0 oy
298 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (275 puan) tarafından

Geçen pazar günü 62,4 ile başlamıştım şuan kac kiloya geldim bilmiyorum bilerek tartılmıyorum on günüm dolsun öyle tartilirim şimdilik iyi hissediyorum günlük sporumu da yapıyorum bugün kahvaltıda bir tık fazla yedim yarın arınma diyeti olarak ayran aşı detoksu yapicam bir günlük bende böyle siz neler yapıyorsunuz kaç kilo verdiniz sohbete gelin :))))

10 Cevaplar

0 oy
(1,027 puan) tarafından

Akşamı erken kapatıp suya başlıyorum çıktıkça veya susadıkça içiyorum sabah kahvaltı 12-16 saat açlık oluyor bir de kızım var çok şükür onunla oyun havaları vs veriyorum :D 78 ile başladım hayırlısı senin kilolara gelsem bana yeter

(275 puan) tarafından
Bende öyle canım aralıklı oruç yapıyorum daha önce çok güzel kilo vermiştim aralıklı oruç ile bakalım inşallah yine veririm bayrama kadar 58 olmayı planlıyorum
-Reklam-
0 oy
(784 puan) tarafından
Kiz ayran aşı detoksu nasıl oluyormuş bende 64 um 4 gündür başladım bakalım 60 hedef
(275 puan) tarafından
Yeşil mercimek nohut ve bulguru kaynatıyorsun canim sonra üzerine yoğurt ve su ekleyip dolaba koy soğusun öğlen ve akşam ana öğün yerine tüket birer tabak, sabahta normal kahvaltı bir dilim buğday ekmeğiyle beraber
0 oy
(674 puan) tarafından
28 gün oldu bugün tartıldım tam 5 kilo vermişim, bundan sonrası için biraz daha yavaş ilerlemeyi ve daha doyurucu beslenmeyi düşünüyorum. kansızlık vitamin eksikliği falan var doktorum çok hızlı verme dedi:(
(275 puan) tarafından
Zaten çok hızlı kilo vermek iyi değil canım yinede çok güzel vermişsin bravo
(670 puan) tarafından
Neler yaparak verdin acaba
tarafından
Oheyyyy masalalh
(674 puan) tarafından
şekeri tamamen kestim beyaz un çok fazla tuz vs kısacası zararlı herşeyden uzak duruyorum,günde 3 litre su buna ek olarak yeşil çay ve rezene içiyorum birer fincan,sabah 15 dakika akşamda 30 dakika eliptik bisiklet yapıyorum bisikletten sonrada hafif egzersizler:) bebeğimde var her gün parka indiriyorum evimde beşinci katta haliyle hızlı veriyor insan:)
0 oy
(14,422 puan) tarafından
Ben de altıma 62 kilo ile başladım 1 ay oldu

En son 56.40 tum.

Yarın tartı günü bakalım kaç oldum
(275 puan) tarafından
Darısı bana inşallah 55-56 rakamlarını görürüm
0 oy
tarafından

Makarna yiyorum :D

(275 puan) tarafından
Hahha afiyet olsun
tarafından
Teşekkür ederim sözde diyetteyim valla diyet kelimesini duyunca acikiyorim hahah
0 oy
(87 puan) tarafından

Diyette değilimdim  ama 20'lik dişi çektirdim dikiş attılar 1 haftada 5 kilo gitti devam ettiricem ama güzel zayıfladım :D

(275 puan) tarafından
Bende gidip diş cektireyim o zaman kız
0 oy
(1,109 puan) tarafından

Ben 2 kilo vermiştim iki hafta oldu olmadı işte hatırlamıyorum iyi gidiyordum aynı zamanda su diyeti de yapıyordum bugün eltim gelince bütün diyet  programımı bozdum :Dresmen bugünü beklemişim gibi çok rahat yedim içtim günün sonunda akşam yürüyüşü de yaptık ama ne fayda yediklerim daha ağır basmış 400 gram almışım bile çok hızlı kilo veririm ama aynı orantıda da alırım o yüzden sinirleniyorum yarın devamkeeee :P;)<3

Derken tekrar tartıya çıkayım dedim 600 gram zayıflamışım tuvalete gitmeden önce ve gittikten sonra farkı demekki ahahahh çok mutlu oldum şuan 

(275 puan) tarafından
Hahah iyi canım ama o hızla gelen de ödem oluyor diğer günler dikkat ettiğin takdirde tekrar eksiye düşersin
0 oy
(203 puan) tarafından
63 ile başladım 55 e indim iki kilo daha verirsem yeter ama sıktı artik
(275 puan) tarafından
Ayyy tam inmek istediğim kilo ne kadar sürede verdin canım
(203 puan) tarafından
2 buçuk ayda verdim canim
0 oy
(139 puan) tarafından

61 kılodan 54 kılo geldim hedefim 45:)

(185 puan) tarafından
Maşallah kızz çok inme ben 42 kiloyum, kilo almaq istiyorum alamiyorum
(139 puan) tarafından
Alma sonra veremezsin psikolojik olarak gidersin
(185 puan) tarafından
Yok ya boyle hic kendimi sevmiyorum almak istiyorum hemde cokk
(139 puan) tarafından
Bende bekarken diyordum şimdi yemeğe dikkat ediyorum vermek için :)
(185 puan) tarafından
Ben evvelden kilo almaq istiyorum hamileyim onçun daha çox istiyorum
0 oy
(185 puan) tarafından
Ben hic ihtiyacım yok 42kiloyum,kilo almaq istiyorum alamiyorum ya 
(275 puan) tarafından
Seninki de ayrı bir dert canım
(185 puan) tarafından
Evet ya sormaaa

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 137 göst.
24 Haziran 2025 Ev & Yaşam kategorisinde eslemree (1,198 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 197 göst.
0 oy
8 cevap 482 göst.
29 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (457 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 241 göst.

Kategoriler

1,467,335 soru

24,043,148 cevap

329,244 kullanıcı

...