0 oy
460 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
90 yaşına gelmiş gezme derdinde bizim eve gelip huzur bozacak yaşım geçmiş demiyor oğulları hep küs birbirine düşürüyor menfaati nerde o o kapıda gelinleri de sevmez bende sevmem bir ara benle de kavga etti şimdi aramız iyi sevmiyorum zaten kötüler ölmüyor arkadaşlar yaşım var bir susayım demiyor adam insanlarla ara bozuyor cenazesi olsa gidesim yok 

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Yanliz ölümün kime geleceğini bilemezsin dikkat et başkası ölsün diye beklemek hiç hoş değil 
-Reklam-
0 oy
(11,503 puan) tarafından
Duygularımın tercümani olmuşsun:))
tarafından
Senin başında da mı var böyle insanlar 90 yaşındaki adam şehir şehir gezmek istiyor
(11,503 puan) tarafından
Benim uzun hikâye
0 oy
(396 puan) tarafından
Kız öyle deme ben bı kaynatamla ilgili post açtım 3-4 kişi dışında hepsi beni lincledi. Halbuki yazdim lincleyen gelmeisn diye. 

Allah sabır versin valla. İnsan uyumlu olmalı sonuçta bizler bakiuoruz ama işte.... İnsan oğlu 7 sinde neyse 70 inde de o olur demiş atalarımız. 
tarafından
Ben bu adamın oleceginden umudumu kaybettim siz devam edin
(396 puan) tarafından
Eşiniz ne diyor bu duruma
tarafından
Yaşlı diyor alttan al diyor ara bozarken yaşlıyım demiyor kaynım evine almıyor karaktersiz diye eşim babam da babam diyor
(396 puan) tarafından
Ayyyy kesin eşine de hiç iyi davranmiyodur. Genelde öyle olur ya. Her şeyi eşler yapar ama kapıya atan kayın kaynatanin gözünde bir numara olur. O hesap.
tarafından
Yaşamayan bilmez o linçleyenlerin başında olsa öyleleri acaba yine de aynı davranırlar myd senelerce annem de çekti annem çocuklara elma verdi birer tane kendi çocuğunun elması birazcık ufakmş diye kıyameti kopardı babamı kışkırttı hiç unutmam annemi nasıl dövdüler
(396 puan) tarafından
Ayyyy tovbeere o ne kizzz
(432 puan) tarafından
Bişi dicem nsyho kaynata postunda kesinlikle sen haklısn ama hatanız sanırım adamın yüzüne karına yardımcı ol demeye çekiniyor musunuz oda siz vardınız diye gerek mi duymuyo nedir anlamadım bir de kayınvaliden ömür boyu mu kablolarla yaşayacak
0 oy
(59 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun oda senin imtihanın sınavın olarak gör canım 
tarafından
Ölmez bu ya insanları cenazesinde bile kavga ettirr birde 5 vakit namaz kılıyor
0 oy
(1,290 puan) tarafından
Yaslıları çokta cıddıye almamak lazım bence insan yaslandıkca çocuk laşır
0 oy
tarafından
Böyle düşünmemelisin bence ölüm çok başka bişiy hiç bişey için geri dönüş yok pişmanlık için bile geç. Hiç sevmediğim halam öldü o kadar etkilendim ki ailede küs olduğum insanlara asla yapmayacağım adımı attım he yine pişman ettiler ama kimsenin ölmesini dileyemem. Mesafe koymayı becerebilmek bence daha kolay olmalı
0 oy
(357 puan) tarafından
Benim kaynanm öyle kaç defa hatasını gördüm bana karşı saygısızlik dahi. Etmedim şimdi hatasını anlamış ona göre davranıyor ama iş işten geçti artık ısınmıyor aklıma hep bana yasatiklari geliyor 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,314 göst.
17 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Seherl (892 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 388 göst.
17 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Fadime34 (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 570 göst.
10 Mart 2021 Diğer kategorisinde Arzey (723 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 375 göst.