0 oy
423 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (123 puan) tarafından
Birlik oturuyorum ahh onceki aklım nerdeymis diye sorguluyorum m.a.l misin kabul etmisim o zmn az kaldi ayrilacak ev ama kadin oturmami istemiyor ya walla misal pazardan geldik herşeyi benim elime veriyor hadi diyor ev yakın değil getiriyorum yoruluyorum 7 aylık da hamileyim tam oturacam hadi kalk cabuk cabuk tereyağ ver tavukları dit bulgur ver şehriye ver bn yapiyom yemeği katıyor sadece o yapmış oluyor zaten misal dalginlikla yarim olan göbekle değil tam olanla yaptım dünyanın lafını verdi boylesin sen fln walla dayanacak takatim kalmadı artık kızlar sabır çekiyorum hep misal pazara gidiyoruz ayy para yok diyor bnde varsa veriyorum ev ayni ev sonra bakıyorum başka yerden para çıkarıp oğluna kndine birşeyler yapıyor bu bir kere olmadı gerçekten artık qkillandim evim ayrıldığında gelip gitmeyecem 

7 Cevaplar

0 oy
(28,654 puan) tarafından
Ay canım ağzın bantlımı yoruluyorum hamileyim diyemiyomhsun demezsen ahanda böyle ezer seni benim elti hamile prensesler gbi yatıyo valla her işi kaynana yapıyo ben hamileyim yapamam diyo oh olsun
(123 puan) tarafından
Desemde anlayacak tip değiller misal oğluma kızıyorum bağırıyorum kayınbabam bn duymuyorum sanıyor ağzıma kemciniyo gibi Görsen biz gibi kaynaya kayinababa zor bulun cocuklarina bakıyoz diyolar aynı evde olmasam sanki bn bakamauacam
(1,018 puan) tarafından
Bende hamileyken yapamam dedim ☺️ bir sen mi hamilesin bizde hamile kaldık dedi, her işi yaptık dedi ☺️

Eşimde,sedanin yapmasını istemiyorum dedi vay diyen sen misin, eşime hanım köylü dedi olay çıkardı ve tabi yapmadım
(28,654 puan) tarafından
Ya gerçekten üzüldüm inşallah ayrılırsın bi an önce evin sonra bi mesafe koy kurtul benimde eşim hep arkamdadır sağolsun o sayede çok rahatım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bunları m.al kocan hiç mi görmüyor ya Allah vicdan versin kaynanan denen mahlukata da nolur sen de susma
(123 puan) tarafından
Adı üstünde mal olduğu için anlatsanda anlayan biri değil ama kaynanam iyi yapıyor buna değilde bir kaynım daha var ona daha çok değer veriyor
0 oy
(35,015 puan) tarafından

Eşin ne diyor bu durumlara canım kızma ama hala birlikte oturmayı kabul eden gelin görünce hayret ediyorum ev üstüne ev olmuyor işte 

(123 puan) tarafından
Ya walla sa.lakmisim o zmn 18 yasindaydim 9 yıl önce artık usandım eşime bişey desem ailemi bana kötüleme diyip kenara çekiliyor sadece kaynana olsa kayınbaba kayın gorumce fln da vardı görünce evlendi gelen giden haddi hesabı yok büyük ev bu ya Allah'a yalvarıyorum artık evim olsada iş mis yapmayacam oturacam ya
0 oy
(2,982 puan) tarafından
Benim babaannem anneme çok çektirmiş böyle. Ayyy ben uzağım çok şükür yılda 5 gün görüyorum. Onda da küstük artık onu da görüyorum. Ama çok üzüldüm sana. Hamilelik zor oluyor insanın hali olmuyor uyku hali geliyor. Allah vicdan versin bu insanlara. İnşallah kendi evine geçip kurtulursun
0 oy
(644 puan) tarafından
Birlik oturmak cehennemi yaşamak gibi bişey malesef ben ayrılmak için günler sayardim şükür kurtuldum
0 oy
(429 puan) tarafından
Ah ah cok iyi anliyorum. Karnim burnumda camlari silmiştim kenardan durup burasi lekeli kaldi falan diyordu. Ayni seninki gibi oturuyordu bunu getir onu getir bunu dolaba koy falan diyip sozde yemek yapiyordu ayakta yorulan ben oluyordum 8 9 aylik hamile halimle.benimde şimdiki aklim olda asla ayni eve gelmezdim şart koşardim ama işte m.a.liz aşk gozumuzu boyuyor herşeye razi olup ilerinin toz pembe olucagni umuyoruz... 
(123 puan) tarafından
İşte o zmn ki akilla nasıl kabul etnisim yok desem ayirirlardi çok cahilmisim 18 yasindaydim
(429 puan) tarafından
Sen yine 18deydin ben 24 yasinda evlendim o yaşda nasil kabul ede bilir akli basinda biri :D
0 oy
(7,137 puan) tarafından
Azıcık geridur canım sende kendini güçlü gösterme birgün hasta numarası yap birgün ölü taklidi yap o ne öyle ya hiç mi vicdanları yok. Üstüne alınma ama eşek olunca semer vuran çok olur demişler afedersin. Gerekirse ağla sızla yapamıyorum gücüm yetmiyor de doktor böyle böyle dedi de. Oram ağrıyor buram ağrıyor de sen ses etmedikçe nasılsa işimiz halloluyor diye iyice tepene binerler, ki öyle oluyor da ne derlerse desinler sağlık konusu bu insan hayatında kaç defa hamilelik yaşıyor sanki iki ay idare edemezlermi sanki bal gibi de yaparlar işlerini yemeğini
(123 puan) tarafından
Cnm bnde tansiyon var 3 defa ilaç kullanıyorum bir nevi gebeliğim riskli bir yerim agriyo desem bir gunde iyim sukur dedigini duynadim diyo hmn her konuda lafı var gecekeri ağlıyorum ya kndi düzenim olsun istiyorum hastaneye gidiyorum surekli gel diyo doktor hergun hastane mi olur doktorun her dediğine inanma diyi
(7,137 puan) tarafından
Cahil insana laf anlatmak zor canım Allah yardımcın olsun inşallah tez vakitte kendine ait huzurlu bir yuvan olur

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 335 göst.
26 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Kizlarimmmm21 (1,313 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 668 göst.
0 oy
1 cevap 255 göst.
17 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 841 göst.
10 Aralık 2020 Diğer kategorisinde canan Cansu (3 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,011 soru

24,409,102 cevap

350,773 kullanıcı