0 oy
243 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Bebeğim tam bir yaşında yeni grdi sünnet yaptırma fikri var aklımda devlette hangi yaş aralığında yapıolar özele gitsem direk yaparlar sordum oraya bide anestezimi veriolar anne baba alınıyor mu bebek yanına direk çocuk doktoruna mı gitmeliyim 

4 Cevaplar

0 oy
(527 puan) tarafından
Özelde ne kadar dediler size ben 3 tane devlet hastanesi gezdim ilk gittiğim üroloji doktoru 2 ay sonraya gün verdi genel anestezi ile yapıyormuş ikinci çocuk cerrahına gittim yapmıyoruz ürolojiye gitmelisin dedi 3. Gittiğim üni hastanesi 1 yaşından sonra genel anestezi ile yapıyorlarmış ordanda çıktık şimdi özeldeki fiyatları araştıracağım benim bebeğim 10 aylık
(527 puan) tarafından
Üni hastanesinde çocuk cerrahına gittim yine onu yazmayı unutmuşum :)) sende yaa ürolojiye yaa çocuk cerrahına gitmelisin
tarafından
8bin dedi özel hastane
(559 puan) tarafından
Benim oglanda 1 yaşında 14 aylık onudami genel anesteziyle yaparlar , çocuk nasıl kaldircak narkozu
(527 puan) tarafından
Devlet hastanesi genel anestezi yapıyormuş malesef 6 aydan küçüklere lokal anestezi ile yapıyorlarmış. Benim sorduğum hastaneler bu şekilde söyledi
(559 puan) tarafından
Tamam cnm saol
-Reklam-
0 oy
(442 puan) tarafından
Benim oğlum 2 ay 12 günlük dün yaptırdım devlette şimdilik bir sorun yok .Lokal anestezi ile yaptılar 
tarafından
Yanına aldılar mı
(442 puan) tarafından
Yok canım malesef
0 oy
(548 puan) tarafından
Tam bir yaş bir haftalikken devlette yaptırmıştım genel anesteziyle yapıldı baya iyi oldu çocuk açısından ameliyathanenin içine kadar beraber girdik sonra ben bırakıp çıktım. Bardak koydum sadece iki gün sıkıntı oldu 10 gün sonra hiçbir şey olmamış gibiydi sadece hareketlerini birazcık gözlemlemek gerekiyor. Uyandıktan bir saat sonra emzirmeme izin verdiler.

Tek sıkıntı çocuk sünnetten önce biraz acikiyor o 
tarafından
Bi yaşına izin veriolar o zaman öylemi genel anestezi mi oldu
(548 puan) tarafından
Evet genel anestezi oldu. Çocuk cerrahiye gittik ordan sıra verdiler tahlillerin falan yaptırdık. Biz lokal yaptırmak istedik ama Dr genel anestezi hem psikolojik olarak hemde hareketli oldukları için daha iyi oluyor dedi
(559 puan) tarafından
Mother.00, cnm sünnet için ne tahliller yapıyorlar acaba bende bayramdan sonra yaptırmayı düşünüyorum 14 aylık 1 yaşinda
(548 puan) tarafından
Aynı ameliyat olacak insanlara yaptıkları gibi genel tahlilleri yapıyorlar canım birde anesteziyle görüşüyorsun
(559 puan) tarafından
Anesteziye cocuk nasi dayanacak ki cnm
(548 puan) tarafından
Zaten kısa süreli uyutuyorlar çocuğa göre ayarlıyorlar
(559 puan) tarafından
Ay bilmiyorum korkuyorum yinede
(548 puan) tarafından
Bizde endiseliydik ama 14 aylık diyorsun lokalde  çocuk daha fazla korkmaz mi birde hareketli oldukları için daha zor oluyor dedi doktor. Şahsen biz devlette lokal yapan bulamadığımız için genel anesteziyle yaptırdık bulsak lokal yaptırirdik. Ama genel anesteziyle de zor olmadı
(559 puan) tarafından
Evet hareketli lokal zor ama , genel anestesizide uyanmassa diye korkuyorum nebilim çok pinpirikliyim
0 oy
(591 puan) tarafından
Cnm benim oğlan 4 un içinde ben ailemin yanına gelmiştim yengemlerin falan yaptırdığı doktor var evde yapıyor bende cuma günü akşam yaptiracam inşallah iyi geçer 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 58 göst.
0 oy
2 cevap 107 göst.
27 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 319 göst.
0 oy
7 cevap 308 göst.
21 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Pptya0 (1,715 puan) tarafından soruldu

Kategoriler