0 oy
404 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (15 puan) tarafından
Kizlar nasıl başlasam eşim çok yoğun çalışıyor bir çocuğumuz var dün ısrarım üzerine kahve içmeye gittik farklı Bi yere neyse zaten surat 5 karış gidene kadar şakayla karışık laf atıyor gittik kahve içiyoruz başladı senin dudağın şöyle bacağın böyle bende sinirlendim kizlar yemin ederim ki pazarda avm de sokakta kim görse maşallah ne güzelsin diyor birde eşimle aramda 15 yaş var buna rağmen böyle bir adam tartıştık sokakta bağır çağır eve geldik birsey yokmuş gibi davranıyor gece hiç uyumadım eşim beni sevmiyor sadece merhameti var bunu anladım mesela yemek azsa tabağında bana bırakır ama annesi olsa kardeşleri yabancı biri bile olsa öyle yapar geceden beri ağlıyorum 4 yıldır evliyim bir kere ne güzel olmuşsun yada bir kere gelip öpmemiş cinsellikte artık istemiyorum afedersiniz gözüm kapalı dokunması eziyet gibi geliyor dünden beridir bana yakın durmaya çalışıyor ama istemiyorum 

8 Cevaplar

+3 oy
(4,365 puan) tarafından
Ezikliğin verdiği psikoloji bu. Güzel kadınsın, 15 yaş daha gençsin manipüle ediyor işte tek sebep bu canım. Sen ona bakınca onla olunca kendini muhtemelen Brad Pitt sandi 
(4,365 puan) tarafından
Muhtemelen. Bulmuş bunuyor dedikleri cinsten
(15 puan) tarafından
Gerçekten çok teşekkür ederim kizlar içim rahatladı evet aradığım şey buymuş ezik kendisi ben ona fazlayım beni gören arkadaşları kardeşin mi diye soruyor çok bakimliyim kendisine ben bakarım alışverişini yaparım demek deymiyor
(15 puan) tarafından
Evet eşimin takıldığı kadinlari gördüm kendisinden olabildiğince büyük afedersiniz 50 erkek eli deymiş cinsten beni görünce kendini iyi sanıyor
(4,365 puan) tarafından
Yani canım Allah her yuvaya huzur versin inşallah. Sonuçta kabul etmişsiniz birbirinizi kendini sakın üzme Allah korusun boşanma gibi bir fikrin yoksa he he de geç zaten eziklik psikolojisi doğruyu sende bilirsin çevrende moral bozmaya değmez ❤️
(17,331 puan) tarafından
Kendi ezikligini kapatmak için sana ezik hissettirmeye çalişiyor. Hatta sana mutlaka anlatıyordur peşinde koşan kadınları falan. Kendini önemli hissettirme derdinde. Bırak önemseme söylediklerini. O sana seni beğenmediğini ima ettikçe umrunda olmadiğini hissettir. Sen beğensende beğenmesende ben böyle mutluyum , kendimi seviyorum de. Senin kendine olan güvenini yok etmesine asla izin verme.
-Reklam-
0 oy
(2,405 puan) tarafından
Yani kahve içerken başka bir yerde senin dudağından, bacağından mı bahsediyor? Hey Allahım ne cins insanlar var ya. Hiç karşına alıp ciddi bir şekilde konuşmayı denedin mi? Erkeklere net bir şekilde konuşmadıktan sonra ona kırılmışsın, üzülmüşsün anlamıyorlar.
(15 puan) tarafından
Gerçekten bunu anlamıyorum işte eşim çok sıkıntılı ben ona çok değer veririm severim öperim sarılırdım artık Bi yerde yanına otururken çekiniyorum ayrılığı bile düşünüyorum çok soğudum afedersiniz dokunması eziyet gibi
(2,405 puan) tarafından
Bir gün oturun bütün şikayetlerinizi söyleyin anlarsa kendini duzeltirse size değer verdiğini anlarsınız zaten
(15 puan) tarafından
Eşimle hep konuşurum ama herkese olduğu gibi bana karşıda hep haklıdır ben yanlışımdır kendisi en akıllıdır kendisi hep bilir
(15 puan) tarafından
Konuşmaktan ziyade mektup.yazip koyun cebine. Bazen konuşmanın sonu yine kavgaya varıyor. İçinizdeki sıkıntınızı kağıda yazıp koyun cebine okuduğunda belki sizi anlamaya çalışır. Ha anlamazsa da evde kendi nesenize bakın moralinizi bozmayın ne derse takmayın yani mutlu olmak için ona ihtiyacıniz olamdigini gösterin bi şekilde
0 oy
(5,440 puan) tarafından
Post girerken herhalde çevresine nasılsa sana da öyle davranıyor sana karşı ilgisi herkese olduğu kadar diye zannettim ama olay çok baskaymis senin buran niye böyle şuran niye böyle diye soruyorsa seni begenmiyordur sende ona şöyle senin niyebsacin böyle kulakların neden böyle değişik de burun kıvır onun yaptığının iki katını yap hatta tiksinir gibi bak begenilmemek eş tarafindan nasıl duygu anlasin
0 oy
(4,620 puan) tarafından
Canım adamda aşağılık kompleksi var. Seni böyle konuşarak aşağıya çekmeye çalışıyor. Ne derse desin hiç aldırma enerjini düşürme. Giyin süslen püslen al çocuğunu cik dışarı gez toz eğlen. O sana laf diyeceğine her fırsatta laf sok kendisine. Ben seninle evlendim de daha ne istiyorsun de mesela.
0 oy
(5,414 puan) tarafından
Senin eşin PEDOFİLİ canım. 32 yaşındayken 17 yaşında kız ÇOCUĞUYLA evlenen insandan(!) herhangi birşey için hayır beklemek yanlış. 
0 oy
tarafından
Bazı erkekler tam tersi hayatlarındaki kadınların kendilerinden daha çekici olduğunu bildikleri zaman bunu eşlerine yansitmazlar hatta ellerinden geldiğince asıl kendilerinin daha yakışıklı olduğunu kadının çirkin olduğunu ya da eksik olduğunu hissettirirler ki kadınlar bunu fark edip gözü dışarıya kaymasin diye eşinden 15 yaş gençsin benim babam benden 17 yaş büyük nerdeyse baban yaşında ve kendini sana yakistiramiyo senin elinde tutmak içinde seni eziyo çirkin hissettiriyo hatta insan içine cikarmiyo ki eşine bağlı kal onu bırakma diye bu tavır çok yanlıştır insan heleki kadın kalbi sevildigini begenildigi hissetmezse kırılır çürür mahfolur ve bu sefer sevgiyi ilgiyi dışarda ararlar 
0 oy
(254 puan) tarafından
Afedersin canm zoruna gitmesin ama en büyük suç biz kadınlarda 5 kuruş etmeyen adamları başımıza koca ediyoruz evimizin direği diyoruz bir bQka yaramadiklari halde dünyanın en önemli insanıymjs gibi değer veriyoruz ve Sonuç ortada bende severek evlendim ailesi başına getirmedik iş bırakmadı düğüne 1 hafta kala iftira ile hapise attılar 4 ay çıkmasını bekledim evim kurulu düzülu kaldı 5 ay üstelik evin tek çocuğuyum ve okuyordum kendisi çalışıyordu liseyi yarıda bırakmıştı Allah var beni ailesine hiç ezdirmedi hatta bütün bağını kesti bana ve aileme tutundu onlarla görüşmüyor 2 yıldır şuan hamileyim ve arada bir sıcak davranması dışında aramızda ne bir sohbet var ne bir hal hatır sorma var işine gelirse dünya iyisi evinden bir şey eksik etmez ama diğer türlü ilgi alaka sıfır arkadaşa tutulmuş bu seferde arkadaşları kadar belkide değerim yok ailem kop kanat gerdi yeri gelir onlara bile soğuk davranır çok kızıyorum kendime böyle bir insanla nasıl evlendim diye çok kızıyorum ama sonra etrafıma bakıyorum erkeklere yine de bu nur nimet diyorum şimdiki bütün nesil erkekler geneli öyle işten gelirler elinde telefon bakarlar ne konuşma ne sohbet ne ilgi gidip yatarlar sabah yine iş bilmiyorum valla nasıl olacak bu benden de bir şey eksik etmez bu arada evinden ne parasını esirger çocuğumuz olacak bir şey alicam derim tamam der kırmaz etmez tek sorunu aşırı telefona bakar bir de arkadaşlarina düşkünlüğü bende bundan rahatsız oluyorum 
0 oy
(822 puan) tarafından
Ben kendimi beğeniyorum gözlerini tedavi ettirmeni oneririm ya da senin için bir klinikten randevu ayarlarım kendine olan eksikliği benim üzerimde kazanamazsn üzgünüm benide seçen sensin kendini sorgula de geç.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 159 göst.
30 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aleynaalis.com (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 855 göst.
26 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ayanuogivufych (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,549 göst.
0 oy
41 cevap 2,058 göst.
16 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mahinur gns (426 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,717 soru

24,143,789 cevap

334,590 kullanıcı

...