0 oy
121 göst.
Diğer kategorisinde (641 puan) tarafından
Kızlar diş çektircem korkuyorum panik yapıyorum panik atağım var çekyireniniz varmı nasıl bişey ağzım uyuşunca sanki bşey olacakmış gibi korkuyorum 

5 Cevaplar

0 oy
(4,397 puan) tarafından

Valla hiç korkulacak bişey yok ilk defa mı çektireceksin?

Başta bi iğne vuruyorlar 10 dk sonra dokunmaları dahi hissetmiyorsun
(641 puan) tarafından
Evet ilk defa ama sanki uyuşunca korkuyorum zaten o uyuşukluk beni korkutuyor
(4,397 puan) tarafından
Kız ne olcak uyuşmasa daha kötü ya :) korkutma kendini 4-5 dklık bi işlem
(641 puan) tarafından
Teşekkür ederim Allah razı olsun peki diş çekerken çok uzun sürüyormu bende biraz panik var iki sene önce nezle dolasıyla gittim hastanede serum takıldım fenalaştım özel Bi hastanede ve sanki vicuduma bişry vurunca öyle olcak hissiyat ı oluyor panik oldum bu yüzden
-Reklam-
0 oy
(2,609 puan) tarafından
Canım anlamıyprsun bile kolunun üstüne yatıp uyuşmuş gibi düşün pıt pıt alıyorlar çok uzun sürmüyor öyle doktoruna söyle başta ama panik atağım var fenalaşabiliyorum diye çünkü ben anestezi alınca fenalaşıyprum grnellikle vücut ters tepiyor ıyımısın rahatmısın vs vs rahtalıyor zaten çektikten sonrada durumundan emin olunca kaldırıyor pat küt senle mi uptaşcam bilmem diye dalmaz öyle rahatlatır durumunu sora sora ilerler işleme beni dinlemez istemediğim gibi yapar diye düşğnme
(641 puan) tarafından
Daha önce anestezi aldım sezeryan oldunda bayılmalı öyle bişry olmadı ama hastanede serum almıştım grip oldum die dokundu ritmim yükseldi fenalaştım yani sanki öyle olacakmış gibi korkuyorum
(2,609 puan) tarafından
Kız Allah seni sezeryan olmuşsun sezeryanın milyonda biri değil bile bu çektir hemen at bi ağrı kesici Allah'ın izniyle bişi olmaz serum dokunması ayrı binbir tane ilaç var illaki yan etki yapıyor bişi olmaz hiç stres yapma sende göreceksin kendi kendimi korkuttum diyeceksin eminim
(641 puan) tarafından
Canım benim Allah razı olsun içimi rahatlattınız çok sağolun Allah dert keder vermesin sizlere
0 oy
(1,009 puan) tarafından

22 yaşındayım bu zamana kadar gitmemiştim bende çok korkuyordum ta ki geçen aya kadar öyle bir dişim ağrıyordu ki kulağıma vuruyordu ağrısı ne soğuk ne sıcak uygulama geçirmedi ağrısını devlete randevu aldım onun günü da baya vardı artık dayanamıyordum eşim özele gidelim dedi gittim baktı doktor çekmeme tarafındaydi ben yok çekilsin dedim o sırada daha ağrıyordu çünkü geri ilaç verdi o gün geçti yine çektirmek istemedim ama o acıyı yaşamam aklıma geldi 2 gün sonra gittim korkuyordum doktor geçer hemen fln dedi gerçekten de öyle oldu hatta çektirmeden önce şakasına o dişimi isterim dedim tmm veririm demişti doktorda çekti hissetmedim bile daha gözüm kapalı çekmesini bekliyorum doktor hadi kalk dedi dişi gösteriyor çok rahat çekildi sonrası da aynı şekilde hiç ağrısı fln olmadı yerin

İkincisi de daha iki gün önce çekildi bunda devlete gitmiştim normalde diğer çekilen dişim ağrıdı zaman ki aldığım randevuydu neyse gittim bu kez kök dişim vardı dolgu olursa doldu yoksa çekilsin dedim doktora o da hiç duymamış oluyum baya çekilmelik dedi bende çekilsin o zmn dedim uyuşturdu dilimin dudağımin yarısı da uyumuş hissetmiyordum kökü de çıkartmış gördüm alıştım ya bir daha randevu alacam hatta bu kez 20lik dişim için ama geri çekilen dişlerimin yerlerine kaplama yaptırmayı düşünüyorum kararsız kaldım ne yaparsam :D

(641 puan) tarafından
Bende 22 yaşındayım ya benşm korkum panik aslında sanki o anestezi yi vurunca bişey olcak die korkuyorum daha önce özelde serum aldım grip oldum die fenalaştım bi anda ritmim yükseldi sanki vicuduma bişry vurunca öyle olacakmış korkusu sarıyor içimi dokunur die korkuyorum ama sezeryan oldum bayılmalı ordada anestezi aldım bişey olmamıştı
0 oy
(919 puan) tarafından
Sadece iğne vururken aciyor sonra hiç duymuyon
(641 puan) tarafından
Peki anestezi insana dokunan bişeymi korkuyorum sanki bana dokucnak mış gibi daha önce sezeryan oldum bayılmalı anestezi aldım bişry olmadı çok şükür ama iki sene önce grip oldum aldım serum sonucu fenalaştım baya Bi anestezi ile ilgisi yok ama piskolojik korkuyorum
(919 puan) tarafından
Yok kız ne dokunması bir kaç saat uyuşuk sadece 1 damla bisey sıkıyor onun ne zarari olur
0 oy
(1,579 puan) tarafından
Ben cok cektirdim. Her seferinde kadın doktora gitmeyecem diyorum yine gidiyorum o ayrı. Daha rahat oldugum icin galiba. Kötü birsey oldugundan demiyorum bir dakikalık iş belki. acı hissetmiyorsun uyusturduktan sonra. Uyusturmada da birsey yok. Agzin uyussa bile konusabiliyorsun falan yani. Ama erkeklerin gücüyle daha rahat diş cekebilceklerini düsündügum icin diyorum. Kadınlar çekerlerken biraz zorlaniyorlar gibi geliyor bana sadece.
(641 puan) tarafından
Doğru canım benimde lafın ama oğlu da diçmiymiş cumartesi gel dedi o var die belkide o çekecek

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 222 göst.
30 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gunes1997 (3,790 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,408 soru

24,110,735 cevap

332,955 kullanıcı

...