0 oy
183 göst.
Diğer kategorisinde (148 puan) tarafından
Merhaba anneler oğlum erken doğdu prematüre 20 gün kaldı küvezde 2 gün oldu evdeyiz İstanbuldayım nasıl giydiriyorsunuz bebeklerinizi birde oğlan sürekli emmek istiyor sanki emzirincede kusuyor fazlasını 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben hâlâ uzun kol uzun bacak giydiriyorum ama ince olanlardan. Ev biraz soğuk dışarda ince tulum falan ama doktor size bişey demedi mii
(148 puan) tarafından
Ya öyle saçma Bi hastanede doğum yaptım ki sorma... taburcu olduk perşembe günü 6 sında kontrol var dr. Çıkarken görmedik bile yenidoğan yoğun bakım hemşireleri bilgilendirdi öyle çıktık ya çok giydirmek istemiyorum bebeği da boğmamak için çokda ince olmasın hasta olur diye endişem 25 26 derece ev nem de aşağı yukarı yüzde 50 60 arası bişey oluyor ben zıbın alt üst takım yada tulum corap şapka üstünede de müslin bide karnına kadar Bi kundak örtüyorum normal mi prematüre diye vucüt ısısını dengeleyemez diye korkuyorum
tarafından
O yüzden doktor söylemedi mi dedim kuzum evet sen yine çok giydirme ama bişey de diyemem keşke bilgi verseydi prematüre bebek nasıl ne zaman üşür terler bilemiyorum araştır canım iyice
(148 puan) tarafından
Yaa kötü bir hastane tercihi yaptım malesef...araştırıyorum genelde bizden 1 kat fazlasını yazıyor İnternet ama ne bileyim emin olamıyorum ki
-Reklam-
0 oy
(1,973 puan) tarafından

Biz bugün sadece zıbın moduna geçtik sıcaktan ben bile bayılcam bebek napsın :D 

(172 puan) tarafından
Biz de şort a geçtik üst kısa kol bayadır ama altta bugün başladık
0 oy
tarafından
yeni doğan üşür biraz, senden bir tık kalın giydir
0 oy
(22,688 puan) tarafından
Antalyadayim. Kızıma kolsuz zıbın uzeri kısa kollu tayt giydiriyorum. Bugün düne göre sıcaktı. Ama aşırı sıcak değildi daha. İyice sıcaklarda tek zibin giydiririm. Sen de öyle yapabilirsin. 
0 oy
(500 puan) tarafından
Kuzenimin kızı da prematüre doğdu yeni 40ı çıktı sayılır. Geçen hafta gittiğimde yarım kollu elbise vardı üstünde ayaĝında da bilek boy çorap. 
0 oy
(1,973 puan) tarafından
Daha çok minik seninki zıbının üzerine bir kat giydirsen yeterli ayaklarını üşütme yenidoğan bebekler çabuk üşürler 
0 oy
tarafından
2li 3lu takımlar oluyo üstü çıtçıtlı zıbın oldu eşofman şeklinde onlar yeter uyurken de muslin battaniye ört çok bile terlerse incelt havalar aşırı sıcak gidiyo bunaltma çocuğu emme konusunda ne kadar isterse o kadar emzir sadece açlıktan emmez çocuk aranızdaki bağı güçlendirmek için önemli emme refleksi sakinleştirir bi de emsin sonra gazını mutlaka çıkar fazlasını kussun önemli değil her bebek kusar reflü yatağı kullan bi de 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,467,305 soru

24,042,764 cevap

329,202 kullanıcı

...