Geçen pazar günü 62,4 ile başlamıştım şuan kac kiloya geldim bilmiyorum bilerek tartılmıyorum on günüm dolsun öyle tartilirim şimdilik iyi hissediyorum günlük sporumu da yapıyorum bugün kahvaltıda bir tık fazla yedim yarın arınma diyeti olarak ayran aşı detoksu yapicam bir günlük bende böyle siz neler yapıyorsunuz kaç kilo verdiniz sohbete gelin )))
Akşamı erken kapatıp suya başlıyorum çıktıkça veya susadıkça içiyorum sabah kahvaltı 12-16 saat açlık oluyor bir de kızım var çok şükür onunla oyun havaları vs veriyorum 78 ile başladım hayırlısı senin kilolara gelsem bana yeter
Makarna yiyorum
Diyette değilimdim ama 20'lik dişi çektirdim dikiş attılar 1 haftada 5 kilo gitti devam ettiricem ama güzel zayıfladım
Ben 2 kilo vermiştim iki hafta oldu olmadı işte hatırlamıyorum iyi gidiyordum aynı zamanda su diyeti de yapıyordum bugün eltim gelince bütün diyet programımı bozdum resmen bugünü beklemişim gibi çok rahat yedim içtim günün sonunda akşam yürüyüşü de yaptık ama ne fayda yediklerim daha ağır basmış 400 gram almışım bile çok hızlı kilo veririm ama aynı orantıda da alırım o yüzden sinirleniyorum yarın devamkeeee
Derken tekrar tartıya çıkayım dedim 600 gram zayıflamışım tuvalete gitmeden önce ve gittikten sonra farkı demekki ahahahh çok mutlu oldum şuan
61 kılodan 54 kılo geldim hedefim 45
1,508,164 soru
24,615,374 cevap
364,306 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın