0 oy
154 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,339 puan) tarafından
artar mi sizce insallah artmaz daha bebegim yasina girmedi iliski uzerinden 18 gun gecti daha yuksek olmasi gerekirdi degil mi.yine regl olmazsam iki gun sonra tekrar test vericem insallah olurum 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Artmaz canım bir bile çıkmamış. 
(1,339 puan) tarafından
ay insallah ya rabbim sinamasin aldirmamda ama cok zorlaniriz daha birinciyi kendimden ayiramadim bi cocukla gezmek tozmak oluyo ama bitane daha olunca eve kapanirim uzunca sure
tarafından
Seni çok iyi anlıyorum. Benimki de 11 aylık olacak . İki çocukla çok zor olur düşünemiyorum bile. Neyse ki ben de gebe değilim:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Geçen benim başıma da geldi aynısı ben hep erken erken oluyorum takvim kullanıyorum bi de her ay erken geldi diye döngüyü bozmusum olması gerekenden de çökerken tarihte oacak diye gösterdi olmadı normal tarihi bekledim onda da olmadı 2 tane erken gebelik testi yaptım çıkmadı ayın 30unda olmuştum 29unda hastaneye gittim olmam gerekiyodu olmadım dedim çok erken gelmişsin şuan negatif çıksa bile çok güvenme dedi yinede kan verdim 2.0 çıktı doktor sen çok gerilmissin ondan da olmaz sen bi sakinleş dedi eve gittim bi dua ettim Allah'ım hiç hazır değilim diğer çocuğuma haksızlık olacak rabbim sen Hayri bilensin ne verirsen başım gözüm üstüne dedim içime bi ferahlık geldi ertesi sabah oldum toplamda 10 gün gecikmem vardı 
(1,339 puan) tarafından
stresten sicaklardan hormonlarim bozulmusta olabilir bebegim trafik kazasi gecirdi belki ondan etkilenmisimdir daha 11 aylik emiyo benimle uyuyo yurumeye calisiyo hic ikinci zamani degil olursada kiyamayiz aldirmayiz ondan dolayi cok gerildim 3 gun gecikti benmde.aynen sizin gibi bende hep erken erken oluyorum 16 17 gunde bir
tarafından
Hıh işte ondan sen bi sakinleş ferahla bak olcaksin aynı şeyi yaşamışız hava değişimi beslenme alışkanlıkları sinir stres bunlar hep etkiliyo ki seni de beni de belliki asıl erken olarak etkiliyomus ama bazen gecikerek de etkiliyo

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 160 göst.
28 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Sude_ceylan1 (252 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 180 göst.
8 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Mirayy3 (356 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 293 göst.
14 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 350 göst.