0 oy
593 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Turk Telekomun güzel bir kampanyası vardı ama bizim için geçerli değildi. Biz hem değişiklik olsun dedik bugün ikimiz de yeni numara aldık. 

Eşimi gizli numara aramış iki kere. Önce sadece nefes sesleri duymuş kapatmış eşim. 

İkinci aramada kimsin lan sen falan diye kızmış. Bir Suriyeli gibiymiş  birini soruyormuş surekli bir kadın ismi. Kendi dilinde de konuşuyormuş eşim kapatmış yine.

Eşim de diyor ki büyük ihtimalle bu adam kadına bela oldu kadın da hattı kapattı.

Ama şok oldum arkadaşlar. Şimdi düşünün hattı kapatmış olsa bile hemen satılıyor mu numara tekrar? Yani ne kadar süre geçmesi lazım? O adam artık nasıl bir manyaksa hattın açıldığını fark etmiş hemen. Bu beni çok korkuttu ya. 

Benim numaramda da sıkıntı oldu. Ben Türk Telekom uygulamasını indirdim. Bir baktım başka bir kadının ismi soyadi. Hemen aradım bayiyi. Eski sahibidir dediler. 

İnşallah sıkıntı olmaz. 

10 Cevaplar

0 oy
(9,801 puan) tarafından
İkinizede açık hat satmışlsr o hatlardan kurtulmaya bakın 
tarafından
Acik hat çok tehlikeli gercekten
(9,801 puan) tarafından
Maliyet düşürmek için bunu yapanlar var değiştirsen bile ilk haldeki numaraya polis vs ulaşabilir ne amaçla kullanıldı bilemezsiniz hesap sormaya gitmişken başka hatla değiştirin
tarafından
Nasıl ama taahhütlü bu. Kaç bin lira cayma bedeli var. Kafamıza göre degistiremiyoruz ki
tarafından
Ya açık hat değilse de eski numara sattiklari için oluyo.benimde numarama habere sanliurfalibir ailenin randevu bilgileri geliyordu sjsj bir kaç kerede arandim sonra  aranmadim
tarafından
Aman ya çok sıkıntı en az 5 yıl eski numara satılmamali
-Reklam-
0 oy
(1,464 puan) tarafından
Bence o hatlardan kurtulun çünkü hat üzerinden neler neler yapıyolar 
tarafından
Numaranın ne zaman bana geçtiği e devlette kayıtlı ama. Sonuçta ondan önceki beni bağlamaz
0 oy
(4,726 puan) tarafından
Bence de açık hat satmışlar kurtulmaya bakın gerekirse olay çıkartın ne hakla bu şekilde bir şey yapabiliyorlar 
0 oy
(802 puan) tarafından
Hat kapandıktan sonra 6 ay sonra galiba aldıklarının ikinci  el hat benimde kardeşim aldı ikinci el hat sürekli birileri araiyordu galiba bı adam borçlarından dolayı numarasini satmış kurtulmak için arayanlardan 
0 oy
(4,300 puan) tarafından
Benimde eski hattım türk telekomdu onu kapattırirkenn sordum  hat yeniden ne zaman satışa sunulur diye en erken 3 yıl sonra satışa sunuluyor demişti.
0 oy
(2,922 puan) tarafından
Musteri hizmetlerini arayio kullanlmis numara istemedgnizj sufir bi numra istedgnizj ve yasadgnjz magduriyeti anlatin degstiryorlar ucretsz
0 oy
(644 puan) tarafından
Bence hiç riske atmayın degistirin numarayi
0 oy
(8,675 puan) tarafından
Benim eşimin hattıda öyle. Oya diye birine Kayıtlı numarayı sorgulayınca kadın çıkıyor. Ama bir sorun yaşamadık şükür şaşırdım bu duruma :D
0 oy
(21,748 puan) tarafından

Arkadaşımada oldu çok özür dilerim aldığı Hat oros... bi kadına aitmiş arayanın haddi hesabı yok baş edemedi numarayı değiştirdi Hat almadan da değişiklik yapabiliyorsun ya :O

0 oy
(177 puan) tarafından
10 yıldır kullanıyorum hattımj hala süleyman diye arıyorlar beni aahahshah
(5,216 puan) tarafından
Hahahahahhhaha:D

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 169 göst.
28 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde BirAnne93 (1,498 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 368 göst.
13 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Mutlulukperisi (24 puan) tarafından soruldu