0 oy
239 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Arkadaşlar herşey beni buluyor kurtlu meyve içinde pislik olan ekmek neyden iğreniyordum karşıma çıkıyor 43 kiloya düştüm iğrene iğrene bişey yemiyorum bugün erken kalktım çocuğuma krep yapayım yiyelim dedim hamurunda şeffaf gibi duran şeyler farkettim bide baktım kurtçuk süt ve yumurtada bişe yoktu unda vardı demekki ama her şey mi beni bulur psikolojim çok bozuldu ağlıyorum resmen

6 Cevaplar

+1 oy
(4,916 puan) tarafından
Tiksindiğin ve aşırı rahatsız olduğun için algıda seçicilik bence bu. Bu konuda yediğin şeyleri fazla inceliyorsun bizlere göre sanırım, o nedenle de hep seni buluyor diye düşünüyorsun ama hepimiz yaşıyoruz emin ol. 
-Reklam-
0 oy
(5,188 puan) tarafından
Kız güldüm valla kusura bakma bı doktora gitmeyi düşündun hiç. 
tarafından
Doktorla ne ilgisi var bu durumun
(5,188 puan) tarafından
Doktora danışsan daha iyi senin için yani kilo kaybından dolayı o yüzden dedim
tarafından
Takviye alıyorum canm
(5,188 puan) tarafından
Tamam ozmn :)
0 oy
tarafından
yani kurtçuk görmek gerçekten hoş değil ama insan kafasına neyi takarsa inadına karşısına çıkar. evde bir tek babam kıldan tiksinir, o saç kılı da bir tek babamın tabağında çıkar 
0 oy
(4,797 puan) tarafından
Bende kıldan çok igrenirim ve hep bana çıkar cidden annem de şaşar ama igrenip zayıflayamadım ne yazık ki keşke zayiflasm:)
0 oy
(784 puan) tarafından
Çok fazla inceliyorsun anladığım kadarıyla ve de seni buluyor benim eşimde senin gibi çok inceler resmen ağzına soktuğu kaşığı inceler de inceler garip gerçekten 
0 oy
tarafından
Eee canım demekki sen iyi muhafaza edemiyorsun 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 301 göst.
4 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (6,964 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 222 göst.
15 Mart 2024 Diğer kategorisinde nefesimasyam (885 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 733 göst.