0 oy
360 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (357 puan) tarafından
Eşim ınstagramda bir videonun altına yorum yapmış bir kadında onun yorumuna cevap vermiş oda onun kine ve eşim bu kadını takibe almış dünden beri engelledim ve hiç konuşmadım onunla siz nasıl tepki verirdiniz 

12 Cevaplar

+1 oy
(5,678 puan) tarafından
Yorum yazana yazsa  (eger absurt bisey degilse tabi) bisey demezdim. Ama eklemesi hic normal degil. Engellemek degil evi ayaga kaldirirdim ki ben kiskanc biri de degilim. Yapyanlis bi olay.
(357 puan) tarafından
Ozaman ben az bile yapmışım
(5,678 puan) tarafından
Tabi ki engellemek ne ya. O telefonu kirarim direk. Demek her yazan kadina yurume potansiyeli var diye dusunurum.
-Reklam-
0 oy
(971 puan) tarafından
Konuş bnce küsmemiz erkeklerin işine geliyor. Agzına geleni söyle güvenini sarstıgını aynısını sen yapsan var ya adın kötüye çıkardı.. yaptıgı kötü resmen yürümüş yol almış.hadi yorum yaptın eyvallah niye ekliyorsun. Tanımadıgın bir kadını. Fırsat kolluyormuş demekki karı kız için. 

Senide gazlıyor gibi olmak istemem ama gerçekten sinir bozucu
0 oy
(2,143 puan) tarafından
Belki cevap vermiş olabilir de niye ekliyor ayrıca cevap vermesine de kızardım ben hatta yaptığı yorumun ne olduğuna bağlı olarak ona bile kızabilirim yani abuk sabuk bir postun altına saçma sapan bir yorum yapmışsa kadın da absürt bir cevap vermişse ve bu bir konuşmaya hatta birbirini eklemeye kadar gittiyse çok ciddi olay çıkarırım.
0 oy
(2,143 puan) tarafından
Hem niye engelliyorsun işine gelir senin küsmen tam tersi yüzleş ağzına geleni söyle hatalı olan sen değilsin ki niye susuyorsun 
0 oy
(1,027 puan) tarafından

Belki bilmeden mesaj attı o da cevap verdi diyecem de olmayacak benimde başıma geldi bir kadın resmen orasını burasını açmış bir erkek video çekiyordu o sıra kızım kucağımdaydi nasıl oldu anlamadım ateş emojisi paylaşmışim ama ben video dan çıktım fln saniyorum neyse aradan 1-2 saat geçti Instagrama bie girdim 3-4 kişi takip istediği atmış mesaj atanlar canın mı çekti diye  mesajımı beğenmişler görsen ne olduğumu şaşırdım birde eşimde de açık hesapim geneki görmedi hemen istekleri mesajları sildim :woot:

tarafından
Güldüm affet :D
(1,027 puan) tarafından
Canın sağolsun valla elim ayağıma dolanmışti ya eşim benden önce görseydi nasıl açıklama yapacaktım bilmiyordum:))
(2,921 puan) tarafından
Ahahahah ya kiz ne guldm ya.insann basina gelebilcek en kotu sey heralde
(1,027 puan) tarafından
Valla o korku iyi oldu bana bazen video fln izlerken kızımı kucağıma almıyorum:))
0 oy
(3,744 puan) tarafından
Öyle bişey yapsaydı kıyameti kopartirdim ha yazışma da bişey yoksa tamamdır ama eklemesi falan hayırdır laa.nn derdim
0 oy
(7,239 puan) tarafından
Valla umrumda değil ne b.ok yerse yesin herkes kendine yakışanı yapar eşim insta dan takipçi sayısı arttırmak için her önüne gelene istek atıyor sonra çekiyor bir dedim iki dedim sonra ne halin varsa gör ben birşey göreyim bak bakalım o zaman ortada hesap mı kalıyor evlilik mı kalıyor dedim 
0 oy
(2,921 puan) tarafından
Hayir eklemesindeki amac ne.evli bi erkegn tanimadigi birini eklemesi normal degil.bellikj gozu baskalarinda.o gozunu once ellerine verirm.telefonuda got.une sokarim yorum yazan parmaklarinida kopeklere yem ederim.
0 oy
(1,496 puan) tarafından
Büyük konuşmak istemiyorum nedeni ne olabilir de ekleyebilir, dünyayı dar ederdim herhalde.
0 oy
(851 puan) tarafından
Eyvallah yorumlaşılır ben de yapıyorum ama normal Bi konuysa. Amaaaa takibe almak nedir? Başlarım onun instagramına telefonuna 
0 oy
tarafından
Engellemek nedir Allah aşkına olgun olun biraz ergen gibi onun işine gelir böyle yapman 
0 oy
(537 puan) tarafından
İşyerini başardım niye öyle bişey yapmış diye hesap sorardım. Rezil ederdim (büyük konuşmiyim ama onuda kizida yırtardim)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 236 göst.
0 oy
5 cevap 186 göst.
18 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde f&A (739 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 423 göst.
18 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Eso han (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 226 göst.
19 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Tugbamelis (1,108 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,312 soru

24,042,931 cevap

329,223 kullanıcı

...