0 oy
226 göst.
Diğer kategorisinde (2,606 puan) tarafından
Kizlar odasini ayirdim kizimin ama yarim saattir yataginda tepinip duruyo korktumu acaba tek kaldigi icin odada guzelce konustum az once tamam dedi ama uyumuyo odasinda nasil alisicak 

4 Cevaplar

0 oy
(674 puan) tarafından
kızınız kaç yaşında acaba? bugüne kadar anne babayla aynı odada yattığı için tek kalınca garipsemiştir alışana kadar yanında uyumasını bekleseneniz iyi olur
-Reklam-
0 oy
tarafından
İlk başlarda normal sonra alışır 
0 oy
(7,505 puan) tarafından
Bende böyle bi post açmayı düşünüyorum. Benimkide 2 buçuk yas üç dört gün oldu odasını ayırdık. İyi güzel uyuyor sorunu yok bazen gece bir kere uyanıp ağlıyor yanına gelip geri uyutuyorum. Ama gün içinde babasina ve bana iyice yapıştı odasını ayırdığımız için olabilir mi acaba. Balkonfa yemek bile yedirmiyor kalkip benle içeri gelin yanımda oturun diyo. Acaba bu durumla mi alakasi var yoksa yaşının getirdiği bi durum mu ayrılık kaygısı falan mi anlamadim. Bidr herşeye korktum diyo. Bi ses gelse yada karanlık olsa. Öyle aşırı bi tepki vermiyo ama gözünü falan kapatiyo. Daha önce böyle bişey yoktu. Bide yeni eve taşındık ondan mı korktu acaba yeri değişince 
(2,606 puan) tarafından
Ay hic. Bilmiyorumki neden olur öyle
(14,945 puan) tarafından
Kızım 2 yaşında doğduğundan beli farklı odada uyuyor canım bizimki de şu aralar öyle öğlen uykusundan uyanıp kucağıma gelip uykusuna devam ediyor ve seslere karşı o da öyle korktum diyor gün içinde zaten sürekli ben neredeyim diye kontrol ediyor.  Ben seslere korktum demesine takılıyordum ama sizin bebeğiniz de öyleymiş biraz rahatladım yaşının getirdiği bisi galiba o zaman
0 oy
(9,080 puan) tarafından
kendi kendine uyumasini biliyormu? kendi odasina gecti diye hemen kendi kendine uyumazki. sen uyutup yatir odasina uyyt al yatir idasi a once idaya alissin sonra omyaraginda kendi kendine yatip uyumaya alisir
(2,606 puan) tarafından
Evet kendi uyuyabiliyor

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 1,473 göst.
18 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Papatyasever (3,278 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 940 göst.
29 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 783 göst.
18 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Serappppp (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 756 göst.
12 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (978 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,858 soru

24,130,621 cevap