0 oy
221 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (13 puan) tarafından
Ya kızlar bı akıl verin bana eşim artık tükendim hep heryere izin istiyorum ondan nişan düğün sevmediği için benimde gitmeme izin vermiyor bir türlü sürekli o yziden tartışıyoruz şimdi halamın kızı nişanı var onunda halası oluyor damat tarafı izin vermiyor ne dediysem ikna olmadı bana bi akıl verin ya

3 Cevaplar

0 oy
(747 puan) tarafından
Şu izin muhabbetine sinir oluyorum arkadasim kalkip da kotu bisey yapmaya gitmiyorum sonuc olarak o zaman kalksin o da gelsin otursun bir kenarda sanki dugunde dürtüyorlar mi onu hey Allahim ya kocama ben suraya gitcem diyom gidiyol gitme demez birlikte plan yapariz dugune de hep beraber gideriz zaten 
(13 puan) tarafından
Vallahi kapıya çıksam izin artık ne yapacağımı bilmiyorum ki
(13 puan) tarafından
O kadar yoruldum ki bide benden bahsediyorlar yön kocası izin vermiyor yok yaşlı gibi evde oturuyor daha 24 yaşındayım çıkamıyorum artık
(747 puan) tarafından
Hep boyle miydi yani ne bileyim senin de bi hayatin var be bidaha bu ana geri dönemiceksin icinden geldigi gibi yasaman gerekir sınırlarını ve kurallarını kendin koyman gerekir
(9,080 puan) tarafından
yani aklim basinda hos abidik gubifik hiyere gtmem. ayni seyi yapip o da senden izin almasini sagla . bi sure sonra sikilir zaten. bide dugun bayram cenaze insanla olan sey . senin ccgunun dgununede gelmezler mesela gtmessen
-Reklam-
0 oy
(5,426 puan) tarafından
Uzaya astronot gönderdik haberi var mı kocanın kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz eşlerden izin alma mi var o gitmek istemiyorsa gelmez sen gidersin o sevmiyor diye sende sevmemek zorunda değilsin ya sen gelme sen sevmiyorsun Nisan düğün ben gidiyorum der çıkar giderim bu kadar önemseyip izin almayın size yazık 
0 oy
(12,042 puan) tarafından
Canım en baştan öyle alıştırmış olabilir misin? Ben hep giderken haber veririm izin istemem yüz vermişsin astar istiyor 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 400 göst.
0 oy
8 cevap 725 göst.
0 oy
8 cevap 454 göst.
18 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 472 göst.

Kategoriler

1,467,753 soru