0 oy
215 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (41 puan) tarafından
Kızlar Üç buçuk yaşında oğlum var hiç sözümü dinlemiyor yeni kardeşi oldu kaç kez üstünde yakaladım kardeşini karnına basarken tam basacakken hep yakalıyorum çok şükür ve bu sefer bağırıyorum kızıyorum sonradan çok pişman oluyorum diyorum anneciğim kardeşine öyle yapma bak kardeşin küçük Tamam diyor 10 dakika sonra yine aynı çocuğu rahat bırakmıyor yine daha demin kardeşinin kafasına kafa attım çocuk ağladı o da ağladı İkisi de uyudu en sonunda Şunu fark ettim iki gündür sert tepki verdiğimde kahkahaları boğuluyor zorla kendini güldürmeye çalışıyor Ben ne yapayım bu çocuğa nasıl uyarayım Bilemiyorum artık güzel dilli uyarayım diyorum beni dinlemiyor oralı olmuyor bana bir akıl verin kızlar gerçekten çocuğuma bağırmak çağırmak istemiyorum onunla güzelce engelleri aşmak istiyorum siz nasıl baş ettiniz böyle neden kendi kendine zorla güldürmeye çalışıyor psikolojisi mi bozuluyor yoksa dikkatini çekmeye çalışıyor

4 Cevaplar

0 oy
(41 puan) tarafından
Yardımcı olun kızlar 
-Reklam-
0 oy
(5,423 puan) tarafından
Valla canm nenım Kucuk bır. Yasına gekfı hala aynı. Bı de kızmayım dıye heöen yanıma kosuyor sarılıyor ona da kıyamıyorum ama yaomadıgını da bırrakmıyor. Dedipin gibi. Ne guzellıkten anlıyo. Ne bagırmaktan. 
(41 puan) tarafından
Öyle Kesinlikle canım Rabbim yardımcımız olsun gerçekten çok zor bir şey
0 oy
(149 puan) tarafından
Benim 2 doğunca 1 ci 1,5 yaşındaydı aynen zarar vermeye çalışıyordu ben korudukları daha çok saldiriyordu bi kere bebeğe karşı korumacı davranışlarınızi saklı tutun buyuk olana çok çok ilgi gösterin oyun oynayın sevin bebegin sizi ondan çaldığını düşünmesin asla kızmayın sizinki biraz daha büyük ya tramva geçirmesin zamanla alışacak yanliz bırakmayın bebeğe ulaşması zor olsun ona bebek pis yada güzel demeyin sadece onun muhtaç olduğunu kendi başına birsey yapamadığını falan söyleyin zamanla alisacak
(41 puan) tarafından
İnanır mısın canım her şeyi yapıyorum Evim ormanlığa yakın ormana Yürüyüşe gidiyoruz ormanları seviyor diye parka götürüyorum bu halimle yani havuza aldım suyu sevdiği için su da oynasın etkinlikler yapıyoruz ama bir türlü yetemiyorum Yani bir türlü sinirimi aşamıyorum Ne yapacağım bilmiyorum gerçekten
0 oy
(22 puan) tarafından
Merhabalar ☺️ benim eltimin çocuğuda öyleydi. Eltimin anneannesi ona bebeğin yanına oğlunun görebileceği bir yere bir kaç şeker ve çikolata koy onu gordukten sonra kardeşine karışmaz demişti. Öyle de oldu. Fikir olsun diye yazdım umarım düzelir
(41 puan) tarafından
Biz de o yöntemi denedik canım ama kitapları aldım Bunu sana kardeşi almış dedim ama yine aynı yine aynı ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten çok zor bir durum bizi varken seviyormuş gibi gözüküyor ama çok kıskanıyor ona hak veriyorum

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 351 göst.
0 oy
13 cevap 586 göst.
18 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 390 göst.
23 Mart 2021 Diğer kategorisinde yigitinannesi0 (1,300 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 457 göst.

Kategoriler