0 oy
279 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (60 puan) tarafından
Oğlum 2.5 u yeni geçti, biraz bana düşkün gibi, tabi babasını da çok seviyor. Sorum şu, bazen eşim yanağıma bir öpücük konduracak oluyor veya bana ve oğluna sarılıyor, bu durumda hemen babasını itiyor,  benden uzaklaştırıyor ve kendisi bana sarılıyor. Acaba tüm erkek çocuklar mı böyle

12 Cevaplar

0 oy
(7 puan) tarafından
Bende 2 tane var biri 2.5 biri 6 ikisi de aynı.
-Reklam-
0 oy
(1,359 puan) tarafından
Benim Oğlum öyle değil aksine oda gelir bize sarılır ben babasının yanına gidip sarılınca o ikimizede sarılıyor
0 oy
tarafından
Evet canım benim oğlum 17 aylık hep öyleydi babasıyla yanaşınca spor ayırır bizi kendi gelir yatar yanım a
0 oy
(4,451 puan) tarafından
1.5 yaşında kızım öyle :)
0 oy
(644 puan) tarafından
Benim oğlumda 3 yaşında aynısı 
0 oy
(721 puan) tarafından
14 aylık oğlum yatakta babasını görsün asla ama asla uyumak istemiyor. Gece yarım saatte bir kalkıp agliyor. Yatağa yanımıza aliyoruz  babasını ittirir asla uyumaz. Babası başka oda ya geçsin hemen uyur. Ama bugün dans ediyorduk bize bakıp gülüyordu. Gün içerisinde bı tepki vermiyor. 
0 oy
(4,726 puan) tarafından

22 aylık oğlum babasıyla beni yan yana görmesin siren çalıyor resmen adamla köşe kapmaca oynuyoruz:D gerçi abisi bile sarılsa onu da istemiyor 

0 oy
(3,716 puan) tarafından
Valla benimki kız ama yine de aynı bana daha çok düşkün 
0 oy
(892 puan) tarafından
Hahaha ıhi benim oğlan :) babasıyla yan yana oturunca bile gelip aramıza giriyor babasını ittirip git diyor. Bazen bilerek eşimle yakınlaşırız onun yanında hemen eline geçeni babasına fırlatıyor
0 oy
(513 puan) tarafından
Eşim bana sarılcak olsa dikkatli dikkatli bakar bebeğim
0 oy
(1,294 puan) tarafından
KBenim kızım var bazen tepkisini görmek için (bak bazen tepskisini görmek için diyorum ) sarılırım hemen bana bi surat asar küser ağlar gelir bana sarılır bu biraz da düşkünlükle ilgili Verilen sevgiyle ilgili bence 
0 oy
(4,527 puan) tarafından
Her çocuk bir değildir bence ama benim oğlumda aşırı bana düşkün baba yok zaten. Benden başka kimseye gitmiyor ve bu aralar hiç bir şey yapmama izin vermiyor her şeyi onunla yapmamı istiyor bacağıma yapışıyor ailemle kalıyorum evde herkes oğlumun üstüne titriyor ama yine de ben odadan çıksam hemen ağlar peşimden 2 yaşına az kaldı ablam terkedilme kaygısı yaşıyor geçici bir durumdur dedi inşallah öyledir 

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 316 göst.
23 Haziran 2025 Diğer kategorisinde N.A_Nuray (5 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 140 göst.
+1 oy
5 cevap 133 göst.
6 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde sweetlady (891 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 260 göst.
9 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Belsev (889 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,429 soru

24,169,140 cevap

335,778 kullanıcı

...