0 oy
198 göst.
Diğer kategorisinde (18,502 puan) tarafından

image

image

ustteki sandy kumaş alttaki viskon. İki kumaş yazın sıcağında giyilir mi acaba. Ben genelde hep aerobin kumaş giyerim. Bir de nasıl güzeller mi. Bayram için alacam ikisinden birini. Kilom var 42 beden alacam sizce etekli takımı alsam kalcam çok belli olur mu? Kalçalı biriyim belim ince ama 

5 Cevaplar

0 oy
(7,135 puan) tarafından
Viskon çok rahat ama çok kırılır ütü ister. Sandy kumaşı hiç bilmiyorum 
(9,082 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
sandy kumas bildigin mayo bikini kumasi naylon esnek jarse. o les gbi kokutur da viskon giylir tabi tril tiril
tarafından
Casperiye tam anlatmış
(9,082 puan) tarafından
:) bi kiyafetin modeline rengine desenina asik olsam hayran kalsam bile kainatta tek bir adet uretim olmus ilsa bile asla polyester najlon jarse tarzi bisey almam o yuzden genelde dokunarak hissederk almaya calisirim kiyafet. trendyldan falan aldiklarimde genelde bilindik markalardan aliyorum ki %100 pamuk yazio bazi saticilar. eve bi gelio naylon bisey yakar kavurur beni. o yuzden cok dikkat ederim pamuk olmasina
-Reklam-
0 oy
(2,636 puan) tarafından
Bende aynı takimdan beğendim.Ama kararsız kaldım bizim Mardin Diyarbakır sıcaklarında giyilir mi diye :D
(18,502 puan) tarafından
Bende mardindeyim  :D yine aerobin elbise aldım bu ikisini almadım
(2,636 puan) tarafından
Netten aldıysan link verir misin bende bakayım.Aerobin çok rahat diyolar.Aslinda eşim de Mardin'e çalışmaya gitti.Ailemde uzak.Alsammi almasammi diye kararsızım.Bi kaynanamla ablamlar var
(18,502 puan) tarafından
Netten aldım canım modaselvimden. Mardin sıcağında aerobin çok iyi.
0 oy
tarafından
viskon tam yazlık kumaş, efil efil olur. diğerini bilmiyorum 
0 oy
tarafından
Sandy alma lastili bı kumaş yazın baya sıcak olur viskon iyi
0 oy
(9,636 puan) tarafından
Viskon sıcaklarda çok çok iyi ama tunik değil viskon elbise alırdım yerinde olsam 
(18,502 puan) tarafından
Boyum kısa tunik diye yazmışlar ama bana elbise olurdu. Ama alamadım zaten bu rengi tükenmiş alamadım yine aerobin kumaş elbise aldım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 123 göst.
1 Ekim 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde &Alya& (524 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 3,854 göst.
0 oy
5 cevap 178 göst.
21 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Fairy.han (5,572 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 155 göst.

Kategoriler