0 oy
484 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar benim bir akrabam var sürekli erkek çocuğu çok hareketli olur diye bana video atıyor kendinin de kız çocuğu var  ben oğlum hareketli de olsa yaramaz da olsa kimseyi ilgilendirmez kızım var diye hava atıyor şöyle olur erkek çocuğu böyle olur diyor sürekli 

Kızım olsa da aynı tepki verirdim bende babamın 3 kız kardeşiz kızım olsa da başımın tacı o benim nimetim hadsizlige tahammülüm yok 

15 Cevaplar

+1 oy
(325 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Banada diyorlar kızları zapdetmek daha zor diyorum susuyo evlat işte kızı erkeğimi var kocası için ailesini terk edenler de genelde kızlar yalnız bu işe girersek bence kimse karlı çıkmaz şey de bide senin kız gibi kızım olacağınız oğlumdan 10 tane olsun de şakaya vurarak:) çocuklarınız ezdirmeyin ya 
tarafından
Yorumun çok haklı
-Reklam-
+1 oy
(5,314 puan) tarafından
Sende muge anli daki kizlarin videosunu at aman Allahim goruyou kizi diye seninde kizin var dikkat et canim gibisinden
tarafından
Ay bence bu hoş bir tavır değil ya, çok çirkin bir üslup olmaz mı ?
(5,314 puan) tarafından
Yooo bence tam yeri olur
0 oy
(2,366 puan) tarafından
Aynı modelden bende de vardı bastım engeli. Herkes haddini bilsin 
tarafından
Bak bende 3 kız kardeşim kızları asla yadirgamam ama benim çocuğuma böyle saçma sapan etiket yapana da tahammül edemem kızım olsa da aynı tepki verirdim
(2,366 puan) tarafından
Yani erkek çocuğunu zorbalıyorlar sebebini ben de bilmiyorum ama bakan biziz her sıkıntısını mutluluğunu da paylaşan biziz onlara da halt yemek düşer. Valla ikisi de rabbimin emaneti hediyesi mucizesi.
0 oy
(797 puan) tarafından
Ne olmuş yani benim bı oğlum var çok yaramaz iki dakika bı yerde oturmaz ama iyiki de var çok şükür çok bu kız oluptan çok yaramaz harekeli çocuklarda var çocuk bunlar çocuk dediğin yaramaz olacak tabi
tarafından
Şey diyor birde seninki erkek kız çocuğu erkek gibi yaramazlik yapıyor vs
(797 puan) tarafından
He de geç yada cewap verme zahmetinde bile bulunma boşver benim eşim daha doğum yapmadan önce eltimin oğullarına cok laf ediyordu bı evde iki erkk tüm gün evdeler ister istemez yaramazlık yapıyorlardı yaşları büyük çok küçük değiller eşim herhalde orda benim böyle oğlum olsa bilmm ye yaparım demiş onlarda sürekli bak senin oğlum bizim oglumuzdan daha yaramaz bizim oğluma böyle söylüyordun diyorlar ben hiç takmıyorum çocuk bu diyorum
0 oy
(17,112 puan) tarafından
Yani bu devirde amaç tam olarak ne bilmiyorum ama herkes erkek çocuğunu kötülüyor. Sanki kız çocuğu nimet erkek cocuğu eziyetmiş gibi anlatılıyor. 2 kızım var , erkek olsalarda mutlu olurdum , kız oldukları içinde mutluyum.  
tarafından
Hah işte konu kızda değil erkek çocuğu yaramaz olur vs diye canımı sıkıyor kendi kızı çok mu melek bizde kız kardeşlerim var çok güzel hepsi nimet
0 oy
(23,417 puan) tarafından
Ay engelle gitsin konuyla alakasız ama bizimde veliler gurubunda bi abla var sürekli reels atıyor guruba niye yapıyor bunu çok merak ediyorum :D
0 oy
(3,266 puan) tarafından
Hiç takma benim kızım var. Şımarık ve nazlı bir kız. Aşırı hassastır, azıcık kızsam ağlar sarılır. Herkes bana da diyor erkek çocuğundan  fena diye. Ama dünyalara değişmem kızımı ben
0 oy
(8,178 puan) tarafından
Yaramaz çocuk iyidir. Benim de oğlum var öyle etrafımda laf edebilecek densiz yok Allahtan yoksa alırdı ağzının payını. Allah hayırlı evlat etsin hepsini kız mı iyi oğlan mı iyi belli olmaz 
tarafından
Siz olsanız ne derdiniz çok zoruma gitti sürekli erkek çocuğu yaramaz olur dikkat et diye uyarı yapıyor kendi kızını prensesim diye atıyor birde geçen gün krem sürmus pişik kremi zeytinyağı sur dedim seninki erkek sen sür benimki kız diyor
tarafından
Bizim oralarda bir laf var böylesine çok uygun bu arkadaşın resmen b*k yediğinden başı agrıyor :D ne yapacağını şaşırmış ne alaka pişik kremı ve yağ ile kız erkek olması toto aynı toto :D dengesiz ya
(8,178 puan) tarafından
İşte onun prensesi kendine prenses görünüyor bir başkasına degil. ben de onu söylerdim sana göre prenses benim icin sıradan bir çocuk herkesin çocuğu kendine güzel derdim ve bir daha hadsiz hadsiz bir şey yazarsa veya gönderirse engellicegimi söylerdim yazacağı cevaba göre ya fena kavga ederdim ya da direkt engeli basardım. O kim ki cinsiyeti erkek diye çocuğu zorbalayacak
0 oy
(293 puan) tarafından
Benimde Bi kızım var şimdi ikinciye hamileyim cinsiyeti salı öğrenicem inşallah Bi kızım var birde oğlum olur inşallah diyorum ama eşimin tarafı erkek evlat hayırsız olur kız olur inşallah diyor hep daha çocuk doğmadan Bi yargılama sinir oluyorum gorumcemin de iki kızı var ikincisinde cinsiyet partisi yapmıştı gorumcem erkek olcak diye kaynanam hatim indirmedigi kaldı resmen ama benimkini herkes kız hissediyor ve kız istiyorlar ama Allah da biliyor ya gönlümden geçen erkek Bi kızım var zaten ama tabi kız da olsa üzülmem herseyden önce saglikl osun yeterki
tarafından
Hayırlı evlat olsun böylesi insanlara rabbim çocuk nasip etmesin
0 oy
(4,225 puan) tarafından
Benim kızı görse küçük dilini yutar herhalde. Bak geçen gün annemelere gittim. Parka gittik hep beraber. Yeğenlerim de vardı 1 kız bir erkek. Benim ki tövbe yerinde durmuyor ordan oraya koşturuyor peşinde de ben. 23 aylık daha. Gelin de diyor iki saniye yerinde durmuyor bu kız. Yeğenlerim de yavrum kızımın peşinde düşmesin bir yere çarpmasın diye koşturuyorlar. Erkek olan bile kuzeniyle ilgileniyor bırak yaramazligi. 
0 oy
(23,390 puan) tarafından
Canım hani senin kız çocuğun var ya kızın nasıl olduğu ile mi ilgilensen de. Benim oğlumdan bir şikayetim yok çok şükür de. Bir daha da bu içerikte olan hiç bir mesaja cevap verme 
0 oy
tarafından
Herkesin evladı kendine güzel benim 1 kızım var bin tane erkeğe değişmem başka birinin 1 oğlu var bin tane kıza değişmez. Sanki sipariş üzerine veriliyor bize tövbe yarabbim ya
tarafından
Hah mesele bu ama surda bir duracaksın başkasına zorbalik yapacaksan o çocuğun annesi de haddini bildirir
tarafından
Bildir bana öyle videolar atma ben oğlumu kıza değişmem diye de yaz bakalım bir daha atabiliyor mu ay en sinir olduğum şey ya kız erkek ne farkı var kızım 1 aydır illallah ettirdi diş çıkartıyor erkekde aynı bakacağız evlatlarımıza başka yolu yok erkek kız ayrımı çok canımı sıkıyor
0 oy
(3,096 puan) tarafından
Bende çok sinir oluyorum neymiş erkek çocuk evde bakilmazmis yani çok saçma benim oğlum kızımdan daha uslu bir bebekti erkekleri çok hirpaliyorlar
0 oy
(3,410 puan) tarafından
Kıskanıyor gbi geldi bana
0 oy
tarafından
Aranızdaki samimiyete bağlı mesela ben komşum ile samimiyim. Arada birbirimize videolar atıyoruz erkek çocuğu canavar gibisinden. Ama bu kötü niyetimiz olduğu için değil, çok hareketli oldukları için. Hareketli ya da yaramaz demek kötü bir şey değil ki.  Akraban ne amaçla söylüyor bilemem tabii ki.
tarafından
Hep erkek çocuğu gibi misal geçen zeytinyagi sürdüm benimki kız sürmem o erkek diyor
tarafından
Ay Yok o kadar da değil. Kıskançlıktan yapıyor demek ii

İlgili sorular

+1 oy
18 cevap 609 göst.
30 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde yenibiben00 (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 298 göst.
11 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde M_A_E (874 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 275 göst.
30 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,451 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 171 göst.
13 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,235 soru

24,069,544 cevap