0 oy
186 göst.
Diğer kategorisinde (1,083 puan) tarafından
kanim dondu ya ******** adami alcaklar heralde yayini kestiler 

2 Cevaplar

0 oy
(297 puan) tarafından
Ben izliyorum ve bugün şok oldum. Adam dün yayına çıktı ikiside öz kızı değil sarışın olan kız eşinin kızı diğeri komşularının kızıymış bunlar bakiyomuştu. Dün yayında onlar benim öz kızım değil ama kendi kızım gibi baktım. Uyku ilacı vermişler biriktirdiğimiz 65bin tliyide alıp kaçmışlar eve gelsinler diye konuşmuştu.

Meğer adamin derdi baskaymisti yillardir kizlara hem taciz hem tecavüz ediyomustu aynı zamanda şiddette var. Hatta ordaki bütün kadınlar için hepiniz benim karım olacaksiniz demiş çok kötü bişey. 

Kızlar tam 3 kez polise şikayette bulunmuş hiç bişey olmamış inana biliyomusunuz ondan sonra mügenin progmanina gelmişler müge Muğla emliyet müdürüne ricada bulunuyo şaka gibi ya. Kızlar geldiğinde neden ilgilenmediniz ben bu durumada şaşırdım 
(1,083 puan) tarafından
yaziklar olsun ya bi insan kolay kolay uvey olsun oz olsun babam bana tecavuz ediyo der mi iftira atanda olur ama binde birdir.ben dun izlememistim sagolun detaylar icin
(297 puan) tarafından
Kız ben dün adama helal olsun dedim demez olaydım gerçeği duyunca şok oldum rabbim her daim Allah'tan korkan kuldan utanan insanlarla karşılaştırsın
(22,903 puan) tarafından
Adalete bak. Adamdaki cesarete bak. Gerçekten yuhhh
(297 puan) tarafından
Zaten bişey yapmadıkları için cesaret bulmuyolar mi rabbim vicdan versin gercekten
-Reklam-
0 oy
(17,129 puan) tarafından
Adam karısının iki kızına ve ölen komşularinin 1 kızına bakiyormuş güya. Dün karısının 1 kızı ve komşularinin  kızı kaçtilar diye mügeye çıktı. Meğerse adam senelerir kızlara tecavüz ediyormuş. Karısı da biliyormuş ve susuyormuş. Dördünüz benim karım olacaksınız diyormuş pislik. 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 396 göst.
11 Şubat 2021 Diğer kategorisinde ❤Hanifela ❤ (4,724 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 408 göst.
31 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,068 göst.
27 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 410 göst.