0 oy
792 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (72 puan) tarafından
Kızlar vajinada yanma hissi neye benzer.Hiç enfeksiyon geçirmemiştim şimdiye kadar..Bu aralar bazı sıkıntılarından dolayı (ilişki sonrası kanama,lekelenme ve adet düzensizliği ile alakalı ) yarın randevum var kadın doğuma sanırım enfeksiyon da var.Ama şu yanma hissi neye benzer inanın bilmiyorum.Yanma diyince aklıma acının ,  biberin vermiş olduğu  yanma hissi geliyor. 

Lavabodan çıktıktan sonra böyle sanki iyi kurulanmamışım da orası ıslak kalmış gibi bir his baya  rahatsız edici bir durum oluyor 3- 5 dakika sonra geçiyor.Yanma hissi o mu .

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
1 gün daha bekleyip doktora sorsana bu kadar özelini buraya açacağına hem kim ne bilsin burda doktor bile yığın tahlikle anca anlıyor 
tarafından
Hepsi yeni pistlari canım müneccim olmaya gerek yok
(28,648 puan) tarafından
İyide ben durduk yeremi yaşıyorum canım mesela kadın benim çocuklaarım oyu oynarken babanız pezevenkk anneniz o******dedi taşlamış çocukları başkası olsa neler ederdi ben bunları yaşamayı istermiyim sence ve buna benzer saçma sapan  şeyler asla kimseye kötülüğğde dokunan bir insan değilim komşularımla arkadaşlarımla kakara kikiri eğleniriz sorun bendemi sence
tarafından
Kristall de bakayim kimsin:)
tarafından
Eskigizmeli o kadar resim attım foto attım görmediniz mi valla eski değilim
tarafından
Aaa ciddimii hic denk gelmedim valla
-Reklam-
0 oy
(28,648 puan) tarafından
Evet canım ve büyük ihtimal enfeksiyon var sirkeli su ile yıkaman lazım özel bölgeni temiz tutman lazım 
(72 puan) tarafından
Teşekkür ederim abla.En azından doktor yarın bana yanma hissin var mı diye sorduğunda evet derim Çok teşekkür ederim
(28,648 puan) tarafından
Ne demek canım önemli değil ❤️
(72 puan) tarafından
Hayırlı akşamlar ❤️
(28,648 puan) tarafından
Sanada ❤️
0 oy
(2,922 puan) tarafından
Enfeksiyon bebeğim bol su tüket 
(72 puan) tarafından
Teşekkür ederim çok sağolun yarın doktora iletirim.
0 oy
(1,214 puan) tarafından
Senin deidgin akıntı canım , yanma hissi cock susuz kalınca idrar yaparken yanma olur yapamazsın açık yaraya su değmiş gibi düşün veya kızgın ya üstüne dusmis :)) okadar  dertliyoz enfeksiyon dan :)) bı de idrar az olur ilişki sonrası idrari yaparken idrarın dokunduğu her yer sanki vücuduna yağ sıçramış gibi yanar yani normal bı acı değil 
(72 puan) tarafından
Aaaaa çok geçmiş olsun.Bende öyle değil ama bilemedim şimdi
0 oy
(185 puan) tarafından
Can Allah yardımcin olsun bende çok kötü olmuşdum göynəmə oluyordu doktora gitdim kist varıydı bende sonra ona qarşı ilaç iynə falan yazdı kist keçdi amma göynəmə yenə keçmədi sonra təkrar gitdim bobrekimde soyuqluq variymiş onaniymiş yeniden ilaç falan sonra şükür düzəldim səninkin bilmem canım amma ben kendi durumumu yazdim Allah yardımcin olsun İnşeallah duzeelirsin 
(185 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım evet Azeriyim❤️
(72 puan) tarafından
Eşimde Azeri kökenli severim ☺️
(185 puan) tarafından
Azəri kökənli derken yani Azerimi?
(72 puan) tarafından
Evet Azeri ama kendisi pek bilmez Türkiye doğumlu eşim
(185 puan) tarafından
Anladım cnm☺️

İlgili sorular

0 oy