0 oy
267 göst.
Diğer kategorisinde (2,418 puan) tarafından
Yani evde o kadar çok oyuncak var ki o kadar da almamamıza rağmen var. Benim küçüklük oyuncaklarım vardı onlar var. Onun dışında gelen hediyelrr. Onun dışında yaşına uygun oyuncaklar derken hele de şu çok parçalı oyuncaklar oluyor ya. Ufaklı küçük parçaları oluyor. Cidden ne yapıcam bilmiyorum. O oyuncakları evin heryerine dağıtıyor kızım. Balkona kadar oyuncak. Atmayada kıyamam çünkü 2. Çocuğumu bekliyorum. Alıp yarısını kaldırsam koyacak yerim yok. İlginç ama 3 odalı ve kilerli eve ve 2 gömme dolaplı yere biz sığamadık. Hiç düzenli değil evim. Sizin nasıl bir akıla ihtiyacım var

5 Cevaplar

0 oy
(9,673 puan) tarafından
Oyuncak dolapları yokmu şu çıkanlar varya çekmeceli küçük parçaları bı yere büyük parcalilari bı yere koysan sadece odasında oynamasına izin versen olabilir ben öyle yapıyorum izin alıyor içeride oturma odasında oynamasi için veriyorum bende dagitirsa toplattiriyorum geri 
(2,418 puan) tarafından
Topluyor kendi ama öyle dağınıkki. Aldığın oyuncakları kategorisine göre toplayıp kaldırmak mümkün değil. Atıyorum doktor seti var. Her bir parçası bir yerde. Oyuncak kutuları var 3 tane kocaman. Odasının 4 te birni kaplıyor. Gömme dolabının yarısı oyuncak. Çekmeleri oyuncak. Bilemedim ama çok sıkıldım. Yani evde geberene kadar iş yapıyorum bir sonraki gün sanki 30 kişi misafir ağırlamışım. O derece her yyer her yerde
(9,673 puan) tarafından
Fazla oyuncakları dağıtabilirsin ihtiyaç sahiplerine yada satabilirsin hepsini oynayacaklar die birşey yok yada oynayacağı kadar ayırıp diğerlerini çıkartmamasini söyleyebilirsin sürekli oyuncak kırar oğlum düzgün oynamaz çalışan öten robot oyuncak ne varsa hepsini kaldırdım yukarılara biryerlere birazdaha akli erince oynasın die
-Reklam-
0 oy
(7,322 puan) tarafından
Dolapların da frlan mutlaka yer vardır canım kaldır birazını düzenli bir şekilde ben azıcık oyuncak olmasına rağmen arada bı kaldırıyorum 
(2,418 puan) tarafından
Yani düzenli oynamayı bilmiyor. Sözde oturma odamda var. Ama salona kadar oyuncak. Hastayım sabah babası baktı ben yattım. Bir kalktım tüm ev oyuncak.
(7,322 puan) tarafından
Hep çocuklar öyle canım kızlarım biri 4.5 biri 3 aklı biraz daha eriyor diyorsun ama her yer oyuncak buna yapacak birşey yok maalesef ya başlarında oturacağız oda mümkün değil
0 oy
(9,080 puan) tarafından
benim suan ufak agzina stio diye iki koca vop pisetine koydum kalin siyahlardan icine 3 tane yorgan sogacak. boyutta paoset. bazamin alyina teptim.
(2,418 puan) tarafından
Biraz azalttım bakalım. Elimde olsa 1 küçük oyuncak kutusu yeter ama neyse artıık:)
0 oy
(1,846 puan) tarafından
Ben hepsini kaldırdım arabaları tek biaktim diaarda onalrdan sıkılıp büyüdüğünde diğer oyuncakları çıkarıp bunları elden cikarcam şuan ki parayla en az 10-15 binlik oyuncak var evde şaka gibi 
(2,418 puan) tarafından
Eşime çattım. Alma diyorum alma. Ama.uygun oyuncak görünce dayanamıyor. Ama olsun cidden almmamak lazım

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 1,074 göst.
0 oy
10 cevap 479 göst.
9 Kasım 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Mevlanaa (4,848 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 601 göst.
7 Ağustos 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde eylul123 (99 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 250 göst.
20 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Masum anne (338 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,291 soru

24,181,327 cevap

336,337 kullanıcı

...