0 oy
1,459 göst.
Diğer kategorisinde (3,523 puan) tarafından
8 yıldır evliym 5 yıl.snra.zorla çocuğum oldu bende pamuklara.sariyorm.uyandiginda çorapsız hirkasiz asla almam kucağıma yemesine içmesine gözüm gbi bakiyorm siz sobalı ve pis bacali altı üstü boş olupta isinaman milyontane derdi olan evde yasasaydiniz.ne yapardınız çıldıriyorm yeminle , abartısız kışın ger gunu o ana içeri vurdu baca sirkledik.boru her hafta ev mahvoldu çocuklar hep.oksurdu bzide öyle kemiklerinin z.agriyordu artık kış boyu hastanedeydik soba bir yerde yanıyor diğer yerler buz gibi sizin gbi her tarafı aynı ısıda.yasamayiyoruz çok ben cocukalr banyo.sonrasi bile kıyafetlerini isitarafk giydiriyorum eşim bohh la.oynamayo.biliyorsa banada o evi değeri vverecek , soba çekmiyor yanmıyor 8 yıldır aynı pisliği cekiyorm bunnla ilgili milyontane postum.var evin her tarafı eşit ısıda olan evde hasta olunmaz rota da benm.sucum.degil.kpvid de gece su içinde kalkıyorlar.terden insanca okuyun cvp verin 

21 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sobalı ev çok zor evet işi bitmiyor ona lafım yok. Ama bizde sobalı evde büyüdük ben üniversiteye gidene kadar 18 yaşıma kadar sobalı evde yaşadım. Annem tarlaya giderdi ineklere kedilere köpeklere bakardı koca fırında 20 günde bir 30 tane koca köy ekmeği yapardı makine yoktu o hamuru saatlerce koca leğenlerde yogururdu, yemek yapardı ama o soba hep yanardı ve biz hiç hastalık nedir bilmedik... Babamla da arası iyi değildi ki kaynana kayınpeder hep birlikte yaşadılar yaşadık. Birine inat edip bizi hiç hasta etmedi. Güzel baktı annem bize sağolsun, hâlâ da kolayca hasta olmam ben 30 yaşındayım.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 454 göst.
26 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 626 göst.
14 Kasım 2019 Diğer kategorisinde ❤Nehir Neva❤ (1,064 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,198 göst.
27 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Baldananne (308 puan) tarafından soruldu
0 oy