0 oy
88 göst.
Diğer kategorisinde (835 puan) tarafından
37.9 38 felan oluyo koltuk altı alttan 2 üstten 2 çıkardı çoktan.ust dişin yanında geliyo ama bayadir gözüküyor uzamadi ,acaba disten olabilir mi ,yoksa hastalaniyor mu ,iki üç kere hapsuruyo çözemedim ben olayı ,tabi havalarda sıcak iyice sıcak oluyo vücudu,

Normalde 4 tane dış çıkardı hiç ateşi olmadı 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Köpek dişler en zoru biz azilarda o kadar zorlanmadık burnu tıkalı değilse öksürük yoksa distir gecensene bu zamanlar benim ogumda ayeslenmisti hasta oldu sandım sabah hemen sağlık ocağına koştum aile hekiminiz baktı yok dış cikariyo bogazlari kızarık değil burnu da açık dedi calpol dolven verdi 4 saat arayla dönüşümlü ver dedi düşmezse soğuk kopmres ve ılık duş aldirabilirsin dedi 
(835 puan) tarafından
Üst iki dişlerin yanındaki diş köpek dismi oluyo canım ,onu gördüm dış yani cikiyo ,bende kesin hasta oldu dedim de inşallah distir
tarafından
Evet canım köpek diş onlar benim o zaman 39.5 olmuştu sağlık ocsgina gittiğimde doktora hatta dedim dış bu kadar etes yapar mı dedim yapmaz mı yapar tabi hele bi de şu sicaklarda daha çok yapar dedi
(835 puan) tarafından
Dış patlamış canim patlayjinca geçmiyor mu bu ateş ya
tarafından
Kimi cocukda gecmiyo benim oğlumda da hemen geçmezdi sen diğer belirtilere dikkat et öksürük burun tikanikligina yinede için rahat etmiyosa bi saglik ocağına götür
-Reklam-
0 oy
(4,943 puan) tarafından
Diş ateşi 38’i geçmez diyordu bizim doktorumuz. Şükür biz diş dönemlerinde ateş yaşamadık ama 38’i geçerse bir doktora sorun derim.
0 oy
(163,447 puan) tarafından
azi disleri ve yan kesici disler com zor cikar ates yapar
(835 puan) tarafından
İşte bayadir görünüyor ucu çıkmış gibi ama zorlanıyor demek hiç atesimiz olmazdı,bakım bugün eğer boğaz felan öksürük burun akintiisi olmazsa dıştir diyecem

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 97 göst.
30 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde MinnieMouse (3,051 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 187 göst.
0 oy
1 cevap 81 göst.
6 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde zeynepcelik (2,462 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 115 göst.
6 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Asenat (704 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,932 soru

24,131,866 cevap

334,076 kullanıcı

...