0 oy
276 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Merhaba arkadaşlar yan komşum işte pencere mutfak tenceremizi de onun karşılıyorum binanın penceresi işte birbirine bakıyor çok yakın böyle merhaba merhaba konuşuyorduk sohbet ediyorduk bir tane abla idi seviyorduk yani böyle konuşuyorduk samimiyle tabii gidip gelmiyorduk birbirimize herhalde birbirimizi görüp selamlaşıyorduk sonuçta cam cama balkon balkona bakıyor altta gelen yeni konuşup söyle herhalde silkeleme konusunda anlaşamıyordu ben de işte anlattım abla işte onunla konuşuyorduk abla dedi işte ben silkeleme yapmıyorum alttaki de duydu işte bana mesaj attı benim hakkımda konuşuyorsunuz falan filan dedi siz kimsiniz falan dedim ben senin üstünde oturmuyorum altında oturuyorum beni ilgilendirme abla ile sadece konuştuk dedim bir şey senin hakkında bir şey konuşmadı dedi neyse o günden o günden sonra ben hepsiyle ilişkimi kestim yani merhabalar ömür bile kestim o abla dedim abla öyle kestim şimdi zoruma giden o dediğim iki kişi tartışan iki kişi şimdi can ciğer olmuş bak konuşuyorduk oynuyorlar ben de konuşmuyorum diye zoruma gidiyor yani ben sizinle kalplerini kırdım sadece aradan çekildim yani aradan çekildim derken böyle yani mesafe koydum oraya gördüm konuşmadım merhabalar birbirlerini çağırıyorlar o ona gidiyor ona gidiyor insanın zoruna gidiyor siz olsanız ne dersiniz yani diyorum ki şimdi o dediğimi ablayı arasam dersem ki abla yani seninle iyi değil bir sorunumuz yoktu yani evet konuşmadık bir daha sen de benim laf konuşmadın benim bir sorunum yoktu seninle sadece at komşunun da sen birbirinize yapıştınız ben de artık yani biraz arada çekerim konuşmak istemedim sen de benimle konuşmadı sadece arıyorum ve aramıyorsun dedim abla büyük yani böyle sende falan ben de 27 yaşındayım sizce arayayım mı yoksa boş vereyim mi

6 Cevaplar

0 oy
(23,843 puan) tarafından
Karışık yazmışsın Yani sen alt komşu olanla problem yaşamışsın o abla dediğine boşuna mesafe koymuşsun. Onlar konuştuklarında yanlış anlama öldü deyip düzeltmiş de olabilirler niye samimi oldular demen saçma olur. Senin yapacağın o kadına kendini bu kadar önemseme senle ilgili değildi deyip diğer abla dediğinle muhabbete devam etmek olmalıydı ben onların arkadaş olmasinda bir problem görmedim 
-Reklam-
0 oy
(2,922 puan) tarafından
Hoc birsey anlamadim canm cok karisik yazmissn.anlasilmiyor yani.
0 oy
tarafından
Sadece başlığa cevap vereyim komşum yok canım anlamadım postun içeriğini de
0 oy
(26,300 puan) tarafından
Ön görücümü açık bacım bu nasıl bi yazı neyse boşver sende galdır golları :)
0 oy
(6,371 puan) tarafından
Cümleleri düzenlerken beynim yoruldu. Mesafe koymayı sen istemişsin ve koymuşsun. Diğerleri yakınlaşmış, olabilir yani. 
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Kusura bakma ama yarısına kadar okudum hiçbir şey anlamadım çözebilen varsa bana da anlatsın

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 390 göst.
8 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Evrim.34 (603 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 241 göst.
10 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Nare88 (299 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 386 göst.
15 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Linkin (23,103 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 204 göst.