0 oy
473 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (46 puan) tarafından
Ben 2 eve taşındım tertemizdi. Ve evden cikarkende tertemiz bıraktıım. Kaynanamin evine taşındım onlar kendilerine yeni aldilar eskiyi bize verdiler(kira ile) ama ev yaşam alanı dışı resmen. Evi temizlemeye temizlikçı geldi temizlemek istemedi. Gidecem bu paraya temizlemem cok kirli dedi. O ara eşim aradi noldu parayı biraz düşür dedi. Bende ev çok kirli kadın temizlemiyor dedim gidecekmiş. Neyse eşim annesine anlatmış. Kaynanamda hemen kocasina anlatmış kayinbabam bizi azarladi 40 yıllık eşim kirli temiz sizi elgilendirmez diyip gunlerdir konuşmuyor bizimle ikiside. Benim arayip ispiyonladigimi söylüyor halbuki öyle birşey yok tabiki. Ha eve gelince hayvan baglasaniz temiz kalmaz. Ben yapayim dedim yok demişti temizlikci tutalim dedik izin vermedi. Eli ayagi tutuyor ama heryer pislik resmen. Sanki cekmeceyi açıp kizartmayi orda yapmiş. Kimseyide begenmez. Eşime diyince yine basladinmı diye kızıyor sonra niye temizlemiyorsun falan diyor. 3 gün banyoyu temizledim hala temiz olmadi. O ara bile annemi ara diyip duruyor.

6 Cevaplar

0 oy
(1,305 puan) tarafından
E çağır k.valideni birlikte temizleyin o zaman 
-Reklam-
0 oy
(5,432 puan) tarafından
Madem kiracinolarak sen evi tuttun kaymanın evini değil de başkasının evini kiralasaydin en azından böyle olmazdi
(46 puan) tarafından
Zaten 2 kere tasindim cik dediler hep. Esim diyor annemler en azindan çık demezmis. Ama yardim amaçlı diyor da yine kira veriyorum. Bide diyor bu evi alayim  3 4 sene sonra
0 oy
(1,516 puan) tarafından
Bska ev mi yok yokdu zaten kiracıymissin 
(46 puan) tarafından
Kiralar cok pahaliymis bunlar çık demezmiş bize o yüzden oturuyormusuz diyor
0 oy
(5,807 puan) tarafından
Kaynanan pasakli oldugunu kabul edemedi heralde. Hos kira vereceksem onlarin evine degil elin evine giderim daha iyi.
(46 puan) tarafından
Kabul etmiyor ki ama leş yani. Gezmeye markete gidelim diyince senden önce hazırlanır cikar. Ama temizle diyince elim ayagim tutmuyor diyor
0 oy
(583 puan) tarafından
Ne ağrıtıyorsun başını onu demiş bunu demiş öyleydi böyleydi kafa yormaya gerek yok. başka eve çıkmayacaksan o evde oturmaya kararlıysan fazla parayı gözden çıkar, evi dip köşe bucak kırklat. Garanti vererek temizleyeceklerse 5 bin isteseler 5 bin veririm yeter ki tertemiz olsun icim rahat oturayım.  
(46 puan) tarafından
Temizledi kadin ama öyle dip köşe tam degil. 3 gündür banyoyu temizliyorum. Zehirlenecegim deterjan kokusundan. Kayinbabam traş olmuş ama o traş oldugu bicagi bile kıllariyla birlikte dolapta birakmiş. Kirecten duvarlar görünmüyor. Giderleri demiyorum yeşillik çıkmış resmen ama kabul etmiyor ev az kirliydi diyor 2017de girmis bu eve arka balkon kapali mesela diyor 2017den beri tamizleyemedim bi orayi

İlgili sorular

+1 oy
19 cevap 737 göst.
22 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde MARMELAT -_- (781 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 46 göst.
0 oy
25 cevap 1,064 göst.
5 Mayıs 2024 Moda kategorisinde Dolunay65 (1,302 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,749 soru

24,089,866 cevap

331,695 kullanıcı

...