0 oy
293 göst.
Diğer kategorisinde (2,586 puan) tarafından
Kızlar kizim dogdugu günden beri benimle yatar iyice alıştı bu duruma haliyle eşimde diğer odada yatıyor ama artık kızımın odasını ayırmak istiyorum sizce biraz dahamı bekleyim nasıl ayırmam lazım ağlarmı ne yapar tecrübeli anneler hele bi yazın 

13 Cevaplar

+2 oy
(9,082 puan) tarafından

kiz birazdahami bekleyeyim nedur:)) bu yasa kadar beklenirmi . mak 5 6 aylikken en kolay olur. hadi 1 yaş. .asiri gec kalmissin. bide. esinde baska odada yatiyor ne gerek var. herkes kendi odasini bilmeki bence cck anne baba. asiri gec kalmissin bnce

-Reklam-
0 oy
(23,403 puan) tarafından
Tam zamanı canım bence
0 oy
(12,051 puan) tarafından
Çok Geç kalmışsın canım. Kız yanında koca başka yerde o nasıl iş 1.5 yaşına girsin yatırcam bazaya ablasının yanına ablası da 1 yaşında ayrıldı
0 oy
(2,083 puan) tarafından
Geç bile kalmışsın 
0 oy
tarafından
Benimki de 2 yaşında ben bi süre düşünmüyorum ama brnim oğlumun yatağı var tek kişilik döşek getirdim kaynanadan bizim yatak boyu kadar 6 7 aylıktan beri orda yatiyo bizimle yatmaz odasını ayirsam deliksiz uyuyo zaten de valla su son zamanlara olanlardan sonra hiç istemiyorum deprem yangın hırsız silahlı saldırı falan hepsini yaşadık korkuyorum valla 
0 oy
(5,426 puan) tarafından
Kız daha ne kadar bekliceksin geç bile kalmışsın ayır tabi ki 
0 oy
(892 puan) tarafından
Oğlum 15 aylıktı ayırdım. O zamana kadar odamızda ama kendi yatağında yatardı. Sonra baktım seslere aşırı duyarlı olmaya başladı biz de ayırdık. Eşim gece vardiyasindayken alıyorum yanıma o hafta beraber yatıyoruz onun dışında kendi yatağında yatırıyorum. Park park beşik var önümüzdeki ay baza yaptırmayı düşünüyorum inşallah. Tamam çocukla uyumak ta çok güzel birsey ama eşinle yatman da önemli 
0 oy
(683 puan) tarafından
3 yaşında oğlum. Aynı oda da ayrı yatakta yatıyor. Bana daha küçük geliyor ayırmak. Pedagojik olarakta 4 yaşdan sonra ayırmak doğru deniliyor. 
(9,082 puan) tarafından
kiz yok olurmu koskoca cvk 4 yaş 3 yaş  . cvk kendinodasini bilip yatma zamani gelince piti piti kendi odasina gtse kendi odasinda vakit gecirse ne guzel. emzirme surecinde cok usenen ayilamayan kadinlar icin hadi bi ihtimal 2 yas emzirme bitene kadar ama o bile cok fazla. 7 aylik ayirdim. mekik dokudum gece cck odasi yatak odam
arasi ama raziyim . cokda iyi oldu cokda guzel oldu:) kiz 4 yas cck gece uyandikca anne babasini gozetler yanina gelir eder heraeyde. haberi olur. kendi odasinda kis gbi yatsin iste anne baba da rahat eder
0 oy
(14,816 puan) tarafından
Ben bebegin yanında yatmaya karşıyım arkadaşım lincleyen linklerin kızım 2 yaşında çok çok nadir yanıma aldim o da mecburiyetten 
0 oy
(2,535 puan) tarafından
Bence artık zamanları ben kızlarımı 5 ve 3,5 yaşına kadar yanımda yatırdım

Ben çok erken ayırmaya karşıyım.. 
tarafından
Nasıl ayırdınız peki o konuda destek istiyor bence
(2,535 puan) tarafından
Benim kızların arası 1.5 yaş ikisi beraber ayırdım..
İlk zamanlar zor oluyordu
Önce eşim yanlarında yattı
Sonra arada yatağımıza geldiler..
Öyle böyle derken alıştılar
0 oy
tarafından
Ben iki yaşında emzirmeyi de yatağı da ayırdım maç 1 ay arayla ilk başlar eşim yattı yanında sonra yerde yattı öyle ben gittim uyuyana kadar yattık kademeli konuşarak anlatarak ilerliyoruz şuan 3 yaşında kimle yatmak istiyorsa söylüyor sohbet ediyoruz masal anlatıyoruz gidebilir miyim diyoruz biraz daha diyo:) bekliyoruz sabırla sonra gidebilir miyiz diyoruz ona kalsa yanında uyumamızı istiyor öyle gönlünü yapıyoruz:)
0 oy
(5,419 puan) tarafından
Bekle canım unıverstıete baska srhıre falan gıderse ayırırsın :)  kız ddaha nr beklemesı kocaman kıx olmus. Hos ben 20 aylıkkem ayırdım ama daha uyandııkça yanıma grlıyo 3 yasında
0 oy
(14,449 puan) tarafından
Ayır canım. Bekleme daha

Kızımı bir yaşında ayırdım oğlum doğdu uç dört gün yanıma koydum beşiği sonra hep odasında 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 250 göst.
31 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde asllyd (650 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 920 göst.
21 Aralık 2023 Diğer kategorisinde _GaRDeNYa_ (520 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 343 göst.
1 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde _GaRDeNYa_ (520 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 168 göst.