0 oy
1,703 göst.
Diğer kategorisinde (2,523 puan) tarafından
Ben iki kere uğradım.birinde 15 yaşında falandim.birinde ise metrobuste olmuştu.metrobuste olan çok aklıma gelmiyorda,küçükken yaşadığım aklımdan çıkmıyor.bugun post açma sebebim dün rüyamda gördüm o pi.ci küçük olduğum için sesim çıkmadı baka kaldım arkadan.demem o ki şimdi tacizler tecavüzler çok ama eskiden de az değildi sadece sosyal medyanın gücü var adalet öyle böyle sağlanabiliyor .

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
Dünkü olayı gordunuz mu müge anlı da 
tarafından
Ben gördüm dehşete düştüm
tarafından
Ne olmuş ki
(2,523 puan) tarafından
Ben o programları izlemeyi braktim canim ya biri bahsetmişti dün üvey baba iki kizi taciz etmiş kızlarda kaçmış buda yüzsüz gibi arıyor o mu
tarafından
Evet o aslında topluma kötü örnek ama bazı şeyler gün yüzüne çıkıyor müge dışında kalitesiz bulduğum için izlemiyoruk
-Reklam-
0 oy
tarafından
Orta okul 6. Sınıfım sabah kış ayıydı sabah okula gittim aama ayaklarım çok ıslanmıştı inadına spor ayakkabğ ile gitmiştim ayağım üşüyünce de ders başlamadan eve gidim dedim sabah saatleri 7.45 gimanda karşıdan bir adam geliyor sokakta gözlerimde bozuk bu arada uzağı ğöremiyorum bişeyler yapıyor ama anlamadım yaklaşınca kaldırımdan indim şeyini açmış dediki kalkınca böyle büyük oluyor korkudan hızlı hızlı gittim farklı binalara girdim sokaklara gittim evimi takip etmesin diye çok korktum hala aklımdan çıkmaz 23 yaşındayım şuan o yüzden babamda olsa kimseye güvenmem öpmeyi temas etmeyi sevmem kimseye 
(2,523 puan) tarafından
Ayyyy buna benzer bişey bende yaşadım valla canım gözümde canlandı Allah belasını versin pis.liginnn:((
0 oy
(319 puan) tarafından

Marketten eve geliyordum 2 erkek vardı suriyeliydiler saati sordu .. kolumda vardi söyledim sonra bana birsey dedim ama anlamadim tabi yanimdan bir kiz geçti para karsiligi birlikte olalim gibi birsey demişş... 

Bende o sira gel saati söyleyim sana dedim yaklaşti dizine bir tekme attim başini öne doğru eyerken yüzüne bir yumruk attim .....

Keşke heppp korusak kendimizi 

(2,523 puan) tarafından
Ohhh helal olsun iyi yapmışsın canim .Allah'ın belalari defolup gitmediler.yeni yaşadın sen ozaman bu olayı demi
0 oy
tarafından
Üç kız kardeşiz daha çok çok küçükken dayimiz olacak s.erefsiz tarafından uğradık. 21 yıl hapis cezasından 7 yılını yatıp çıktı malesef Adalet bu kadar işledi...
(2,523 puan) tarafından
Sizin akrabalar onu bagirlarina basmamislardir inşallah :((çok üzücü bir olay canim ve annen kahrolmustur kadincagiz:(
tarafından
Malesef anneannem olacak kadın bagirina basti teyzelerim aynı şekilde inanmış gibi yapıp sonradan sorgulamaya başladılar kimseyle görüşmüyoruz.şimdi annemde o kadar kahrolmadi malesef boşandılar zaten babamla çok doğru karardı.
0 oy
(2,366 puan) tarafından
Yıllarca... Korkudan sesimi bile çıkaramadım hayatımın en kötü zamanlarıydı. Rabbime bırakıyorum iki elim yakasında ahirette. Burda huzurlu mutlu yaşadın ama onun azabı ben olacağım. 
(2,366 puan) tarafından
İnşallah versin hiçbir işi rast gitmesin. Çok büyük günahımı ahımı çocukluğumu çaldı. Ve üstelik akrabamdı. Ara sıra görmek dueumunda kalıyorum çok kötü iğrenç mide bulandırıcı vaziyet yemin ederim
(2,523 puan) tarafından
Sana karşı bakışları nasıl aynı mi .ya geecekten nerden tutsan iki ucu b.oklu değnek.seni çok iyi anlıyorum . Allah'ım doğru ve güzel zamani bekliyordur sabret canim .hiçbir kötü hakettigini yaşamadan olmez
(2,366 puan) tarafından
Evlendi. Bir de kız çocuğu var. İnşallah bana yaşattığı evladından çıkmaz ben işimi ahirete bıraktım. O çocuğun hiç günahı suçu tok. Bu kadar şey yaşamama rağmen rabbime duam hiçbir anneyi babayı evladıyla sınamaması. Görünce yüzğne bile bakmam konuşmam zaten.
(2,523 puan) tarafından
Allah kahretsin eşi bilse evlenmezdi zaten .böyleleri uremese keske.uzuldum çocuğuna karısına .pis bir mahlukatla aynı evde yaşıyorlar:((
(2,366 puan) tarafından
:( gerçekten öyle
0 oy
(3,000 puan) tarafından
İşten çıktım formalı bir şekilde otobüse bindim amcam yaşında adam dokunmaya kalktı.. önce anlamadım kalabalıktan eli değdi sandım uzaklaştıkça yanıma gelmeye çalıştı korkunçtu.. hemen indim şimdiki aklım olsa onu.orda rezil ederdim 
(2,523 puan) tarafından
İşte ozaman tecrübesiz oluyor o pisl.ikleede bunu biliyor şimdi cesaret edemezler

İlgili sorular

0 oy
77 cevap 5,943 göst.
7 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 2,450 göst.
28 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Bi prenses annesi (682 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,268 göst.
27 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
65 cevap 3,315 göst.
4 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Melek8663 (958 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,622 soru

24,061,288 cevap

330,158 kullanıcı

...