37haftalikken kontrole gittik o ana kadar herşey normaldi o gün doktor suyun azalmış dedi suyun geldi mi dedi yok dedim neyse beni nts ye yolladı o arada su iç dedi hala ne alaka anlamıyorum sonra beni tekrar çağırdı pazartesiydi cuma gel bu sırada dikkatli ol ve su iç dedi tamam dedim istersen suni sancı ile deneriz yada sezeryanla alırız dedi ama ben araştırdım ve doktor anlattı suni sancı ile de olucak gibi değildi cuma günü ben dogurucam diye gittim. Herkese de ben bu gün dogurucam dedim sabah saati olan randevumu biraz erteledim annem teyzem eşim kahvaltıya gittik. Son rahat kahvaltim dedim uzun uzun kahvaltı yaptım doktora annemle girdim doktor dedi su neredeyse hiç yok sezeryanla almalıyız tamam dedim içimde heycan oldu ama korkmadım annem başladı ağlamaya olmaz neden sezeryanla olsun diye doktor şok oldu annem bir yandan ağlıyor bir yandan benim de kendi yavrumu düşünmem lazım diyor doktor beni bıraktı annemle konuşuyor neyse annem ikna olmadı ama ben sezaryan için yatış yaptım dediler ne zaman yedin çok mu yedin eh işte falan dedim beni bir kaç saat sonra doğuma aldılar tabi benim midem bulandı yok yok bulanmiyor dedi anestezi doktoru valla bulanıyor dedim bisiyin yok dedi bende istifra ediyorum ben diyip istifra ettim tabi doktorun üstü benim yüzüm battı güzelce temizledi sonra kızımi gösterdiler