+1 oy
462 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,448 puan) tarafından
Annesigile yemeğe gittk eltimgil falan topluca. Sonra yedik içtik kalkıcaz çocuklarında uykusu gelince. Hepimiz çıktık eşim kızımı kaynanama öptürmeye çalışıyor zorla, kızımda istemediği için bağırdı. Bende sinirlendim, eve gelince de bir daha çocuğu zorlama diye söyledim. Abisinin 3 tane var, daha bir kere görmedim öpsün babannen dediğini. Ama onun çocukları değerli her zaman. Şimdi de bana bozuldu. Haksız mıyım? Sanki yurtdışında yaşayan biriyiz de gidince 1 yıl görmeyecek

9 Cevaplar

+2 oy
(8,374 puan) tarafından
Biraz fazla abatmamış mısın?
-Reklam-
+1 oy
(204 puan) tarafından
Aman sende nolcak dert arama içinden gelmiştir adamın böyle şeylere takılmayın bnce hem sizi yıpratır hem evliliginizi
0 oy
(2,129 puan) tarafından
Hahshaha kiz Allahta seni guldursun baslik ne . D
(3,448 puan) tarafından
Ama öyle kız, salk gibi yalaklık yapma derdinde
0 oy
(5,313 puan) tarafından
Basliga gore yorum yapiyoeum her kadinin adeti gibi her erkeginde salaklik donemler var tek sende yok canim salla gitsin.d.d.d
0 oy
tarafından
Soruna burdan değilde.

Eşine deki kızımız istemediği sürece kimse opemez.

Ben oğlum.izin vermiyorsa kimseye izin vermiyorum opmesine 
(3,448 puan) tarafından
Bende öyle söyledim, benim aileme de yapma kendi ailene de yapma dedim. Zorla bir şey yaptırmasına sinir oluyorum
0 oy
(3,905 puan) tarafından

Evli olduğun adama karşı bu başlık yazı söz hiç hoş gelmedi bana canısı, karşılıklı saygı çok önemlidir canısı :angel:

(3,448 puan) tarafından
Salaksa ***** derim, hiçte umursamam. Kendisi yalakalık yapsın ama kızıma da zorla yaptırmasın. Kızım bir birey ve istemediği bir şeyi zorla yapılması bana göre bir istismar
(3,905 puan) tarafından
Peki sen bilirsin canısı ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
0 oy
(1,758 puan) tarafından
Burada böyle şeyler paylaşmamanı tavsiye ederim. Burada öyle insanlar var ki iki kavga ettikten sonra eşine seni söyleyeceğim diye tehdit ediyor :D Ben yaşamadim ama biliyorum. Esinle derdin varsa içinde kalsın boşver 
0 oy
(23,415 puan) tarafından
Bu kadar kızacak ne vardı ben anlamadım. Eşin haklı bence 
(3,448 puan) tarafından
Bunu devamlı yapıyor kızıma eşim. Kızım çok huylu bir çocuk zaten. İstemediği bir şeyi yapılınca gıcık oluyorum
(23,415 puan) tarafından
Yani ben de yaparım hadi annannemin elini op dedenin elini op falan. Yukarıda bı yorumda da istismar falan demişsin. Ama bu istismar degil. Eşin aile bağları sağlam olsun araları iyi olsun istediği için öyle yapmistir. Bilmiyorum ben bu şekilde düşünüyorum
(3,448 puan) tarafından
İyide 1 buçuk yaşındaki çocuk ağlayarak öptürülmez. Bunun zorla yapılabikecek bir şey olduğunu öğrenmemesi gerekiyor. Kimse onun vücuduna ondan izinsiz dokunamaz, öpemez. Babası buna izin verme hakkına sahip değil. 6-7 yaşında olur elini öp dersin bu normal ama o çocuğu bile zorla öpemezsin
0 oy
tarafından
Slak dediğin adamla aynı yatağı evı paylaşıyorsun biraz ağır olmuş bence 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 1,077 göst.
6 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Miraeymen (594 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 650 göst.
0 oy
16 cevap 1,154 göst.
0 oy