0 oy
510 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Eşim ne zaman kayınvalidem ile görüntülü konuştursa kayınvalidem de kayınbabamda hemen gel benim kızım onlar seni dövüyorlar falan diyorlar. Gereksiz bir abartı tepki mı veriyorum sinirlenmekle? Daha önce bu durumdan rahatsızlık duyduğumu söylemiştim onlara. Sürekli kayınvalidem benim kızım gel, seni vermeyeceğim onlara falan diyor. Yani onları sevmediğim için mı beni rahatsız ediyor yoksa normal mi tepki vermem? Konustururken oda da dahi durmuyorum ki zaten sevmiyorum ya her şeyi yanlış anlarım diye

9 Cevaplar

0 oy
(4,873 puan) tarafından
Tepki vermem normal bana gore, sevwcek cagiracak baska sey bulamamislar mi? Anne abartmayin, oyle diyipte cocugun beynine islemeyin de
tarafından
Hamile iken bile o benim kızım falan diyordu alacağım gibi şeyler söylüyordu. Sert bir tepki verdim. İnatla hala aynılar değişmiyorlar ve bu durum eşime göre çok normal
(4,873 puan) tarafından
Ayni tepkiden istiyorlar yine belli ki. Onlar oyle soylediklerinde sende ,asil ben onu sizden alip birdaha gostermeyecem, de geç
tarafından
Bayramda izin dolayısıyla orada kalacağız umarım kavga etmem
-Reklam-
0 oy
(6,879 puan) tarafından
Bence onların yaptığı saçmalık çocuğu boş yere dolduruyorlar tam cahil insan konuşması senin çocuğunu böyle sana karsı doldurma larına izin verme
tarafından
Ben kziiyorum söyleniyorum ama sağolsun eşim yüzünden devam ediyorlar tavırlarına
0 oy
tarafından
Sinirlenmekte cok haklısınız suan direk tepkinizi koyun bence çok istiyorsa kendi dogursun bi tane cocuğun zihninde olumsuz etki olusturur zamanla hem bu durum 
tarafından
Ben kızıyorum uyarıyorum ama eşimde iş yok benim. Onun yüzünden yüz buluyorlar
(125 puan) tarafından
Eşim ailesini biliyor o yüzden ses çıkartmıyordur yani adam da ne desin siz eşinizle konuşun ben rahatsız oluyorum diyin ben olsan catlamistim şimdiye  benim eşimin banasinda erkek olursa torunun sizin elinize vermem ben bakarım diyordu ben yetistirirm diyordu çok kez agzima laf geldi de ben diyemedim
tarafından
Eşimle de konuştum defalarca. Kendisi baş başa iken beni haklı buluyor
0 oy
(513 puan) tarafından
Saçmalamış kibarca uyarabilitsin yada eşin söylesin 
tarafından
Defalarca kez uyardım. Ta hamile iken başladı bu şekilde
0 oy
(1,541 puan) tarafından
Esin desin anne çocuğun aklını karıştırmayın diye uyarmalı
tarafından
Eşim ailesine kıyamaz ki
0 oy
tarafından
Bian kendi yaşadığımı gördüm canım bende çok sinir oluyorum dediğin gibi onlar konuşurken bişey bahane edip çıkmıyorum duymayayim diye. Benimki şuan bebek henüz anlamıyor ama ilerde de böyle olacakları için şimdiden düşünüyorum. Eşime dedim o da dalga geçiyorlar abartma diyor bizim oralarda öyle denirdi falan diyor. 

Onlarda işte dövdüler mi seni oğlum annen mi dövdü baban mi dövdü söyle diyorlar. Bı de bizde de kayınpeder bu çocuk bı büyüsün size ihtiyacı kalmasın bakın nasıl yetistircem onu peşimde falan diyor iyice sinir oluyorum. Bence hakliyiz ama ben çözümünü bulamadım.
tarafından
Benim eşimin ailesi de öyle büyüsün o bu evden gitmez vermeyiz diyor. İyice beni sinir hastası ediyorlar. Bu eş ailesi kadar sorunlu insanlar görmedim gerçekten
tarafından
Valla genellikle sorunlular nadir var sanki iyi olan :D
0 oy
(24,848 puan) tarafından

Benim kaynanam da öyle çocuğu severken dövüyor mu anan seni kızım söyle kız azcık ses çıkarır valla biseyler anlatıyor dövüyor musun sen bu çocuğu diyor daha 4.5 aylik b

He dövüyorum saçma sapan şeyler asilamayin çocuğun beynine diyorum .  Biraz büyüsün eminim benden soğutup kendilerini daha çok sevsin diye uğraşırlar şimdiden başladıysa u.y.u.z karı. :angry:

tarafından
Benim kızımda küçük ama her şeyi anladığı dönemde. 10 aylık bebek ama her şeyi anlıyor tepki veriyor. Hamile iken de böyle saçmalıyorlardı
0 oy
(4,730 puan) tarafından
Benim kaynanada diyordu kızım küçük bebekken. Ama o annen seni dövdü mu diyordu direkt. Eşimin yanında da diyordu. Bir dedi iki dedi eşim patladı sonunda çocuğa öyle şeyler söyleme çocuğun bilinç altına yer edecek diye ama biraz sert söyledi. Kaynanam da bozuldu ama bir daha ağzından duymadım. Bir de daha çok küçük bebekti yine eşim annesinin yanına bırakıp gelmiş kızımı ben de dedim git al gel küçücük bebeğin bensiz ne işi var diye aynı apartmanda oturuyoruz bu arada. Kaynanam aldı geldi kızımı yanıma daha kapıyı açar açmaz niye istedin sana alışmaz diye mı korkuyorsun dedi lohusa kadına denir mi bu söz. Ben de ben onun annesiyim o bana alışık zaten dedim aldım kucağından. 
tarafından
Sorunlu bu aileler gerçekten. Benim eşimin ailesi düşük riskim olmasına rağmen ta hamilelikten itibaren sürekli benim kızım alacağız vs diyorlardı. Eşim bir kere olsun uyarmadı. Bu yüzden hala devam ediyorlar huylarına
0 oy
(9,076 puan) tarafından
Ben seviyorum diyemem ama bu tarz söylemleri beni de rahatsız ediyo. Çocuklar.aglasa hemen kaynanam kucaklayıp oooyy anne mi seni dövdü pis serap diyo. Fıttırıyorum.
tarafından
Ağızlarına biber süreceksin o olacak. Allah'ım herkese sabır versin

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 556 göst.
10 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Pppppp (1,255 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 170 göst.
23 Nisan 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 302 göst.
2 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Elif_6060 (46 puan) tarafından soruldu