+2 oy
1,188 göst.
Diğer kategorisinde (21,597 puan) tarafından

Kızlar doğum hikayelerimiz gelsin mi ?

Önce ben tabi ki :D<3

Benim 33 haftalikken kontrolde suyum az olduğu için hastaneye aldılar 1 hafta sonra da doğuma 34 haftaliktim aşırı korku panik var birde ben panik olunca çok saçmalarım ameliyathaneye geldim sırtımdan iğneyi vurdular ama aşırı korkuyorum Dr a sürekli sorular soruyorum bana sorma başında bekleyenlere sorabilirsin dedi onlarda sürekli telefonla uğraşıyor bana cevap vermiyor :D Bende Dr a bebek çıktımı kime benziyor iyi mi niye bu kadar geç çıkıyor siz yapamıyor musunuz vs vs gibi saçma sapan şeyler söylüyorum bana canım çeneni kapatır mısın artık işime odaklanmak istiyorum dedi neyse bebeği çıkardılar ama ağlamıyor yan tarafımda saat var 11.15 de bebek çıktı ama 2 dk oldu ağlama sesi yok bağlı olan elimi cektim çıkardım o perdeleri açtım Dr avazı çıktığı kadar bağırıyor hastaya sahip çıkın falan filan ortalık karıştı tabi benle ilgilenmeyen anesteziciler hepsi başıma toplandı beni deli bağlar gibi komple bağladılar ve kafamı bile tuttular oynatmayim diye ben ağlıyorum ama ağlayınca da sümüğüm akar sümüğümu siler misiniz çok afedersiniz ama aktı falan diyorum bebeği gösterdiler bana ben daha çok ağlıyorum bu sefer sümük ağzıma gircek şu hasta bi çıksaydı falan dediler arkamdan ama napayim hem panik hem korku derken çok saçmalamistim :D:silly:

24 Cevaplar

0 oy
(42 puan) tarafından
37haftalikken kontrole gittik o ana kadar herşey normaldi o gün doktor suyun azalmış dedi suyun geldi mi dedi yok dedim neyse beni nts ye yolladı o arada su iç dedi hala ne alaka anlamıyorum sonra beni tekrar çağırdı pazartesiydi cuma gel bu sırada dikkatli ol ve su iç dedi tamam dedim istersen suni sancı ile deneriz yada sezeryanla alırız dedi ama ben araştırdım ve doktor anlattı suni sancı ile de olucak gibi değildi cuma günü ben dogurucam diye gittim. Herkese de ben bu gün dogurucam dedim sabah saati olan randevumu biraz erteledim annem teyzem eşim kahvaltıya gittik. Son rahat kahvaltim dedim uzun uzun kahvaltı yaptım doktora annemle girdim doktor dedi su neredeyse hiç yok sezeryanla almalıyız tamam dedim içimde heycan oldu ama korkmadım annem başladı ağlamaya olmaz neden sezeryanla olsun diye  doktor şok oldu annem bir yandan ağlıyor bir yandan benim de kendi yavrumu düşünmem lazım diyor doktor beni bıraktı annemle konuşuyor neyse annem ikna olmadı ama ben sezaryan için yatış yaptım dediler ne zaman yedin çok mu yedin eh işte falan dedim  beni bir kaç saat sonra doğuma aldılar tabi benim midem bulandı yok yok bulanmiyor dedi anestezi doktoru valla bulanıyor dedim bisiyin yok dedi bende istifra ediyorum ben diyip istifra ettim tabi doktorun üstü benim yüzüm battı güzelce temizledi sonra kızımi gösterdiler 
(21,597 puan) tarafından
Kız bende son kahvaltımı dışarıda güzel güzel yaptım sonra suyun az diye yatış yaptılar 33 de 37 e kadar yatcan dediler benim kızın hareketleri azaldı su tamamen bitti 34 de acil sezaryen oldum
(42 puan) tarafından
Senin baya erken olmuş rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin herkese
(21,597 puan) tarafından
Öyle ama herseyde vardır bi hayır:)
-Reklam-
0 oy
(7,136 puan) tarafından

Bende yürüyerek hastaneye kontrole gittim baya da uzaktı yürüyüşler fayda etmiş olucak ki 4 cm açılma var diyerekten hop doğuma alındım 40. Haftada :D

(21,597 puan) tarafından
Bende güle oynaya hastaneye gittim hiç kötü değil modum aksine çok neşeliyim dışarıda yedik içtik çok mutluyum muayene oldum yatış diyince ben salya sümük hemen doğum dediler yoğun bakıma aldılar oradaki drlar ne doğumu bu suyla idare eder biraz daha diyince ben öyle susmustum ay ne kötü hem en mutlu günün hem en korkulu duygular çok karışık
0 oy
(7,296 puan) tarafından
Kız iki tane var hangisini anlatayım :D 

İlkinde kontrole gittim 40+4 de olması lazım doktor doğumunu başlatıyorum sancıların çoğalınca gelirsin dedi o an başladı hafif hafif neyse eve gittim sabah tekrar gittik hstanrye doktor 2 cm açıklık var dedi öğlene kadar bekletti baktı açıklık ilerlemiyo eve git istersen çok yavaş ilerliyo gibi burda canin çok yanar bu doğum bugünde olabilir sonrada olabilir dedi akşama kadar çektim sanciyi akşam bı gittim 6 cmi geçmiş az daha gitmesem evde olacaktı kızım :D 

İkinci de 41 de doğurdum yine bir gün önce kontrol vardı bayram sonuydu kaynanamlar köyde eşim diyor ki az daha tut annemleri alıp geleyim kızın yanında onlar durur diyo ben hadi gidelim diyorum neyse eşim aldı geldi ikindiden sonra gittik 4 cm açıklık var dediler yatışı yaptılar ama benim bu doğum ilkinden çok zor oldu suni sancı vs verdiler doğum oldu bu sefer kanama durmadı ameliyata aldılar eşime imza attırmış birşey olursa biz sorumluluk kabul etmiyoruz diye 1 gün yoğun bakımda kaldım bir gün normal odada sonra çıkardılar paçayı yirttik :D 
(21,597 puan) tarafından
Geçmiş olsun da biraz daha tut kısmına kahkaha attım:D
(7,296 puan) tarafından
Saol canım o an kızdıydım ama şuan gülüyoruz:D
0 oy
(18,554 puan) tarafından

3 tane var hangi birini anlatim:D

(21,597 puan) tarafından
En komigini:D

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 856 göst.