0 oy
153 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hayırlı akşamlar hanımlar yarın akşam eşimin arkadaşı eşi gelecekler ilk değil çok kez görüştük çocuklar birbirini seviyor bizde hanımıyla baya anlaşıyoruz öyle yabancı değiller anlayacağınız çayın yanına bir magnolya tatlısı çerez bide tuzlu çubuk yeterli mi sizde eklesem mı bilemedim yapardım ama iki küçük çocuk işler falan bilemedim ne yapsam ? 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Magnolia güzel seçim yanına tuzlu çubuk olmaz ya onu senmi yapıcaksın?  Çerez de olur. Meyvede koyabilirsin sonra. 
tarafından
Yok tatliyi yaparım sabahtan dolaba koyarım hem dinlenir o sorun değil Allah'ın izniyle
tarafından
Yeter ya neden yetmesin tatlı tuzlu artı çerez bide meyve Tmmdır zaten o kadar yi yemezsiniz bile bir tatlı birde dediğim gibi işin varmış magnolia yeter yanına gevrek alırsın yeter.
tarafından
Teşekkür ederim yorumunuz için Allah razı olsun
tarafından
Amin rica ederim şimdiden kolay gelsin :)
tarafından
Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(23,564 puan) tarafından
Yeter ya neden yetmesin. Gelen muhabbete gelir zaten. Allan ne verdiyse yesin içsin gitsin boşver 
tarafından
Öyle tabi haklısın insan yine de düşünmeden edemiyor sevdiğim insanlar olduğu için

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 222 göst.
+2 oy
6 cevap 189 göst.
9 Ağustos 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Damla berna (2,693 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 84 göst.
+3 oy
3 cevap 126 göst.
15 Mayıs 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Kizmaaskim (332 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,478,737 soru

24,201,774 cevap

337,608 kullanıcı

...