Doğum yaptım sütüm gelmiyor süt sağımı yapıyorum beni kameraya gösteriyor. Bende gösterme dedim olay çıkardı hastane odasında bağırıp çağırıyor eşim zor susturdu anasını ben bir şey demedim şoka girdim sanırım yani eşim falan beni haklı buldu ve ben çok soğudum kaynanadan, kocamın hatrına demiyorum bir şey.
Ve kaynanamın annesi dediki bana
Sen burada olsan çoktan boşanırdınız kaynanan sizi kıskanıyor dedi kendi anası dedi ve doğru iyi olmamızı istemiyor sürekli eşime dedikodumu yapıyor
Üşenmeden gittim okudum canım bende doğumda bir takım kaynana terörüne maruz kaldım 4.5 aylik anneyim ve 8 aylik doğurdum 3 aydır da telefonum bozuk sürekli telefon elinde anangille konuşursan bozulur vs vs gibi saçmaladı eşime de alma diyip durmuş bende aldırmadim telefon alma kırarım dedim bozuk telefonla idare ediyorum ama o bayram 15 dk uzağımda olan kaynanama gitmedim bu bayramda gitmeyecegim kendi ailemin yanına gideceğim sadece kusura bakmasın kendi kızı dedi Nur annem çok bakıyor telefona ne yapıyor o telefonda karına sahip cik dedi kocana aman bacı kavga neyin etmeyin annem yüzünden dedi ki o zaman telefon da yoktu elimde servise göndermiştik yalancı iftiracı kadın
1,489,143 soru
24,340,145 cevap
346,000 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın