0 oy
343 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Hala bezi bırakamadık 4 yaşa 3 ay kaldı daha hiçbir adım atmadı o kadar uğraşmama rağmen :( Ne yapmam lazım bilmiyorum. Gece de kaç kere uyanıyor uyumuyor bezi rahatsız ediyor ama bezsiz de durmuyor. Uykularım kaçıyor uyuyamıyorum artık ben de. Gün içinde de çok fazla yoruluyorum parka  gitmek istiyor çok faaliyet istiyor yetişemiyorum ona. Ne yapmam lazım kafayı yiyeceğim artık :(

7 Cevaplar

0 oy
(4,434 puan) tarafından
Baya da büyümüş aslında canım anlıyordur yani her şeyi denemrlerde neyde başarısız oldunuz bilerek mi yapıyor yoksa unutup söylemiyor mu sana 
tarafından
Bilerek yapıyor aslında bal gibi de hazır ama işine gelmiyor. Büyük çişi geldiği zaman büyük çişim geldi anne diyor odasının kapısını kapatıyor bezine yapıyor. Çok denedim, bezsiz de gezdi evin içinde hep altına yaptı söylemedi. Bezine güvenip ona yapıyor
(4,434 puan) tarafından
Bir pedegogdan falan yardım aldın mı canım nerdeyse kreş yaşı gelmiş maddi zorluğunu geçtim manevi açıdan sen de yıpranıyorsundur etrafın dili zaten susmaz Allah yardımcın olsun benimkinde 27 aylık Bi ay daha bekleyip öğretmeye çalışacağım insallah
-Reklam-
0 oy
(1,525 puan) tarafından
Kaç sefer denedin ve neden vazgeçtin,  4 yaş baya baya geç çünkü 
tarafından
Geçen seneden beri deniyorum desem yalan olmaz herhalde. Geçen yaz baya bezsiz gezdi evde gene de söylemedi çişim var diye. Sonra kış gelince bıraktık mecburen çünkü evimiz soğuk oluyor üşütmesin diye yarıda bıraktık.
(1,525 puan) tarafından
Söylemese de sen sor sürekli yine söylemiyorsa 1 saate tuvalete götür oraya yapması gerektiğini söyle, olmuyorsa çocuk psikiyatriye götürsen iyi olur
0 oy
(2,620 puan) tarafından
Yaa Allah kolaylık versin. Vallahi ben de çok korkuyorum şu tuvalet eğitiminden. İnşallah biran önce öğrenir sizinki. Benimkide inşallah 
0 oy
(4,733 puan) tarafından
Ufak odullerle tesvik etsen? Veya uygun dille parka bu sekilde gidemeyecegini, okula bezlincocuklari almadiklarini anlatsan?
0 oy
(2,924 puan) tarafından
Direk pat diye bezi cikarip attıysan istemez normal olarak. Önce anlat konus artik baya da büyük. Ben ödül sistemi yaptım. Öylelikle 1 günde hallettik. Ama ben öncesinde 2 hafta anlattim o kabul etti tamam dedi öylr. Yoksa bizde yapamazdık. Lego ve oyun parkı alanı sözü verdim. İlk 2.3 gün her kaka çiş yaptığında çikolata şeker falan verdim öylr olunca koşa koşa gitti yapmaya. 
(3,847 puan) tarafından
Nasık ögrettğn canım kaç yakındayken anlatır mısın benim oğlanda 25 aylık
(2,924 puan) tarafından
32 aylığız biz. Ben 1 ay önce başladım. Ama 2 hafta öncesinde hrtgün anlattım. Artik çikarmamız lazım bezi diye. Babası lego alıcam ödül dedi bende oyun parkına götürücem dedim. Sonra annemlerin köy evine gittik. Orda ilk gün öğlene kadar sürekli altına kaçirdi. Öğlen uykusundan kuru kalktı. Aksamına kendi yapiyordu. Hazırdı sanırım.
0 oy
(106 puan) tarafından
Bende 2 aydir başlamışım surekli altına kaçırıyor ve bunu inada baglamis kasti yapıyor artik psikoloji kalmadı bende 
0 oy
(12,067 puan) tarafından
Yaşı geçmiş inat zamanı başlamış valla zor benimkinde 4 yaşa girecek bezli olduğunu düşünemiyorum . Sizin hatanız çocuğun çişinin geldiğini söylemesini beklemeniz.Çocuklar çişinin geldiğini söylemesi uzun süreyi bulur. Hemen anne çişim geldi demez yani senin Belli aralıklarla götürmen gerek. 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 194 göst.
0 oy
2 cevap 268 göst.
0 oy
5 cevap 136 göst.
8 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 615 göst.
4 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mavi-beyaz (2,565 puan) tarafından soruldu

Kategoriler