0 oy
166 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (7,136 puan) tarafından
Kızlar yıkanmış doğranmış kuşbaşı et var ama donuk şuan kuru fasulye ye koyucam kavurmadan direk içinde haşlanarak pişse nasıl olur düdüklüde 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
At dudukluye haslansin 
(7,136 puan) tarafından
Attım bakalım nasıl olucak
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hamur gibi olur at içine birşey olmaz
(7,136 puan) tarafından
Attım gitti bakalım fark edicekmi kavurulmuş haliyle
tarafından
Birşey olmaz ben bazen normal kazana bile atıyorum asla düdüklü kullanmıyorum evimde bir tane bile yok asla kullanamam korkarım
0 oy
(1,986 puan) tarafından
Aynısını yaptım bugun☺️ eti çıkarmayı unutunca ☺️ önce tek başına eti hasladim sonra suyunu alıp yağda biraz kavurdum salca ekledim sonra fasulyeyi ekledim ama benim fasulyem de haslanmis vardi buzlukta zaten ikisini birlikte 3 4 dk daha attım dudukluye☺️
(7,136 puan) tarafından
Şimdi attım öylece valla inşallah güzel olur . Bide 3 4 dk da özleşiyor mu kız ben yarım saat kadar pişiriyorum düdüklü de . Annem bir saatten fazla pişirir ama öyle de çok dağılıyor
0 oy
(2,882 puan) tarafından
Geçenlerde yaptım ve lezzet anlamında hiçbir farkı olmadı. Soğanı da kavuramamistim hepsini bir atıp dudukluyle pisirdim mükemmel oldu çok şaşırmıştım beklemiyordum böyle lezzetli olmasını 
(7,136 puan) tarafından
Soğanı niye kavurmadın kız aceleye mi geldi
(2,882 puan) tarafından
Aynen başını bekleyemeyecektim hepsini bir attım kapattım :D

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 589 göst.
14 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 213 göst.
21 Mayıs 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde D. Deniz (221 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 83 göst.
1 Mart 2025 Diğer kategorisinde Buket masal (2,609 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 59 göst.
25 Şubat 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Kizmaaskim (297 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,474,223 soru

24,136,216 cevap

334,308 kullanıcı

...