0 oy
135 göst.
Diğer kategorisinde (447 puan) tarafından
Kızlar yardım edin..27+2 hafta gebeyim..yüksek ara bir tutan bel ağrım ve şu an ateşim var. Midem bulandı kustum..ayağmdan aşağıya 2 3 damla su geldi korkuyorum yardım esin..sabah ilk iş doktora gidecem..doğum olmasın nolur daha çok erken..

5 Cevaplar

0 oy
(447 puan) tarafından
Çok çaresizim nolur cevap verinn
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canim Allah korusun inşallah değildir aklına kötü seyler getirme sakin ol. Geçen gün burda yorumlarda görmüştüm 112yi aradığında doktora da baglayabiliyorlarmis soru sorabiliyormussun. Ne yapman gerektiğini ne olabileceğini söylerler belki
(447 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım azerbaycandaym varmı burda böyle şey malesef bilmiyorum(
tarafından
Anladım canım internetten bı bak istersen öyle bir uygulama var mı ordada içinin daha rahat etmesi için bulamasanda sakin ol dediğim gibi sabah doktoruna git
Damla olarak diyorsun zaten belkide bir sizintidie başka bı sebepten dolayı doğumla ilgisi yoktur hayırlı haberler al canım inşallah sabah
(447 puan) tarafından
Ne kadar güzel kalbin var bi nebzede olsa sakinleştim..allah razı olsun
tarafından
Çok teşekkür ederim canım benim umarım bebiş de sen de iyisindir ve herşey yolundadır ❤️
0 oy
(21,972 puan) tarafından

Su bitmesinden erken doğum yapan biri olarak erken müdahale her zaman iyidir benim hiç suyum gelmedi ben hissetmedim sen hissetmissin acile gidebilirsin evde beklemenin hiç bir anlamı yok şu durumda 

(447 puan) tarafından
Cevabınız için çok teşekkür ederim..saaatin dolmaasını bekliyorum hrmen gidicem.Azerbaycandaym kendi dr olmadan bişey yapamıyorlar malesef.(
0 oy
(9,076 puan) tarafından
Canım imkan varsa beklemeden git. Benim de ilk gebelikte suyum sıziyodu ben anmaladim su olduğunu. On saat sonra hastaneye gittim. Bir sıkıntı yaşamadık şükür 
(447 puan) tarafından
Geldim canm hastanede beklemedeyim..teşekkür ederim
0 oy
(1,405 puan) tarafından
Rabbim korusun kuzum  mutlaka doktora git 
(447 puan) tarafından
Geldim canım hastanedeyim allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 477 göst.
8 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,611 puan) tarafından soruldu
0 oy