0 oy
173 göst.
Diğer kategorisinde (979 puan) tarafından
Selam kızlar, bebeğim w hafta sonra 6 aylık olacak memede uyuyor ve bu zorlayıcı bir süreç. Beşiğe koyup kendi kendine uyumak nasıl oluyor. Ağlatmadan mümkün mü, bu eğitim nasıl verilir 

6 Cevaplar

0 oy
(5,414 puan) tarafından
Ağlatmadan uyku eğitiminin mümkün olabileceğine inanmıyorum ya. Çevremde de buna hiç rastlamadım. :( umarım siz başarılı olursunuz
(9,081 puan) tarafından
trilyonlarca makale
okudum. yetmedi inglizce almancalari google ceviri yaptim paragraf paragraf:)) amma ve lakin is uygulamaya gelince kendimde o gucu bulamadim:))
(979 puan) tarafından
Yani illa ki ağlıyor
-Reklam-
0 oy
(5,697 puan) tarafından
Iki cocugumu da emzirerek uyutmus biri olarak sunu diyebilirim ki en kolay ve bebegi de en rahat olmasini saglayan yontem. Zaten bebegin dogasinda emerek rahatlama var. 1,5 yasindan sonra ilk oglumu alistirdim kendi kendine uyumaya. Diceksin emzirmeye alisan uyumaz, ikinci oglumda 13 aylik uykusu gelince uyur. Daha cok kucuk ve aglamadan uyuyacak bi yontem yok. Ogrense de dis doneminde yine memeni isticek.
(979 puan) tarafından
Anladım canım, memede uyuyor çekince uyanıyor bu zor oluyor. Ben çalışan biriyim izinlerim bitince işe dönünce nasıl olacak öğlen uykusu falan hepsini düşünüyorum
(5,697 puan) tarafından
Uyku duzeni kur mesela uyaniklik ve uyku suresini takip et ancak oyle rahat olur
(979 puan) tarafından
Uyku uyanıklık süresi takip ediyorum ama yinede olmuyor :((
(5,697 puan) tarafından
Sinyallerini takip et mesela o da bi yontem. Yani sen ogretsen de belli bi yasa kadar desteksiz uyumasi bencr zor ve manasiz cok kucuk. Anliyorum cok yorucu bazen insan bikiyor ama 1 sene dha disini sıksan o da sende rahatlicaksin. Zamanla oturuyo zaten. Tadini cikarmaya bak :)
0 oy
(375 puan) tarafından
Yani öyle yatağına koy uyusun gibi bir yöntem uygulamadım ama 6 aylıktan itibaren emzirdim yatağa birlikte yattık o uyuyana kadar yanındaydım. Saçlarını sevdim öptüm poposunu pışpışladım bazen ninni söyledim. Şuan 20 aylık olmak üzere hala aynıyız. Emer sonra yatağa geçer yanına uzanırım birbirimizi severiz biraz konuşuruz annem canım balım konuşur uykuya dalar. Desteksiz uykunun güzel yanı gece uyandığında geri dalmak için destek istemiyor oluşu. Gece 1 saat yanımda oturduğu zamanlar oldu ama sallanmak vs istemedi çünkü bilmiyordu. Şimdi bazen kalabalık bir eve gittiysek öğlen uykusunda kolay dalması için ara sıra sallıyorum binde bir ayağında salla der o kadar. Ama ilk başlarda uykuya geçmesi uzun sürüyor bilginiz olsun 1 saat beklediğim zamanlar da oldu. Şimdi max 15 dk da uyumuş oluyor
(979 puan) tarafından
Anladım canım, teşekkür ederim
Kendi beşiği var ve hiç benim yatağımda uyumadı. Nasıl yapacağım bilmiyorum
(375 puan) tarafından
Oğlumun da kendi beşiği var uykuya bizim yatakta geçiyor ben de beşiğine alıyorum. Büyük yatak aldığımızda da aynı şekilde onun yatağına yatıp uyutup çıkmayı düşünüyorum.
(979 puan) tarafından
Anladım canım ben hiç kendi yatağımda uyutmadim. Beşiğe almak zor oluyor uykuya dalamiyor
(375 puan) tarafından
Kolay gelsin öyleyse inşallah bir yolunu bulursunuz
0 oy
(2,079 puan) tarafından
Daha çok küçük o tek başına kendi kendini sakinleştirip uyuyamaz annesini emerek sakinleşebilir senin onu sakinleştirmene uyutmana ihtiyacı var bence öyle bir yola girme. Yıpratıcı yorucu evet biliyorum bende yaşadım aynısını ama annelik zaten budur annelerin hakkı ödenmez diye boşuna demiyorlar.
(979 puan) tarafından
Haklısın canım,annelik zor. Allah bağışlasın evlatlarımızı
Beni artık emzik yaptı, beşiğe koyunca uyanıyor ne yapacağım bilmiyorum
0 oy
(2,923 puan) tarafından
Mümkün değil o. 

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 120 göst.
0 oy
0 cevap 54 göst.
0 oy