0 oy
79 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (29 puan) tarafından

Ya kızlar oğlum 34 aylık ama 3 yas sendromu mu 2 yas sendromumu nedir ben anlamadim zaten gündüzleri bu inatlaşma olayını çok yaşıyoruz anlıyorm artik onu kabullendim ama gece 2 de 3 te kalkıp amaçsız sinir krizi geçiriyor uykusu açılmış bi şekilde nasil ağlıyor nasıl kendini yerlere atıyor bana bağırıyor babasına bağırıyor hem gidin diyor hem kalın diyor ne istediğini bilmez şekilde mesela su istiyorum diyor bardağa koyuyorum getiriyorm boyle degill diye bagiriyor nasil diyorm yine söylemeyip bağırıyor artik sürahi su kabı bardak getiriyorm hangisi oğlum gel ikimiz koyalım diyorm yine kendini yerlere atıyor onu öyle görmeye kıyamıyorumda elim kolum bağlı kalıyor gecenin yarısında komşularıda rahatsız etmiş oluyoruz.bu durumlar normalmi doktora gitsem ne derimki ağlıyor desem güler şaştım kaldım gündüze kabulüm ama gece olması beni düşündürüyor duada okuyorum ama yine aynı 2 saatte zor sakinleşti başına böyle bisey gelen varmi geçici bi durummu ne yapmalıyım biraz uzun oldu kusura bakmayın ama çok üzülüyorum biseuler duymaya ihtiyacım var

Diğer platformda da yazdım kızlar belki burdanda yazan olur diye sormak istedim 
Kaynak: https://bebek.annelertoplandik.com/3405338/aylik-oglum-geceleri-kalkp-agliyor-lutfen-ayni-aylarda-baksin

1 cevap

0 oy
(9 puan) tarafından
Canım çok normaller biz ne hallere giriyoruz bir bilsen  2 yaş sendromu 3 yaş sendromu 4 yaş sendromu  derken bu böyle devam ediyor korkma endişelenme bırak inat ettiğinde ağlama krizine girdiğinde ağlasın sen onun yanına otur ağlamasının bitmesini bekle  ben böyle böyle biraz toparladım.  Ağlamaları biraz azaldı. Ama çok zor bir durum biliyorum o ağlamasına sabretmek  çok çok daha zor sabret biraz  sen sadece bekle susup sana gelmesini bekle . Yavaş yavaş düzelicek 
(29 puan) tarafından
Canim zaten kesinlikle gece kızmıyorum gündüz arada sabrım zorlaniyor ama kızmak degilde üzülüyorum annecim sarılmak istermisin diyorm bi gelecek gibi oluyor hatta benim sana çok ihtiyacım var bana sarılırmisin diyorm o zaman gelip biraz sarılıp geri atıyor kendini.yani sabır ederim o konuda sukur iyiyim ama onun çaresizce cirpinmasina tatmin olmamasına dayanamiyorm
(9 puan) tarafından
Bende dayanamıyorum ağlamasına ama bu anca böyle atlatılır dövülmüyor kızılmıyor işte  ağlaya ağlaya susuyor sonra zaten kendi gönlü olmuş bir şekilde geliyor o yüzden korkma bu geçiçi bir süreç yani. Bu süreç te en iyi sabır edilerek atlatır zaten sende sabır edebiliyorsan onun ağlaması durana kadar hiçbirşey söyleme  o kendi sustuğunda sana gelecektir
(29 puan) tarafından
Çok tsk ederim canım ya içimi rahatlattın bian önce geçer insallah
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 254 göst.
0 oy
2 cevap 138 göst.
0 oy
8 cevap 410 göst.
14 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Huzunlu_poncik (243 puan) tarafından soruldu

Kategoriler