+1 oy
135 göst.
Diğer kategorisinde (3,902 puan) tarafından
Selamün aleyküm kızlar benim görümcem 17 Mayıs'ta erken doğum yaptı bebek 34 haftalık iken doğdu bebeği o günden bu güne yoğun bakımda geçen hafta yoğun bakımdan çıkardılar ama bebekte emme refleksi olmadığı için anneye vermiyorlar görümcem çok üzülüyor aranızda bu durumu yaşayan oldu mu sonradan düzelme oldu mu acaba cevaplarınızi çok merak ediyorum bide görümcem her gün süt pompası ile sütünü sağmasina rağmen azaldı diyor tamamen kesilmesinden korkuyor ona dua eder misiniz şimdiden Allah razı olsun inşallah sizden 

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

0 oy
(865 puan) tarafından
Ç Ok geçmiş olsun inşallah bir an önce kavuşurlar. Ama anlamadım  niye emmiyor diye vermiyorlar ki başka sıkıntısı yoksa. Bende 37 de doğurdum kızım beni hiç emmedi. Sadece yarım saat o kadar o da zorla bekledi orda emmedi yani. Süt de dediğin gibi sağa sağa azaldı maalesef. 2-3 ayda bitti. Allah yardımcısı olsun 
(3,902 puan) tarafından
Bebekte yutkunma refleksi yokmuş yani mideden besliyorlar emme olsaydı verirlerdi ama işte olamayınca sütün ciğerlere kaçmasından korkuyorlar bide Allah razı olsun inşallah kardeşim
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 478 göst.
3 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 721 göst.
11 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde MEHYASEL (6,418 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 112 göst.
0 oy
12 cevap 708 göst.