0 oy
120 göst.
Diğer kategorisinde (2,306 puan) tarafından
Bilgisi olan var mı eşim iki gündür hasta ateşi var hastaneye gitti iğne yapmışlar ama hala ateşi çıkıyor sağlık kabini eve gelip serum felan veriyormuş aricam diyor ben pek güvenmiyorum...

6 Cevaplar

+1 oy
(4,430 puan) tarafından
Evde yapılan sağlık uygulamalari güvenli değil bence. Eşin her hangi bir ilaca reaksiyon gösterse evde nasıl müdahale edecek 
-Reklam-
0 oy
(16,469 puan) tarafından
Evet gelip serum takıyorlarmiş. Bende yaptirmadim ama çevreden yaptıranlar vardı. Hastaneye gitmek yerine daha mantıklı bence. Hem hastane kalabalık hemde daha fazla hastalık kapıyor insan orda. 
0 oy
(18,063 puan) tarafından
Çok pahalı ama. Fiyatını da sorun öyle çağırın eve.
0 oy
tarafından
Ben her hastalandığımda Konya da sağlık kabinine giderdim sana neyin var diye soruyorlar ona göre serum takılıyor birde şuna buna işte alerjin var mı diye de soruyorlar zaten bayburtta yok ama olsaydı burada da giderdim zaten hemşireler doktorlar bakıyor oraya da ama fıyatlr pahalı olmuş olabilir sorun 
0 oy
(430 puan) tarafından
Nevsehirde var atom diye bir serum takıyorlar 1 günde ayaktasın. 600 ₺ idi. Diğer illeri bilmem. Sağlık kabini zaten sağlıkçılar açıyor. Adam elinde koca çanta ile geliyor her şeyi var müdahale etmek icin
0 oy
tarafından
sağlık memurları sağlık kabini açabilirler. evde serum vs hizmetleri var ama eşinin ateşi varsa sorunun ne olduğu ortaya çıkmalı acile değil normal polikliniğe ya da aile hekimine gitmeli. enfeksiyon falan var demek ki. 

sağlık kabinlerinde normal tuzlu su serumu, vitaminler, atom falan olur. dikiş ayarlar, sünnet yaparlar. enfeksiyon sorununu onkar çözemez 

İlgili sorular

+4 oy
5 cevap 200 göst.
21 Mart 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Alyakus (2,624 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 360 göst.
6 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Huzurum91 (11,492 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 632 göst.
7 Kasım 2022 Diğer kategorisinde 00Melikeee (685 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 158 göst.
19 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Serpil ahmet (569 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,450,541 soru

23,818,608 cevap