sprumlulik bilincj hem de kitaplara asinaligi artar
Bulundufunuz ilde etkjnlikleri takip edin yine biraz maddiyafa bakiyor ama devlet tiyatrosh yada cocuklarla.ilgili erkinlik yapiyolar belediyeler
60 tl muzekart alip cocughnuzla muzeleri gezebilirsiniz.hem size hem cocufunuza harika bir etkinlk.olur
Yine durumunuza gore aylik veya arada sirada oyunevlerine gidebilirsiniz.aklima gelenler bunlar
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
5 Haziran 2024
Sunshine
(
92
puan)
tarafından
cevaplandı
Bol bol dışarı çıkarıyorum su oyunu yaptırıyorum tv açmaayınca o da oyuna veriyor kendini yemek yaparken görev veriyorum çamaşır asarken yanıma alıyorıum mandallarla oynuyor bir şekilde dibimde gezdiriyorum makyaj malzemelerimi bile kurcalıyor bu şekilde ekrandan uzak tutmaya çalışıyorum elbette izliyor ama hipnoz olmuş gibi değil
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
Sayfa:
« önceki
1
2
İlgili sorular
0
oy
6
cevap
207
göst.
Çocuğumu ekrandan uzak tutmakta çok zorlanıyorum
24 Şubat 2024
Aile & Aşk
kategorisinde
Sifanurr
(
268
puan)
tarafından
soruldu
+2
oy
18
cevap
1,035
göst.
Kızlar çocuklarınızı ekrandan uzak tutun .
12 Şubat 2024
Diğer
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
tavsiye-fikir
0
oy
8
cevap
376